Sympatycy Cormoran Opublikowano 4 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2014 Wszystko elegancko i bezpiecznie. Nie było co prawda naszego fotografa ale Piter walnął kilka fotek wiec poprosimy o umieszczenie. A i nie zapomnij o zdjeciu z wróżką :-)
Klubowicze Piootr Opublikowano 5 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2014 Oczywiscie nie będzie to relacja taka do jakiej przyzwyczaił nas Arturas, ale spróbujmy: Do Kazimierza Dolnego dojechaliśmy w doskonałych humorach Uzupełnienie płynów Potem poszliśmy na krotki spacer. Naprawdę był krotki. Tylko rynek główny. Potem pojechaliśmy do "Wąwozu korzeni" na spotkanie z wróżką. Wtem nadleciała wróżka W drodze powrotnej w Magnuszewie odwiedziliśmy czołg Bardzo dziekuję wszystkim uczestnikom tego spontanicznego wyjazdu. Tak jak mówiliśmy jest wstępny plan na jakieś małe polatanko w najbliższą niedzielę.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 5 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 5 Października 2014 A może nie wstępny plan tylko konkretnie. Znalazłem takie coś : http://gruper.pl/x.php/1,70578/Podroze-Hotel-Ros-2-dniowy-pobyt-1-nocleg-ze-sniadaniem-obiadokolacja-seansem-w-lazni-parowej-i-saunie-suchej-dla-2-osob.html?ic=mazury&ics=search Ten za 165 zł. za dwie osoby. i wstępnie z Agnieszką jesteśmy za.... szczególnie że pogoda ma być nadal super w kolejny weekend http://www.weatheronline.pl/weather/maps/city?LANG=pl&CEL=C&SI=kph&CONT=plpl&LAND=PL®ION=0001&WMO=12375&LEVEL=52&R=0&NOREGION=1 ...... na razie oczywiście \ Co wy na to ?
Sobier Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 No ja wstępnie jestem zainteresowany .
Klubowicze Piootr Opublikowano 5 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2014 Czyli wyjazd w sobotę, a powrót w niedzielkę ? To ja niestety odpadam. W sobotę idę na Narodowy obejrzeć jak nasi reprezentacyjni kopacze "rozprawią" się z Mistrzami Świata. Temat wyjazdu niedzielnego, jednodniowego nadal otwarty. Weekend to zasadniczo dwa dni.
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2014 Chociaz bylem osobiscie nieobecny, to pomykalem z Wami swoimi marzeniami i czekalem na focie i bardzo Wam zazdroszcze, bo musialo byc extra. Pogoda, trasa i towarzycho, ech... tyle sie dzialo w ten weekend. U mnie przyziemne obowiazki zrealizowane na 99,9%. Jednoczesnie Piootrze, mimo mojej nieobecnosci dzieki za male dowartosciowanie - milo mi. ..... i oby Polska Zlota Jesien trwala jak najdluzej, to jeszcze polatamy
Dunaj Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Ja też chętnie bym gdzieś się ruszył.niestety tylko w niedzielę.na dwa dni to nawet nie spróbuję zapytać żony..
Sympatycy Cormoran Opublikowano 5 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 5 Października 2014 To zabierz żonę ze sobą
Dunaj Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Odkąd kupiłem skuter to nawet nie spogląda na miejsce w garażu gdzie parkuje
Sobier Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 U mnie przyziemne obowiazki zrealizowane na 99,9. ..... i oby Polska Zlota Jesien trwala jak najdluzej, to jeszcze polatamy Artur do weekendu masz jeszcze kilka dni, więc mam nadzieje że to wystarczy Ci na zrealizowanie pozostałych 0,01 przyziemnych obowiązków. To sobie polatamy . Odkąd kupiłem skuter to nawet nie spogląda na miejsce w garażu gdzie parkuje Bo od tego jest właśnie skuter .
MARCVS Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Pozdrawiam ekipę Widziałem was na tym parkingu ale nie wbijałem. Ja zaparkowałem bezpłatnie jak na tubylca przystało Piłem kawkę na rynku ale się nie pojawiliście. A ponieważ nie miałem zbyt wiele czasu, zmyłem się po godzinie
Klubowicze Piootr Opublikowano 7 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2014 W niedzielę ma być zajefajna pogoda. Może jakieś wspólne polatanko ? Wpadła mi na myśl wyprawa do Łodzi. Polecielibyśmy autostradą z prędkościami przepisowymi. Może mała integracja z Grupą Łódź ? Co sądzicie ? Co prawda czasu na zwiedzanie będzie mało, ale w Łodzi też jest co zobaczyć. Wstępnie proponuję zbiórkę stacja benzynowa Shell ul. Puławska 332 przed samym wjazdem na S8. Niedziela 12.10.2014 godz. 9:40. Wyjazd 10:00. P.S. Liczę na nieobecnych z zeszłego tygodnia - Irasko. Arturas. Alfi ?
Sobier Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Wygląda na to że klaruje mi się poważne rodzinne spotkanie w niedziele. Jutro się wszystko wyjaśni. Obserwuje temat i dam znać najpóźniej we czwartek na spocie.
Sympatycy irasko Opublikowano 7 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 7 Października 2014 P.S. Liczę na nieobecnych z zeszłego tygodnia - Irasko. Arturas. Alfi ? Wywołałeś mnie Piotruś do tablicy. W czwartek na spocie porozmawiamy, to może do tego czasu mi się wyjaśni, bo teraz nie każdy weekend mam wolny.
Gość Dawid181 Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 eh fajne macie te wypady ale co ja mogę swoją 125-tką trzeba czekać na coś większego
mesel Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Zawsze możemy sobie (upalacze wściekłych 125 ccm) wymyśleć coś ciekawego ....bocznymi drogami
marycha Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 super pomysł co do 125, nie rozumiem tylko tych bocznych dróg
mesel Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Taka przenośnia. Chodzi o ominięcie ekspresówek, autostrad i innych szlaków, na których może być niebezpiecznie dla pojazdów jadących 80-90 km/h. Jeśli będzie zainteresowanie to może warto stworzyć oddzielny temat. Nie ma co bałaganić w temacie kolegom od prawdziwych maxi. Co prawda sezon zbliża się do końca ale będzie miejsce na zaplanowanie kalendarza na przyszły rok .
Klubowicze arturas Opublikowano 9 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2014 P.S. Liczę na nieobecnych z zeszłego tygodnia - Irasko. Arturas. Alfi ? Piootr, na dzień dzisiejszy nic nie mogę obiecać, u mnie trudne tematy cały czas się klarują. W niedzielę ma być zajefajna pogoda..... Sobota ma być lepsza pogodowo, w niedzielę w naszym regionie ma popadać... muszę trochę postraszyć.. oczywiście najważniejsza jest pogoda ducha, a przeciw złej aurze są odpowiednie ubrania.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 9 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2014 No to Panowie zdecydujcie się konkretnie bo chciałbym mniej więcej wiedzieć co robimy. Sobota czy niedziela ? Gdzie pojedziemy to mi wszystko jedno ważne aby daleko i w dobrym towarzystwie
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2014 Odwołuję wstępnie planowane spotkanie i wyjazd do Łodzi w najbliższą niedzielę. Nie ma chętnych Może zatem sobota ? Ja miałbym czas tak od 10 do 18. Są chętni na małe kulanko ? Łódź na pewno nie. Prędzej jakaś pętla po woj. mazowieckim drogami lokalnymi.
Klubowicze arturas Opublikowano 10 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2014 Ok Sprobuje wrocic do zywych, taka sobota tej Jesieni moze sie juz nie powtorzyc Proponuje petelke sobotnią bocznymi Drozkami Zelazowa, Sochaczew, Lowicz, Nieborow - tutaj postoj i spacer po parku, dalej Skierniewice. Powrot przez kawalek Puszczy Bolimowskiej na Wyszogrod, Czerwinsk i Wwa. Spotkanie proponuje Sobota g. 9.30 pod C66. Ruszamy 10. Powinnismy zamknac sie do 18ej z postojem na male jedzonko. No to co Burgmaniacy?
Rekomendowane odpowiedzi