Klubowicze pgizi Opublikowano 20 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ale nie było okazji ustalić ostatecznej godzinki... Więc meldujcie jak to widzicie; 15 czy 17, bo zanosi się że pogoda będzie przychylna. Ciuchy mikołajowe muszę dziś oddać a cukierki mi zeżarli.
Tatko Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Powitać,jeśli chodzi o strój mikołaja to już spakowany oczywiście bez spodni bo tych nie udało się zdjąć w całości czeka na przyszły rok.Jeśli zaś chodzi o cukierki hm nie będę ukrywał do tej pory musiały by mieć rogi żeby dotrwały. Zaś co do godziny czym wcześniej tym dłużej na reniferach i o to chyba chodzi. Pozdrawiam.
Klubowicze pgizi Opublikowano 20 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2014 No i co, Panowie? Pogoda taka "na dwa uda" (się uda, albo się nie uda). Zróbmy tak; umawiamy się o 15 pod gitarą przy Złotych Tarasach i rano/w południe jeszcze sobie potwierdzamy. Cele wstępne to: Mustache Warsaw, Youngtimer, Starówka. Kto przyjedzie, ten jedzie.
Trenex Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Tak zapytam, bo ja ze wsi...od której strony ta gitara?
Gość maxell Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Tak zapytam, bo ja ze wsi...od której strony ta gitara? Złote tarasy od Emilii Plater
Klubowicze pgizi Opublikowano 20 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2014 Wejście do Złotych Tarasów od ul. Emilii Plater: https://www.google.pl/maps/@52.2299672,21.0045384,3a,90y,212.4h,81.74t/data=!3m4!1e1!3m2!1sClObzInnyQGQ9Qw5XwBm7A!2e0!6m1!1e1?hl=pl
Jerry_R Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Gitara stoi, nawet jakis skuterek w stylu Vespy\Piaggio jest zaparkowany obok. (sprawdzilem dzis w nocy na przejazdzce a'la RWBN)
Klubowicze arturas Opublikowano 21 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2014 Ale nie było okazji ustalić ostatecznej godzinki... Więc meldujcie jak to widzicie; 15 czy 17, bo zanosi się że pogoda... Pogoda dzis moze nie bedzie rozpieszczac, ale juz nie bedzie padac i moze nachwile pokaze sie slonko, ktore chyba nas nie dotyczy... Paweł checi narobiles To co jak tam 15, 15.30 pod gitarrrą? Zobacze moze w mikolaja wskocze..., a co tam świeta
Klubowicze pgizi Opublikowano 21 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2014 o.k., przekonany do końca nie jestem ale jak nie zacznie padać to będę ok. 15 pod gitarą. Muszę jeszcze po drodze coś załatwić więc jakby co to zadzwonię.
Jerry_R Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jezdzilem w nocy ponad 2h, w dzien dacie rade tym bardziej
Klubowicze arturas Opublikowano 21 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2014 Będę ok. 15.30 Kto jeszcze?
Tatko Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Wypad ekstra Panowie dzięki. Życzę Wszystkim Zdrowych Wesołych Świąt Szczęśliwego Nowego Roku,szczęścia,zdrowia i dużo miłości. Pozdrawiam. P.S.Gdy tylko odłączyłem się od grupy od razu zaczął padać deszcz,coś w tym musi być.
Trenex Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Dzięki Panowie za kulanie.....Piękna Świąteczna atmosfera w Warszawie....super super.......powrót miałem marny spory deszcz i duży wiatr boczny....ale ręka z gazu i jakoś się doczłapałem....
Sobier Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Też już w domciu, było jak zawsze Super. Czekamy na jakieś fotki ze świątecznego wypadu .
Klubowicze arturas Opublikowano 21 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2014 Ja tez juz w domciu. Troche jeszcze pokulalem i przyznaje ze jak sie dozstawalismy to byla mzawka, a pozniej... dawno tak nie zmoklem Objechalem cale Powisle pod mostem na moscie i wokolo i wydaje mi sie ze YT sie rozmylo w strugach deszczu, bo nie spotkalem nikogo. Chyba ze zle szukalem Warto bylo sie spotkac. Dziekuje Wszystkim za towarzycho. Zaraz zapodam kilka fotek... Nasze spotkanie I gitarrra Pgizi... streetDesign Swiateczne akcenty a wisienki za mala chwilke...
Klubowicze pgizi Opublikowano 21 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2014 Oj, było wszystkiego po trochu; frajdy, adrenalinki, kulania, żarełka (małego), pogaduch, itp. Trochę za lekko się ubrałem a wracając dość mocno mnie zmoczyło... i musiałem jechać baaaaardzo powoli. Ale szczęśliwie wylądowałem. Dzięki Panowie za pojeźdzawę. Ciekawe jak wyszły foty Arturasa? Szczególnie ta do której odrobinę wstrzymaliśmy ruch kołowy na Podwalu za co kierowników 400 serdecznie przepraszamy p.s Sorki Panowie za tą skuchę na koniec... I dobrze zrobiłem że odbiłem na chatę bo po moim powrocie zaczęło naprawdę mocno lać. Do następnego!
Klubowicze arturas Opublikowano 21 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2014 Dokladam swiateczne wisienki dla ktorych warto bylo dzisiaj wyrwac sie z domu... Warszawa lubi choinki ... nasze Maxi lubia odwiedzac Zygmunta
Klubowicze arturas Opublikowano 22 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Grudnia 2014 Wypad ekstra Panowie dzięki. P.S.Gdy tylko odłączyłem się od grupy od razu zaczął padać deszcz,coś w tym musi być. Andrzej, rzeczywiście coś w tym jest. Jako że koniec roku, pozwolę sobie przytoczyć małe Andrzejowo-pogodowe podsumowanie: Zawsze kiedy ruszałeś z nami była pomyślna POGODA , zawsze kiedy miałeś plan z nami jechać i ktokolwiek wątpił w pogodę, podkreślałeś, że będzie dobra POGODA . a kiedy był plan jakiegokolwiek wypadu dodawałeś, że POGODA będzie bo ja jadę i właśnie wczoraj jak odjechaliśmyyy zaczął padać deszcz.. no nie wiem po porostu jesteś "Człowiek POGODA" !OK coś w tym musi być.
Tatko Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Artur teraz wiesz jak gdzieś ruszasz i chcesz mieć dobrą pogodę musisz zabierać mnie. Ja natomiast na pewno długo nie dam się prosić. Pozdrawiam.
Sysgone Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Andrzej, a tak samo sterujesz śniegiem...? Bo bym Cię na tydzień ferii wynajął
Trenex Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Andrzej, nie długo Cię wszyscy na wesela zaczną zapraszać
Rekomendowane odpowiedzi