Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na sobotę zapowiadają 5 stopni na plusie i słonecznie, może ktoś coś gdzieś jutro wciągu dnia?? rozruszać kości.

Opublikowano

Trenex staraj się być czujny , zwarty i gotowy coś się kroi w razie co to do jutra.

Pozdrawiam. !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Śledzę temat...

Maszynkę jutro rano powinienem wyrychtować do godz.10 ...

Opublikowano

Ja moto ruszam rano na spotkania. Od 14.00 jestem do dyspozycji :)

Opublikowano

Sobota, C66, 14:00 ?

Proponuje skorzystac ze znizki dla Burgmanii.

• Klubowicze
Opublikowano

No i fajnie! 14-sta.

Opublikowano

Około 13.30-13.45 postaram się ruszyć z Pruszkowa. Mam nadzieję że na 14.00 dojadę :)

Opublikowano

Ja też postaram sie jutro być na 14.00 tylko troche innym sprzętem :)

Opublikowano

Ja też postaram sie jutro być na 14.00 tylko troche innym sprzętem :)

To w niedzielę też coś się kroi :question:

Pozdrawiam.

Opublikowano

Sobota, C66, 14:00 ?

Proponuje skorzystac ze znizki dla Burgmanii.

My chcemy pojeździć a nie jeść :msn-wink:

Opublikowano

Tym razem ja też będę.

Tak więc do 14- tej

マキシスクーターホンダシルバーウイング600

--------------------------------------------------------------

• Sympatycy
Opublikowano

Pozwoliłem sobie nie wpisywać na forum że przyjadę i po prostu wyprowadziłem sprzęt z garażu, pojechałem przedłużyć dowód rejestracyjny i spontanicznie podjechałem pod C66 do chłopaków którzy się tam zebrali.

Nie przesadzę jak napiszę że było Nas chyba razem z 10 sztuk 200.

Pośmialiśmy się, pogadaliśmy, popatrzyliśmy na sprzęty ( nowego T-maxa Sobiera :Jumpy: )itd.

Aaaa bym zapomniał chcieliśmy zrobić zrzutę dla Jerrego na myjkę ale powiedział że sam ogarnie temat :msn-wink:

Panowie pojechali się przejechać po Warszawie a ja wróciłem na bazę.

Super dzień na przejażdżkę. W dniu jutrzejszym robię tak samo.

Opublikowano

Stało się nawet było nas sporaśno było miło podziękował i do następnego czyli do jutra.

Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Pgizi wylądował.

Piękny dzionek Bozia dała. Też zrobiłem badanie techniczne, trochę polatałem solo a potem pod C66 więc małe, walentynkowe kulanko zaliczone. Banan na gębie też!

Na starówce tłumy... bez szans na zapiekankę :(

DSC03245.JPG

Więc musieliśmy, tradycyjnie udać się do Maca w Wilanowie (Andrzej, jak zwykle trochę z boku...)

DSC03246.JPG

Może jakaś króciutka etiuda filmowa powstanie...

Dzięki Panowie za towarzystwo, było milo!

Opublikowano

Panowie, mi się źle zakończył ten dzień, facet wymusił pierwszeństwo na rondzie, ciuchy uratowały mi kostkę i kolano, bok szlifowany uszkodzona osłona napędu. Totalnie nic mi nie jest ciuchy w idealnym stanie zamortyzowaly, ciężar skutera.

Trzese się do tej pory.

Opublikowano

Moto się naprawi grunt że Tobie nic nie jest walnij lufę i nie załamuj się.

Życzę zdrowia.

Pozdrawiam.

• Sympatycy
Opublikowano

Mówiłem jak ruszaliście ....... ostrożnie i oczy do okoła głowy bo puszki nie są przyzwyczajone do Nas o tej porze roku.

Trudno ... stało się ...... sprzęt to rzecz nabyta ..... najważniejsze zdrowie i ważne że jesteś cały.

Opublikowano

właśnie dziś swojej Pani powiedziałem "uwaga bo 200 ruszyły - patrz w lusterka po 2x". Do tego jak słońce przyświeci to 400 nagminnie zapominają o światłach

• Klubowicze
Opublikowano

Ło matko chłopaku marnie się zaczął sezon 2015 dla Ciebie i Twojej zacnej.

Jedyna pozytywna rzecz z tego, to to, że nic się Tobie nie stało.

Trzeba pamiętać, że kierowcy 4oo zapomnieli o Nas motocyklistach i nie patrzą w lusterka.

Opublikowano

Trenex, bardzo przykro, ale tak jak pisze Andrzej grunt to człowiek i jego zdrowie,więc szczęście że z Tobą Ok.

Sprzęta jakoś dopicujesz do wiosny.

Trzymaj się.Do następnego.

Dzięki wszystkim.

マキシスクーターホンダシルバーウイング600

Opublikowano

Piękny dzień, kamizelka, wiezdzam na rondo 20km/h wyjeżdża gość przed nosem. ...lusterka czujność itp nie pomoże. ...po prostu wyjechał prosto na mnie, to mogło się stać i w środku sezonu. ...poprostu się gość zagapił. Uszkodzenia nie są duże ale sama sytuacja daje do myślenia ...dzięki Panowie za wsparcie.

Opublikowano

Trzymaj się. Elementy powymieniasz i będzie gites. Czasem tak bywa, że nawet jakbyś szedł to ci zajedzie. Myślał o Walentynce.

• Klubowicze
Opublikowano

Wow!!! ale się dzisiaj działo :) cały dzień mnie nosiło, aby ruszyć 2oo, ale były obowiązki ech, fajnie Wam było...

Jutro trzeba przedmuchać tłumik :) Ponoć lepsza aura niż dzisiaj. Mały plan już w głowie. Proponuje spotkanko C66 g. 11.30 i ruszamy 11.45 - petelka Zegrze - Radzymin i na koniec Wwa (mam nowe ciekawe miejsce).

Czy ktos sie melduje?

Ps. Trenex trzymaj sie i nie dawaj sie :) mimo tego złego dobrze że jesteś cały, a nad sprzętem niestety musisz sie pokłonić. Pzdr A.

Opublikowano

Dziekuje za sympatyczne spotkanie, wspolne kulanie, Pawlowi za prowadzenie!!!

Przemyslenia po pierwszym odcinku, Torunska i Wislostrada, kiedy jechalem sporo na tyle grupy:

- sa nowe osoby, super! - czy moze ktos podrzucic link do metrialow na temat jazdy w grupie?

- koledzy - kto moze - kupujcie i zakladajcie kamizelki odblaskowe (przypadki jaki spotkal dzis Trenexa - nic nie pomoze, ale w wielu innych sytuacjach - sie przydadza, naprawde! czesc z Was bylo dzis slabo widac, zlewali sie z tlem, do tego nieraz slonce razilo)

Trenex chlopie,

najwazniejsze, zes caly!!!

Dzis pijesz duuuuzzzaaa Walentynke. A maszyne sie wyszykuje, nie martw sie tym teraz.

PS:

Pawel

1) Jak jechalem srodkiem za Toba - nie bylo watpliwosci, kiedy kierunkowskazy dzialaja, ale jak troche z boku - mialem watpliwosci, po prostu nie wiedzialem czy skrecasz czy nie, wtedy czytelniejszym sygnalem byly ruchy Twojej glowy

2) Pusc material z kamery jak mozesz :)

Oj, chyba nie pojezdzimy MOSTEM LAZIENKOWSKIM przez jakis czas :(

• Klubowicze
Opublikowano

Trenex, chłopaku, aż mnie zmroziło!!!!

Chwalić Boga, że Tobie nic poważnego. Reszta to detale.