Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O i to mnie się podoba ,wreszcie jakiś ruch w interesie.

Czekam na info,pozdrawiam. :clapping: . !scooter

Opublikowano

Mi też się to podoba :) .

Może Mazury ?

Opublikowano

Trza by zobaczyć w jakim regionie naszego ukochanego Kraju będzie najcieplej i tam się udać.

Co do mazur to już ich w tym roku trochę żeśmy nawiedzali.[ale niech tam]

Pozdrawiam. :notworthy:

• Klubowicze
Opublikowano

11 listopada (wtorek) mam Bieg Niepodległości. W pozostałe dni jak będzie przyzwoita pogoda mogę ruszać. Nie mam pomysłu gdzie. Będę śledził wątek.

P.S. Buraki ? - są bardzo zdrowe !

• Sympatycy
Opublikowano

U mnie jak przychodzi weekend i to długi to wszytko się szybko zmienia, bardzo szybko :Jumpy:

Mam już dla Was tylko poniedziałek i wtorek :blush: W weekend piątek / niedziela zaplanowany wyjazd z rodziną i sąsiadami do Wilgi z nocowaniem :clapping:

Opublikowano

U mnie też jak w kalejdoskopie, ale może tak jak Cormoran będę miał wolny PN i WT.

Opublikowano

Ja się piszę na sobotę , tylko pytanie gdzie ?

Opublikowano

Cormoran wylądował z nakręconymi 204 kilometrami. Dobrze pojadłem buraczków i mieloniaka.

Kolega Dunaj chyba odpuścił albo się minęliśmy. Dobrze było i w przyszły weekend możemy zrobić powtórkę.

PS

w tyj knajpie to chyba nigdy na raz tyle żurków z kiełbaską nie zamawiano hehe :)

Cormoran wylądował z nakręconymi 204 kilometrami. Dobrze pojadłem buraczków i mieloniaka.

Kolega Dunaj chyba odpuścił albo się minęliśmy. Dobrze było i w przyszły weekend możemy zrobić powtórkę.

PS

w tyj knajpie to chyba nigdy na raz tyle żurków z kiełbaską nie zamawiano hehe :)

Aż głupio ale czekałem do 20 po 12ej nawet mijał mnie ktoś w kamizelce.dopiero jak wracałem wkużony zajażyłem że to miał być Wał międzyszyński,a nie Płowiecka stałem jak ta pieja dokładnie tam gdzie poprzednio wpadłbym na Ciebie Cormoran

Opublikowano

Prognozy na sobote takie sobie, tzn. jedna lekkie przelotne opady - mnie to nie przeszkadza.

Druga - masakra, leje caly dzien, najbardziej w nadchodzacym okresie...

Ale sprobujmy - sama sobota. Mam kilka opcji w glowie, ale dni juz krotsze, wiec za nic nie wychodzi mi plan, o ktorym mysle, wiec nie bede kombinowal.

Dam kilka propozycji. Wyjazd planowalbym sprzed C66 lub wylotu z W-Wy ok. 10:00 (spotkanie 9:30).

Niestety bardzo pozno bede sie kladl w nocy z piatku na sobote (moze jednak wybrac inny dzien?)...

Ponizsze dane z Google Maps:

Jasna Gora (458km \ 4h 30m) (klasztor)

Swiety Krzyz (377km \ 5h 15m) (fajny widok, na miejscu dobre lody, na dole gory obiad)

Zalew Sulejowski (294km \ 3h 28m) (widok na zalew, ktory moznaby sprobowac objechac)

Belchatow, Jez. Slok (366km \ 3h 42m) (elektrownia, choc najlepszy widok noca, jezioro)

Kazimierz Dolny (306km \ 4h 31m)

Jezioro Pluszne (404km \ 4h 54m) (termy Warmia Park: basen, sauna)

Pasym (395km \ 5h 04m)

Jednak pokombinowalem jeszcze troche, ale trasa wychodzi raczej na dwa dni, ocencie sami:

TRASA (490km, ale nie wszystko glownymi drogami, sporo przez lasy, wzdloz jezior, itp. \ 7h 16m)

(tak na szybko, nie chcialbym leciec samymi krajowkami, najwyzej wracac, wole boczne drogi)

Albo - nie ruszajac sie wcale daleko - objechac caly Park Kampinoski, nie krajowkami, lecz jak najblizej lasu, przez wioski?

Albo objechac Mazowiecki Park Krajobrazowy, za Otwockiem, Alfi - znasz okolice?

Albo TRASA 2 (254km \ 3h 48m)?

Rozszerzmy TRASA 3 (294km \ 4h 32m)

Opublikowano

Najbardziej podoba mi się TRASA :) .

Opublikowano

Pogoda lipna jednak sie zapowiada na sobote...

Opublikowano

Ja też jestem za TRASA :-) . Może przepędzimy te chmury :-))

Opublikowano

Jutro całkowite zachmurzenie i silne opady deszczu..... czyli raczej lipa :mad2:

• Klubowicze
Opublikowano

Panie i Panowie, zmieńmy termin naszej wycieczki. W niedzielę lub w poniedziałek ma być już całkiem przyjemna pogoda.

Muszę jakoś "dobić" do tych symbolicznych 10 000 km w tym sezonie !tank .

Opublikowano

Ok . To niedziela lub poniedziałek

Opublikowano

Ok.ale za to niedziela,będzie nasza.

Jak się nie znowów nie zamotam.

Opublikowano

Ja moge w niedziele. Ktos dolaczy?

Opublikowano

Ja bardzo chętnie, pod warunkiem że będzie w miarę sucho. Prognozy zapowiadają jednak pogodę podobną do dzisiejszej......... ale za to we wtorek ma być dużo cieplej i bez opadów

Opublikowano

Ja też w niedziele ok .Pisze się

Opublikowano

Jutro nie ma padac, temp. ok. 12 10 st., czyli cieplej niz dzis. Moge ruszyc nawet rano. Myslcie gdzie chcecie jechac ;)

Ps:

a zreszta, jak chcecie, to nie musicie, mam w glowie cos, co moze byc poczatkiem spontanu 1 dniowego :)

NDZ 9:00 C66

1. Jerry_R

2. Radi

3. Bogart

4. ?

Ktos jeszcze chetny?

Opublikowano

Nie jestem przekonany do jutrzejszej pogody i w związku z tym odpadam. To nie jest dla mnie pogoda na dłuższe wojaże.

Gdybyście jednak chcieli gdzieś śmignąć w Święto Niepodległości /będzie słonecznie i sucho/, to chętnie się przyłączę.

Opublikowano

11.11 to i ja się też pisze :-)

• Klubowicze
Opublikowano

11.11 biegnę Bieg Niepodleglosci w Warszawie, ale gdyby byli chętni na małą eskapadę w poniedziałek 10.11.14 to zapraszam. Trasę ustalimy. Np. świętokrzyskie ? Alfi, Sobier ? Irasko wiem, że nad morzem. Co Wy na to ? Start o 8:30 w poniedziałek McDonald's Janki

Opublikowano

Jerry ? Ty jak ? Ja się pisze