Tatko Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 O i to mnie się podoba ,wreszcie jakiś ruch w interesie. Czekam na info,pozdrawiam. . !scooter
Sobier Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Mi też się to podoba . Może Mazury ?
Tatko Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Trza by zobaczyć w jakim regionie naszego ukochanego Kraju będzie najcieplej i tam się udać. Co do mazur to już ich w tym roku trochę żeśmy nawiedzali.[ale niech tam] Pozdrawiam.
Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2014 11 listopada (wtorek) mam Bieg Niepodległości. W pozostałe dni jak będzie przyzwoita pogoda mogę ruszać. Nie mam pomysłu gdzie. Będę śledził wątek. P.S. Buraki ? - są bardzo zdrowe !
Sympatycy Cormoran Opublikowano 4 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Listopada 2014 U mnie jak przychodzi weekend i to długi to wszytko się szybko zmienia, bardzo szybko Mam już dla Was tylko poniedziałek i wtorek W weekend piątek / niedziela zaplanowany wyjazd z rodziną i sąsiadami do Wilgi z nocowaniem
DAX Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 U mnie też jak w kalejdoskopie, ale może tak jak Cormoran będę miał wolny PN i WT.
radi Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Ja się piszę na sobotę , tylko pytanie gdzie ?
Dunaj Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Cormoran wylądował z nakręconymi 204 kilometrami. Dobrze pojadłem buraczków i mieloniaka. Kolega Dunaj chyba odpuścił albo się minęliśmy. Dobrze było i w przyszły weekend możemy zrobić powtórkę. PS w tyj knajpie to chyba nigdy na raz tyle żurków z kiełbaską nie zamawiano hehe Cormoran wylądował z nakręconymi 204 kilometrami. Dobrze pojadłem buraczków i mieloniaka. Kolega Dunaj chyba odpuścił albo się minęliśmy. Dobrze było i w przyszły weekend możemy zrobić powtórkę. PS w tyj knajpie to chyba nigdy na raz tyle żurków z kiełbaską nie zamawiano hehe Aż głupio ale czekałem do 20 po 12ej nawet mijał mnie ktoś w kamizelce.dopiero jak wracałem wkużony zajażyłem że to miał być Wał międzyszyński,a nie Płowiecka stałem jak ta pieja dokładnie tam gdzie poprzednio wpadłbym na Ciebie Cormoran
Jerry_R Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Prognozy na sobote takie sobie, tzn. jedna lekkie przelotne opady - mnie to nie przeszkadza. Druga - masakra, leje caly dzien, najbardziej w nadchodzacym okresie... Ale sprobujmy - sama sobota. Mam kilka opcji w glowie, ale dni juz krotsze, wiec za nic nie wychodzi mi plan, o ktorym mysle, wiec nie bede kombinowal. Dam kilka propozycji. Wyjazd planowalbym sprzed C66 lub wylotu z W-Wy ok. 10:00 (spotkanie 9:30). Niestety bardzo pozno bede sie kladl w nocy z piatku na sobote (moze jednak wybrac inny dzien?)... Ponizsze dane z Google Maps: Jasna Gora (458km \ 4h 30m) (klasztor) Swiety Krzyz (377km \ 5h 15m) (fajny widok, na miejscu dobre lody, na dole gory obiad) Zalew Sulejowski (294km \ 3h 28m) (widok na zalew, ktory moznaby sprobowac objechac) Belchatow, Jez. Slok (366km \ 3h 42m) (elektrownia, choc najlepszy widok noca, jezioro) Kazimierz Dolny (306km \ 4h 31m) Jezioro Pluszne (404km \ 4h 54m) (termy Warmia Park: basen, sauna) Pasym (395km \ 5h 04m) Jednak pokombinowalem jeszcze troche, ale trasa wychodzi raczej na dwa dni, ocencie sami: TRASA (490km, ale nie wszystko glownymi drogami, sporo przez lasy, wzdloz jezior, itp. \ 7h 16m) (tak na szybko, nie chcialbym leciec samymi krajowkami, najwyzej wracac, wole boczne drogi) Albo - nie ruszajac sie wcale daleko - objechac caly Park Kampinoski, nie krajowkami, lecz jak najblizej lasu, przez wioski? Albo objechac Mazowiecki Park Krajobrazowy, za Otwockiem, Alfi - znasz okolice? Albo TRASA 2 (254km \ 3h 48m)? Rozszerzmy TRASA 3 (294km \ 4h 32m)
Jerry_R Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 Pogoda lipna jednak sie zapowiada na sobote...
radi Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 Ja też jestem za TRASA :-) . Może przepędzimy te chmury :-))
Bogart58 Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 Jutro całkowite zachmurzenie i silne opady deszczu..... czyli raczej lipa
Klubowicze Piootr Opublikowano 7 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2014 Panie i Panowie, zmieńmy termin naszej wycieczki. W niedzielę lub w poniedziałek ma być już całkiem przyjemna pogoda. Muszę jakoś "dobić" do tych symbolicznych 10 000 km w tym sezonie !tank .
Dunaj Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 Ok.ale za to niedziela,będzie nasza. Jak się nie znowów nie zamotam.
Jerry_R Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Ja moge w niedziele. Ktos dolaczy?
Bogart58 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Ja bardzo chętnie, pod warunkiem że będzie w miarę sucho. Prognozy zapowiadają jednak pogodę podobną do dzisiejszej......... ale za to we wtorek ma być dużo cieplej i bez opadów
Jerry_R Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Jutro nie ma padac, temp. ok. 12 10 st., czyli cieplej niz dzis. Moge ruszyc nawet rano. Myslcie gdzie chcecie jechac Ps: a zreszta, jak chcecie, to nie musicie, mam w glowie cos, co moze byc poczatkiem spontanu 1 dniowego NDZ 9:00 C66 1. Jerry_R 2. Radi 3. Bogart 4. ? Ktos jeszcze chetny?
Bogart58 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Nie jestem przekonany do jutrzejszej pogody i w związku z tym odpadam. To nie jest dla mnie pogoda na dłuższe wojaże. Gdybyście jednak chcieli gdzieś śmignąć w Święto Niepodległości /będzie słonecznie i sucho/, to chętnie się przyłączę.
Klubowicze Piootr Opublikowano 8 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2014 11.11 biegnę Bieg Niepodleglosci w Warszawie, ale gdyby byli chętni na małą eskapadę w poniedziałek 10.11.14 to zapraszam. Trasę ustalimy. Np. świętokrzyskie ? Alfi, Sobier ? Irasko wiem, że nad morzem. Co Wy na to ? Start o 8:30 w poniedziałek McDonald's Janki
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 8 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2014 A może ktoś chętny na paradę 11.11 http://www.scigacz.p...pada,24831.html http://rockniepodleglosci.pl/?page_id=156
Rekomendowane odpowiedzi