Tatko Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Witam,zainteresowanych informuję że od pogody to nie ja a nasz Pierwszy Szaman. A co do mojego udziału to moim zdaniem wystarczy pozytywne nastawienie,dobre chęci, miłość w sercu ,Wspaniałe Towarzystwo to i niech by tam lało to dla mnie będzie zawsze dobra pogoda. Pozdrawiam.
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Stycznia 2015 Witam, noworocznie radary pogodowe pokazuja, ze do jutra bedzie sucho moze jakis maly rekonesans bysmy poczynili?Ja ide do garazu poglaskac rumaka i zobacze moze sie rusze kawalek.
Tatko Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Szanowne Grono pogoda i co dalej. Pozdrawiam.
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Stycznia 2015 To zaproponuje 14-14.15 przy gitarze na Em.Plater damy rade?
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Stycznia 2015 No to fajny szybki spontan bedzie
Trenex Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ja nie zdążę....mogę być na 15 lub pojedziecie w stronę pruszkowa Mam sie zbierać czy nie?
Tatko Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Już w domciu, dzięki Panowie za spotkanie i do następnego, Pozdrawiam.
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Stycznia 2015 Tez w domciu. Dzieki za to ze chcialo sie Wam ruszyc i za mile spotkanko. Pzdr a.
krzysiu Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Panowie pytanie: kiedy u Was jest koniec a kiedy początek sezonu czy czasami wszystko ok......ach ta passssssssja maxi to jest "TO"-BURGMANIA!!!!!!
Sympatycy irasko Opublikowano 4 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Stycznia 2015 Panowie pytanie: kiedy u Was jest koniec a kiedy początek sezonu. U nas sezon trwa 365 dni.
Tatko Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Witam,no i robi się ciepło co jak gdzie i kiedy,cichutkie hi,hi,hi. Pozdrawiam.
Tatko Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Dzisiaj i jutro deszcz zmyje Pozdrawiam.
marycha Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Byleby nie wiało jak teraz. To, o której jak coś ?
Tatko Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Witam, już się bałem że tylko Ja jestem zakręcony ,no i gitara czekam na konkrety , Pozdrawiam. Coś nie ciekawie się dzieje przeszedłem się z Moim przyjacielem[sunią] muszę przyznać że wieje i to dość ostro,ciekawe jak będzie po południu. Pozdrawiam.
marycha Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Byłem skutem w sklepie, wieje tak, że myślałem że mnie przywróci. Niestety pogoda nie nadaje się do jazdy, ja przynajmniej dzisiaj odpadam. Pzdr
Tatko Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Witam, czas chyba się ruszyć co by nie zardzewieć. Jakieś plany,propozycje ma być ciepełko. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi