Klubowicze arturas Opublikowano 16 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2014 Ja myslalem o niedłuższej jak do 120-150 km, aby wrocic na 15-16. Poźniej juź ciemno i robi sie wilgotna nawierzchnia. Piootr. Widzisz chetni sa jestes?
rutek Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Mogę się chwilę spóźnić, czekajcie na mnie. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Klubowicze arturas Opublikowano 16 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2014 Ok. a Andrzejek?... ja juz pierwsze km mam za soba. No ubrac sie trzeba, chociaz aby sprawdzic odziez termo ale asfalt jest ok.
Tatko Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Już w domku 210 nawinięte,troszku chłodno ale poza tym gitara. Ciastka jak zwykle super dzięki wszystkim za towarzystwo i do zobaczyska. Pozdrawiam.
Klubowicze arturas Opublikowano 16 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2014 Ja już w domku. I kto by przypuszczał, że przy takiej aurze, taka ekstra ekipa sie zmontuje dziekuję Wszystkim za mile spedzony czas. Wyszlo nieco więcej km niż zakładałem, to przez tego goscia na rondzie muszę z nim poważnie porozmawiac,niech sobie chlop nie mysli. A tak w ogóle to jakoś specjalnie nas misiaczki traktowaly na tym rondzie
Dunaj Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 To ja już w domciu.troszeczkę nas wygwizdało.ale jest OK.t W tym sezonie to chyba było już ostatnie wickendowe kulanie na średnio długiej trasie??? Za to kawka i ciasteczka pyszne. Dzięki wszystkim. スクーターホンダシルバーウイング600. スクーター
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2014 Rownież dziękuje za miło spędzony czas w tą listopadowa chłodna niedzielę. Towarzystwo jak zwykle doborowe, a i rundka po Mazowszu słuszna. Pokazał się też dawno nie widziany Przemo_ST. Na swoim białasku ( B650 Ex). Zdjeć nie ma, ale wspomnienia zostają do wiosny. Tak jak napisał @Dunaj, to ostatnie dłuższe kulanko w roku kalendarzowym. Szkoda bo odnoszę wrażenie, że dopiero teraz ta moja Zacna się "dotarła" i na liczniku 9000 km. スクーターホンダシルバーウイング600. スクーター SW-T 600 też ;-)
Tatko Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Panowie troszku optymizmu następne sobota i niedziela mają być ładne i w drogę. Pozdrawiam. P.s.Artur dzięki że pamiętasz o mojej skromnej osobie przy wyprawach.
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2014 Panowie troszku optymizmu następne sobota i niedziela mają być ładne i w drogę. Andrzeju, jak na razie przewidywana temperatura na weekend: max. +1 min. -3. Słonecznie. Pożyjemy - zobaczymy. Mnie dziś podczas powrotu trochę przemroziło. Choć ciuchy miałem odpowiednie. LwG
rutek Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Ja też dziękuję miłą wycieczkę - ciacho w Sochaczewie rzeczywiście zacne. Zdjęć nie ma, ale trasa jest http://www.trasser.pl/trasa/7904/obj Mnie z powrotem też trochę przemroziło... może dlatego że nie zapiąłem kamizelki klubowej LwG
Tatko Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 Witam,jakieś ruchy Zmarzluchy. Pozdrawiam.
Klubowicze arturas Opublikowano 22 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2014 Patrzę na radary pogodowe i tak mnie korci, aby jutro pokulać. Jutro na plusie, a pojutrze już idą minusy i może nie maxi, midi ani mini, ale chyba mały rekonesans będzie. Jakaś kawka na rozgrzewkę, może zapiekanka i popatrzę na Warszawę przed śniegami, lodami.
Klubowicze pgizi Opublikowano 22 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2014 Konkretów nie mam, ale tak sobie myślę żeby jutro podjechać na Wolumen. Chcę popatrzeć na diody COB. Startuję nie wcześniej niż o 10 (z W-wa Wesoła). To może jakiś POM (Powolny Objazd Miasta)?
Tatko Opublikowano 22 Listopada 2014 Opublikowano 22 Listopada 2014 To może i mnie doradzisz jakieś do mojej zabawki. Pozdrawiam.
Klubowicze arturas Opublikowano 22 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2014 No to widze ze plan sie montuje powoli. Spotkajmy sie moze przed Wolumenem, miejsca mozecie nie poznac jak dawno nie byliscie - tez dolacze. Na poczatku Kasprowicza, za drugim wyjsciem z metra Slodowiec. Bede czekal o 10.20. Co wy na to? ... a pozniej rekonesansik ... Zamkowy, nowa stara Praga etc.. Moze ktos jeszcze?
Klubowicze pgizi Opublikowano 22 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2014 o.k., ale tak bardziej 10:30 tutaj: https://www.google.pl/maps/place/S%C5%82odowiec/@52.276943,20.959999,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x471ecbc5bd2e6383:0x16ecd09323cfea49
Klubowicze arturas Opublikowano 22 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2014 Ok. o tej okolicy myslalem. Jestem o 10.30 pzdr a.
Klubowicze pgizi Opublikowano 23 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Listopada 2014 U mnie widoczność 100 metrów . Może się rozejdzie...
Klubowicze arturas Opublikowano 23 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Listopada 2014 Cieplutko nie jest, ale suchy asfalt, sliczna pogoda i byloby szkoda sie nie ruszyc sie na 2oo Pawel u mnie juz sladu nie ma po mgle.
Klubowicze pgizi Opublikowano 23 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Listopada 2014 o.k., zbieram się i będę tak jak się umówiliśmy.
Tatko Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Było jak zwykle super,Panowie dzięki za spacerek,Artur za foto i do następnego. Pozdrawiam. P.s,Zapomniałem wspomnieć o miękkim podłożu na Pradze -ale .
Klubowicze pgizi Opublikowano 23 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Listopada 2014 Pięknie nam się udał POM !scooter ! Dziękuję Panowie! Pogoda z rańca nie zachęcała ale potem - malinka . AndrzejS ok. południa meldował 6 st.C ale chyba było więcej bo w pewnym momencie wszystkim nam zrobiło się gorąco. Z niecierpliwością czekam na foty ArturAs'a. Kto nie był, niech żałuje! Teraz do roboty żeby a potem
Sympatycy irasko Opublikowano 23 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Listopada 2014 No Panowie, baaaardzo miły ten dzisiejszy wypadzik. Był czas na pogaduchy, na kawę i ciacho, na odwiedzenie zapomnianych miejsc, a do tego nam pogoda dopisała. Życzmy sobie, aby cała zima taka była. Dzieki i do następnego razu.
Rekomendowane odpowiedzi