Skała Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Trenex, a tak ładnie rozpoczęliśmy sezon razem w Pruszkowie... Szkoda że tak się dzień dla Ciebie skończył. Jak już koledzy pisali to tylko maszyna. Ważne że nic Ci się nie stało. Ciuchy to podstawa a na puszki czasem nie mamy wpływu. Dziękuję wszystkim za spotkanie. Było bardzo przyjemnie Do następnego! PS: Pawel 1) Jak jechalem srodkiem za Toba - nie bylo watpliwosci, kiedy kierunkowskazy dzialaja, ale jak troche z boku - mialem watpliwosci, po prostu nie wiedzialem czy skrecasz czy nie, wtedy czytelniejszym sygnalem byly ruchy Twojej glowy Również to zauważyłem
Klubowicze pgizi Opublikowano 14 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2015 Pawel 1) Jak jechalem srodkiem za Toba - nie bylo watpliwosci, kiedy kierunkowskazy dzialaja, ale jak troche z boku - mialem watpliwosci, po prostu nie wiedzialem czy skrecasz czy nie, wtedy czytelniejszym sygnalem byly ruchy Twojej glowy 2) Pusc material z kamery jak mozesz Panowie, sorki za kierunki. Widać że jest to jakiś problem bo chyba już ktoś, kiedyś mi o tym meldował. Postaram się zamontować jakieś LED'y, jak się da to mocniejsze, może to poprawi sytuację. A tak na marginesie, to zobaczcie jak nawyk odwracania głowy, w celu upewnienia się przed manewrem, jest pożyteczny. Polecam. p.s. Nad video pracuję.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 14 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 14 Lutego 2015 Wo Jutro trzeba przedmuchać tłumik Ponoć lepsza aura niż dzisiaj. Mały plan już w głowie. Proponuje spotkanko C66 g. 11.30 i ruszamy 11.45 - petelka Zegrze - Radzymin i na koniec Wwa (mam nowe ciekawe miejsce). Czy ktos sie melduje? Jestem
Sobier Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Było super szkoda tylko że kolega Trenex miał taką nie miłą przygodę. Najważniejsze że Tobie nic się nie stało . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jerry_R Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Dunaj, a propo dzieciakow, moj syn (8l) - takie cuda produkuje: PS: od momentu produkcji, do momentu, kiedy wrzucam zdjecie - juz kilka ulepszen zdazyl wykonac
Tatko Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Paweł jak zwykle rewelacja. . Pozdrawiam.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 15 Lutego 2015 Się jakoś nie chce ocieplić u mnie -4 za oknem u słoneczko ledwo świeci ....... jeszcze nie wiem na 100% czy przyjadę. Nie ma co ryzykować bo oponki nie pracują jeszcze tak jak trzeba przy takich temperaturach.
Klubowicze pgizi Opublikowano 15 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2015 Fakt. Wczoraj wracając złapałem leciutkiego "drifta", więc Panowie:
Skała Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Miło było się znaleźć w Twoich kadrach Pawełku
Klubowicze arturas Opublikowano 15 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2015 Się jakoś nie chce ocieplić u mnie -4 za oknem u słoneczko ledwo świeci ....... jeszcze nie wiem na 100% czy przyjadę. Nie ma co ryzykować bo oponki nie pracują jeszcze tak jak trzeba przy takich temperaturach. U mnie tez temperatura się ni za bardzo podnosi (0st) i nawierzchnia nieciekawa, wiec odpuszczamy moja propozycje, dla ogólnego bezpieczeństwa ...a miało być tak ładnie - widać meteo wariowało wczoraj przy takim sloneczku
Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 15 Lutego 2015 Też tak sądzę .... odpuszczenie będzie najlepszą i rozsądną decyzją. I tak należy się cieszyć że od czasu do czasu można wyprowadzić sprzęt i przedmuchać tłumiki Do następnego Panowie A co do pogodynki to szkoda gadać ....... oni sami nie wiedzą co będzie nawet za godzinę.
szyszczak Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Filmik fajny i muzyczka dobrana super Też wczoraj wieczorkiem jak wracałem z naszego kulania raz yamaha drift próbowała zrobić-a mam nowe oponki....
Klubowicze El Diablo Opublikowano 15 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2015 Obejrzałem z małą dozą zazdrości waszą wczorajszą przejażdzkę. Szacun dla twórcy filmu ! Szkoda , że dziś pogoda nie dopisała bo miałem trochę wolnego czasu. Może innym razem.
pabloxl Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 A co do pogodynki to szkoda gadać ....... oni sami nie wiedzą co będzie nawet za godzinę. http://new.meteo.pl/...&cname=Warszawa wg mnie, najlepsza prognoza pogody. Zazwyczaj sprawdza się co do godziny, jest na bieżąco aktualizowany. POLECAM Można też zobaczyć zdjęcia satelitarne przemieszczających się opadów lub połaci chmur nad Polska i Europą . Też przydatny pomocnik. http://www.sat24.com/pl/pl
Klubowicze arturas Opublikowano 16 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Lutego 2015 Filmik dopiero teraz obejrzałem. Paweł jak zwykle się postarałeś a pogody sobotniej i kulanka tylko mogę Wam tylko zazdrościć, bo aura się nie przedłużyla jeszcze o jeden dzień. Oby do wiosny...
Jerry_R Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Jak Pablo napisal, moje prognozy rowniez przewidywaly slaba pogode na niedziele. Warto obserwowac kilka, a uwzgledniac najslabsza: ICM TP h TP 16d ONET 2d ONET 14d
Klubowicze Campto Opublikowano 16 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Lutego 2015 A ja właśnie pośmigałem w niedzielę. I bynajmniej banan z twarzy nie schodził przez niezbyt słoneczny dzień.
Skała Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Ja dzisiaj polatałem ale przejażdżkę zakończyłem szlifem Lusterko do wymiany i bok przerysowany... Ciuchy uratowały mnie od kontuzji kolana A taki piękny był...amerykański... ehh....
Sympatycy Cormoran Opublikowano 16 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 16 Lutego 2015 Nie kumam tego ...... ile razy można pisać że opony w takich temperaturach nie pracują jak trzeba więc po co ryzykować. To nie jest samochód że jak opona się poślizgnie to i tak stoi ....... na czterech kołach. Ważne że nic się nie stało.
Skała Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 To nie wina opon ani temperatury. Piasek na asfalcie i za dużo gazu zrobiło swoje. Mam nauczkę. Kiedyś musi być ten pierwszy raz.
Klubowicze pgizi Opublikowano 16 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Lutego 2015 No żesz... Współczuję i cieszę się że bez większych strat cielesnych.
szyszczak Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 jeszcze parę dni cierpliwości-pogoda na sobotę ma być piękna
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Lutego 2015 Jak to wszystko czytam to niestety utwierdzam się w tym, że na swobodne śmiganko trzeba jeszcze troszkę poczekać. Osobiście nie lubię chłodu na moto, ale jak zbiera się tak doborowe towarzystwo na polatanie po tak długiej przerwie to trudno się oprzeć. Warunki jeszcze bardzo nie sprzyjające. Kierownicy puszek jeszcze się nas nie spodziewają. Ulice są zasypane piaskiem. Czekam z niecierpliwością na pierwsze wiosenne deszcze, które umyją ulice z piachu i soli. Skała i Terenex grunt, że nic wam się nie stało, a moto się naprawi. Swój pierwszy wyjazd w sezonie zaplanowałem na 2 marca do … serwisu na przegląd. Bez względu na aurę mam być na 9:00
radi Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Ja już przygotowany do sezonu . Bryka lśni , więc można pomykać . Weekend szykuje się zajefajnie :-)))
Rekomendowane odpowiedzi