Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja sezonu nie kończyłem:)

Opublikowano

Nie tylko Ty.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jutro 8 stopni, może jutro wypad do Roztoki na żurek, kiełbaski itp?, Proponuje tak o 11 C66 coby jak najwięcej skorzystać z dnia i ewentualnego słoneczka.

Wysłane z mojego SM-T335 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jutro o 11:00 W-Wa:

- 3-4 stopnie

- odczuwalne jako (-1) - 0

- wilgotnosc 71%

- pochmurno

Na dwoch prognozach, trzeciej nie sprawdzalem - zeby nie bylo rozczarowania, jak niedziele temu :kwasny:

Opublikowano

U mnie między 11 a 16 od 5 do 8 stopni.

To oczywiście tylko propozycja, żeby tylko nie żałować straconej soboty, ponieważ w niedziele ma padać.

• Klubowicze
Opublikowano

Heyka Trenex'ie :) ja jutro chętnie przedmucham fajerę.

Kierunek nie ważny, jechać owszem tak :) ale jedzonko tak wcześnie nie koniecznie.

Opublikowano

A Panowie to ustawiacie się na plażę czy pokręcić się na moto.

Pozdrawiam.

P.s.Artur może Twój plan z zeszłej niedzieli zaktualizujemy... :question:

• Klubowicze
Opublikowano

Andrzeju,

w niedzielę to nie wiadomo jak z pogodą, a na sobotę temat pokrzepił Trenex :fireman2: więc nie wcinajmy się - plan wstępny jest,

a jak hasło padnie :lightbulb: , to można przedłużyć trasę :ninja: i modyfikacje zawsze też można zrobić :wink32:

Opublikowano

Najważniejsze żeby się spotkać i jechać. .., kierunek możemy ustalić na miejscu, nie upieram się nad swoją propozycją.

Opublikowano

Niestety ja mogę dopiero po 12 :( , będę dzwonił jak tylko się ogarnę :) .

Opublikowano

U mnie słońce i zapowiada się ładnie, kto się melduje?

Opublikowano

Ja ewentualnie rowniez pozniej, choc bardziej 14:00.

Szerokosci i przyczepnosci!!!

Opublikowano

O 11-stej jestem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

To może na 12 przesuniemy, ktoś może jeszcze dojedzie?

Opublikowano

Podjechalem na chwile o 11:00 z synem 4oo. Na miejscu trzech jezdzcow, porozmawialismy chwile.

Zatem raz jeszcze - pogody :)

Opublikowano

Przywitanie Roztoki z Andrzejem i Arturem.06306eec431e879185bfce13602db6de.jpg

Wysłane z mojego SM-T335 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Było super,dzięki i do następnego.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja dopiero dotarłem do bazy, 200 km nakulane, banan na buzi, dzięki Panowie za miły dzionek i do następnego. ..

• Klubowicze
Opublikowano

U mnie na liczniku stuknęło dzisiaj 140km, ale dopiero teraz chwila czasu na parę słów. Faaajnie było :) Chociaż w styczniu jeździłem, to w lutym pierwszy raz i bardzo fajne bylo ruszenie... ech jak pierwszy pocałunek dziewczyny, a po powrocie banan oczywiście.

Mamy już przedwiośnie :) żurawie już przyleciały, etc... więc wiosna tuż, tuż :)

W sumie było nas 4 na 2oo i Jerry zawitał z synem choć na chwilkę ale na 4oo.

Załączam kilka fotek na smaka przed wiosną.

Po Roztoce był Modlin...

8f9cc0aa71da84a2364fb6a24c648ef6.jpg

Zadowoleni panowie

076117b4bf34707f6114d8ea17de0904.jpg

687e142f2e4a447564010372fc24949a.jpg

Była tama w Dębem

51dc85fedb43941090337f8698031506.jpg

(i jakiś facet na Tmaxie bez kamizelki..)

eb6615f473d00133cfc9170089db4bab.jpg

A później przelot aż na Stacja Powiśle... i tutaj było kultowo...

Warto jeszcze tu zajechać.. duży plac, dobra kawa i 2 lokale z pizzą.

69efba7c58b63254a246b0df3833169b.jpg

I jako że to stacja odkryliśmy połączenie Warszawa-Berlin (chyba ktoś się ucieszy z tej wieści)

8d49aab8535e2759cd0dedc011ca1de4.jpg

a0242d92e70cc708ac8a9fec77091c2b.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

No ten facet bez kasku chyba gdzieś TMaxa zgubił ;-) no i mina nietęga.

• Sympatycy
Opublikowano

Artur, wiesz dlaczego ten "facet" nie ma kamizelki? ..........przeceż po bułki do sklepu na osiedle nie chodzi się w kamizelce. Jak znam Maćka to na bank taki bajer żonie sprzedał . :-))))

A tak na poważnie, to zazdroszczę wspaniałego wypadu. Chyb muszę powli szykować już sprzęt do sezonu.

• Klubowicze
Opublikowano

Irek szykuj koniecznie sprzęt jak jeszcze tego nie zrobiłeś. Myślałem ze dzisiaj będziesz i ogólnie liczniej ruszymy...

Opublikowano

I co z tą niedzielą? Bo mało czasu zostało:)

• Administrator
Opublikowano

Najbliższa niedziela zapowiada się (KLIK) wyjątkowo sprzyjającymi warunkami do jazdy scooter.gif

Grzechem byłoby nie skorzystać z takiej okazji... więc po czwartkowych ustaleniach i zaproszeniu od Gieńki i Orła lecimy na ich Rancho pod Warszawą :) Na miejscu będzie ognisko na które Orzełek obiecał załatwić opał. Nie wiem czy mu się to uda, bo podobno Sołtys w tej okolicy pilnuje i liczy każdy pieniek a jak dopadnie to nie ma przebacz :msn-wink:

W kwestii gastronomicznej... zabieramy ze sobą prowiant, czyli jakaś kiełbę, ogóra czy co, kto na co ma ochotę przysmażyć na ogniu.

Zakupy zrobimy po drodze, bliżej Zegrza.

Szczegóły ustawki:

Spotykamy się na BP Modlińska (vis a vis MC D- Modlińska 54) w niedzielę o godzinie 11ej. Chwilę po tym ruszamy i Płochocińską tniemy w stronę Zegrza a później bocznymi drogami na miejsce. Celowo omijamy "S" kę, żeby nie wiało nudą a KM i Nm miały co robić w naszych napędach :).

Planowane przybycie na miejsce ok 12:30.

Do zobaczenia.

Ps. Pamiętajcie, że o tej porze roku, takie warunki jazdy 2oo to dobrodziejstwo i nie można tego zaprzepaścić :cool2:

Opublikowano

Jestem,a tak między nami niedziela to już marzec niektórzy luty przespali :Jumpy:

Do zobaczyska.

Pozdrawiam.