Tatko Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Ja też dotarłem,było jak zwykle super Panowie dzięki i do jutra. Pozdrawiam.
Klubowicze arturas Opublikowano 10 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2014 Było fajnie Nawinąłem 190 km i spaliłem 3,7l/100km - sam się zdziwiłem. Mamy już trasę na Wiosenną Pętlę Mazowiecką (na wiosnę musi być ślicznie), ale tym razem z grillem Panowie... (nikt nie będzie miał takiego grilla, co był w podróży i nie był ruszony zgodnie z przeznaczeniem). Gdyby nie ta zapiekanka pod C61 !!! żołądek by mi się zwinął w supeł. Zaraz wrzucę kilka fotek. Pgizi super, że chociaż kawałek kulnęliśmy. Dzięki.
Klubowicze Piootr Opublikowano 10 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2014 Artur, Maciek, Andrzej dziękuję za przefajne listopadowe kulanko. 225 km nawinięte. To był naprawdę miło spędzony czas. Polecam się na przyszłość. P. S. O mały figiel i nigdzie bym nie pojechał, ale się udało.
Klubowicze arturas Opublikowano 10 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2014 kilka foteczek z dzisiejszego wyjazdu. .. nam strielać nie kazano.. .. ale armatu szlifować tak... .. znaleźliśmy miejsce na spota, takie c66 i nazwa podobna, i łatwo znaleźć i dobre zapiekanki są..
Klubowicze pgizi Opublikowano 10 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2014 Cieszę się Panowie, że się dobrze bawiliście. Ja też... z kielnią w ręku (bo nie miałem pacy) A grill się jeszcze przyda...
ALFI Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Dziś nie dałem rady, ale ponieważ jutro pogoda ma być, więc jadę polatać po świętokrzyskich winkielkach. Udanej imprezy. Chłopaki pochwalcie się gdzie byliście...
Klubowicze arturas Opublikowano 10 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2014 Alfi, zbieraj sie jutro na parade. Trzeba swietowac... zdazymy jeszcze powinklowac a jak przyjedziesz to Ci opowiemy gdzie nas ponioslo.
Sympatycy Miętus Opublikowano 11 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2014 11.11 biegnę Bieg Niepodleglosci w Warszawie, ale gdyby byli chętni ... Piootr gratuluję, wyniku - biegłeś tak szybko jak struś pędziwiatr, nie mogłem Cię dogonić , tak na marginesie ja tak szybko nawet na skuterze po centrum miasta nie jeżdzę ...
Klubowicze Piootr Opublikowano 11 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2014 Oj tam, oj tam z tą prędkością. Fakt "życiówkę" na 10 km zrobiłem z czasem 46 min 47 sek. Nawet nie wiesz jak się ucieszyłem jak Cię dziś zobaczyłem. Super !!! Żeby nie było, że to OT. To był naprawdę wypad w weekend !
ALFI Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Piootr gratulacje!! Podobnie do Ciebie wykorzystałem dzisiejszy dzień na maxa. http://www.trasser.p...asy/start_flood Pogoda taka że aż szkoda było siedzieć w domu... W weekend, Piootr jak najbardziej, postaram się coś ułożyć....
Klubowicze Piootr Opublikowano 11 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2014 Paweł zazdroszczę. Najbliższy weekend ma być też ładny. Jedziemy ?
Tatko Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Witam wszystkich,co tu taka cisza. Pozdrawiam.
wize60 Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Cisza bo chyba pogoda będzie do kitu.
ALFI Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Fakt, pogoda nie rozpieszcza. Ja w sobotę odpadam, przepraszam, będąc w euforii po ostatnim wyjeździe zapomniałem o sobotnich zobowiązaniach. Ale niedziela jak się tylko wypogodzi, chętnie....
Klubowicze Piootr Opublikowano 14 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2014 Ale niedziela jak się tylko wypogodzi, chętnie.... OK, to czekamy na niedzielę. Może się udo. Dla mnie podstawowe kryterium: musi być sucho.
Klubowicze PIN Opublikowano 14 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2014 No szkoda, bo smaczek na sobotę jest, co do mokrości podłoża to fakt dzisiaj wracając do domu zaliczone dwa uślizgi tętno skoczył śledzę dalej
MarioM Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Z Marcino1 obstawiamy jednak sobotę. Wydaje się, że pogoda może być odrobinę lepsza niż w niedzielę... Spotykamy się o 11.00 przed C66. Trasa do ustalenia jutro na miejscu
Tatko Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Ja już w domku,Twierdza Modlin zdobyta. 2- Panowie M dzięki za współudział w zdobywaniu Twierdzy i do zobaczyska. !tank Pozdrawiam. !scooter
MarioM Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Dzięki za udany wypad. Trasa może niezbyt daleka, ale i pogoda umiarkowana. Ważne, że nie pomoczyło. Twierdza i rozgrzewająca grochówka super!
Klubowicze Piootr Opublikowano 15 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2014 Tak się zastanawiam czy bedą chętni na jutro na małe kulanko ? Pogoda szałowa nie będzie, ale czy można liczyć na lepszą w tym roku ? Ma nie padać. Rano około 8-9 to zweryfikuję.
Dunaj Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Jak będzie w miarę sucho to można by było gdzięś pokulać. Zobaczymy jak rozwinie się temat???
Klubowicze arturas Opublikowano 15 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2014 Jutro ma być "suszej" niż dzisiaj ja tam się ruszam tak czy inaczej. Muszę tłumik przedmuchać po paradzie i chyba zabiorę ze sobą grilla. Piootr pogoda na jutro zamówiona, może nie słoneczna, ale sucha - do 11ej przewieje nocną wilgoć. Proponuję g. 11 c66 i ruszyć 11.20. Plan napewno będzie...
Klubowicze Campto Opublikowano 15 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2014 Bardzo chciałbym dołączyć do Was ale niestety pracuję.
rutek Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Może i ja bym dołączył. Jakiej długości trasę planujecie- pytam bo z Wami to może wypaść i 100 i 250km nie wiem na co się nastawiać. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi