Sympatycy Cormoran Opublikowano 11 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Października 2014 A jutro jedziemy tu. 11-12.10.2014 Tłokowisko 2014 - zlot samochodów zabytkowe i youngtimerów oraz motocykli starych i nowych. Garwolin (woj. mazowieckie), "kwadrat", początek sobota godz. 12. Organizatorzy: Oldtimery Garwolin, Weteran Klub Tur Garwolin, Otwockie Klasyki, Fiat 126p Klub Mazowsze oraz Tradycyjna Kuchnia Wichowscy. Informacje Bartek: 609 605 304, https://www.facebook.com/events/1523757174528262/ https://www.facebook.com/OldtimeryGarwolin Ruszamy o 9.00 - 9.30 z Ursynowa
Jerry_R Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Gratki tym, co mogli poleciec. Piootr - Ty giniesz w oczach
Tatko Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Ja też już wykąpany,Kolega Zybek na stadion odprowadzony [zdążyłem w ostatniej chwili] zasiadam przed tele i oglądam mecz. Arturas Sobier przepraszam że odskoczyłem od grupy. Wyprawa super wszystkim dzięki i do następnego. POZDRAWIAM.
Klubowicze arturas Opublikowano 11 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2014 Ja tez juz grzeje fotel w domku. Moze nieduzo nawinelismy km-ow bo ok. 250, ale za to bylo wiele takich milych zdarzen o ktorych mozna bylo powiedziec: trwaj chwilo trwaj - jak najdluzej. Niespodzianek tez kilka bylo, miedzy innymi zmieniajaca sie frekwencja jadacych - no ciagle nas przybywalo. Chlopaki Wielkie dzieki za wspolne kulanie, nie tylko aura ale i towarzystwo sprawia, ze sie zapomina o innych sprawach. Fotki zalacze dopiero w poniedzialek i sorka za brak pl liter. PIN-ek zdrowiej nam szybko. Zazyj koniecznie szamanska mixture i wracaj. Szkoda ze Ciebie nie bylo. Zdrowka Cormoranie szkoda ze z nami nie pojechales ;( chyba musisz miec cos specjalnego w tym garazu? a mleko poplynelo za nami do Sochaczewskiej pysznej kawusi, i jechalismy w niezlej obstawie GSa 1200.
Klubowicze Piootr Opublikowano 11 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2014 Piootr - Ty giniesz w oczach Spoko, dopiero wróciłem do stanu z przed 20 -to letniego "zapuszczenia" Korzystając z okazji dziękuję wszystkim współpodróżnikom za przemiły dzień w siodle. Wróciliśmy trochę wcześniej ze względu na mecz - on też się udał (Polska - Niemcy 2:0). Do zobaczenia LwG
Sympatycy Jaco Opublikowano 12 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2014 Dzięki Pany za kulanko, Sławek a tobie za jazdę na krawędzi. Artur As odwiedzaj częściej st. benzynowe. Dobrze że ruszyłem zwłoki z domu i się troszkę rozruszałem.
radi Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Dzięki Pany za spotkanko , krótkie ale zawsze coś :-) Do następnego :-) Na terenie pałacu w Nieborowie zawitały też takie furki
Kubitus33 Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Oj polatane było, podziękowal ;-)
Klubowicze PIN Opublikowano 12 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 12 Października 2014 Taka sytuacja No dobra jedziemy dalej Jezioro Firlej No i Dęblin Na koniec szamanko bardzo zdrowe
Klubowicze arturas Opublikowano 12 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 12 Października 2014 Oj u PINa mixtura musiala byc mocna. Musisz zdradzic sekrety tak szybkiego uzdrowienia. Ladne to kulanko mieliscie, a Garwolin tez zaliczony?
Sobier Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Dzięki Pany za spotkanko , krótkie ale zawsze coś :-) Do następnego :-) Na terenie pałacu w Nieborowie zawitały też takie furki Mijaliśmy je po drodze, w sumie 4 sztuki jechały.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 12 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2014 Cormoran wylądował. Z chęcią powtórzę wycieczkę do Dęblina na lotnisko. Można pooglądać samoloty, helikopterki i inne starodawne maszyny latające. Niestety dziś było już za późno na zwiedzanie, popatrzyli my tylko z daleka . W sumie nawinięte 389 km. Pinek dobrze że możesz zamieszczać zdjęcia na bieżąco to relacja była gorąca. Dziękuję kompanom za wycieczkę.
Sympatycy Jaco Opublikowano 12 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2014 ArturAs, zlituj się i dawaj te foty
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 12 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2014 Strażaki dotarły do domu Wycieczka spontan ale fajna , licznik zamknięty 400km Jak po nocy w pracy to wynik niczego sobie A lotnisko i forty twierdzy Dęblin zostawiam na następny raz Dzięki i do następnego Strażak&Patrycja
Klubowicze PIN Opublikowano 12 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 12 Października 2014 Oj u PINa mixtura musiala byc mocna. Musisz zdradzic sekrety tak szybkiego uzdrowienia. Ladne to kulanko mieliscie, a Garwolin tez zaliczony? Artur powiem Ci że miałem przez moment chwile zawahania bo antybiotyki itp. Ale miłość wygrała, ot i cały sekret. Garwolin był jako pierwszy ale byliśmy chyba za wcześnie bo bez rewelacji poza żurkiem, palce lizać . Chłopaki i Patryk + kolega na Virago bardzo wielkie dzięki za wspaniały dzień. ps. Dumny jestem z czarnuli mmmmm dała rade Panom ps2. Patryk czekam na wasze foto no i dzięki że masz sokoli wzrok wiesz o co kamon. A wy Panowie wstyd. Ja usprawiedliwiony bo na proszkach
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 12 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2014 Kilka fotek
Klubowicze PIN Opublikowano 12 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 12 Października 2014 O właśnie o te mi chodziło. Całkowicie oddają klimat tego dnia tx
Maciej_f Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Dosłownie trzej muszkieterowie. Tylko kto jest kto?
Trenex Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Fajna wyprawa, jak tylko sezon pozwoli i będziecie jeszcze się kulać to chętnie się dołącze.
Klubowicze arturas Opublikowano 13 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2014 Kilka fotek Chłopaki - SUPER scenariusz ArturAs, zlituj się i dawaj te foty Proszę bardzo... w końcu chwilunie wyrwałem i załączam małą foto retrospekcję - jeżeli miałbym kogoś wybranymi ujęciami urazić, proszę o info - usunę ... kurcza blaszka, jest słońce, a mleka nima... za to jest już super NASZA atmosfera.. i słodkości na nas czekają i wyborna kawusia godna polecenia. Dlaczego Sochaczew nie jest w Warszawie? ..ale spociszcze tutaj, w taki dzień, w sam raz.. ..mniam, mniam.. kogo nie było niech ślinę oblizuje.. .. i mieliśmy jesienny folklor na deptaku w Łowiczu.. ... i w Łowickiej Cepelii.. .. bilety specjalne mieliśmy .. chwila zamyślenia ... i co to jest ta Arkadia i o co tu chodzi.. spacerowaliśmy w pięknych okolicznościach jesiennych kolorków... ruiny całkiem nas przerastały... ... Sobier nawet dostrzegł echo swojego cienia .. i były nieoczekiwane spotkania .. i chwile czułości.. ... a nasz szampański humor udzielał się wokoło.. ... spotkań beż końca.. aż spotkał nas tutejszy zew PRL-u ... i też dotarliśmy lądowisko .. ale nie wszyscy tu mają wstęp, Jaco musiał dać w ł... ... wyspa z minionej epoki.. w okolicach Nieborowa. .... to oni czekali na nas.. panowie, za szybko, skręcać z drogi do Nieborowa i na Komisję... .. a Komisja co? no, co: czapki z głów, i kotleta dostaniecie!! ...wystarczyło pół kilo rąbanki, kilka skuterowych wdzięków i kucharz poczynił taakie schaboszczaki z kością.. .. vis a'vis restauracyjki - jest wystawa - przynajmniej do końca sezonu i prowadzą ją ludzie z pasją .. nie do wiary, że wszystko na chodzie.. 2 hangary w tym jeden tylko z polskimi sprzętami. .. ta Osa nie wyrobiła się na samolot do USA na RaceTour - jedyna taka wyścigowa .. i tyle, i skończyło się.. zachód jesiennego słońca, żółty jesienny liść i zostanie co wspominać w zimowe wieczory.
Klubowicze Piootr Opublikowano 13 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2014 Pięknie powiedziane Panie Arturze ! Relacja jak zawsze - prima sort !
Sympatycy Jaco Opublikowano 13 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2014 Arturo zdjęcia super.
Sobier Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Jak zwykle fotorelacja SUPER .
Tatko Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Artur jak zwykle praca domowa wykonana na 5 z plusem. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi