Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Ja juz w garazu. Wszystkim dziekuje za ekstra towarzystwo i kulanie. Dzieki za reprezentcje, przywitanie i troche historii grupie plock i kujawsko-pomorskiej. Plan zalozony wczesniej wykonany na tip-top, co bylo widac w Toruniu. Szkoda ze tak malo czasu na wszystko bylo. Swieto piernika moze wpisze sie w kalendarz Burgmanii. Ladnie sie prezentowaly nasze 2oo w takiej ilosci na Rynku. Zdjecia pewnie ogarne jutro. Pzdr

Opublikowano

f899add6719e7783a059b67295b17c56.jpg86f9e94effbbc09ee340cd553d4b06dc.jpg792096cf03be533b4196a656039d1c63.jpgc798aad62b7d268d4d3c2a82823b306f.jpg

Dzięki za super spotkanko szkoda ze tak krótko, pozdrawiam

Król jest tylko jeden

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki wszystkim gościom za odwiedzenie naszych stron, niestety nie mogłem jechać z Wami dalej, może następnym razem.

Zapraszamy częściej :).

P.S. Przepraszam za mój manewr na krzyżówce pod Ciechocinkiem w drodze powrotnej, ci którzy jechali wiedzą o co chodzi.

Dopiero Bogdan68 mi to uświadomił.

Opublikowano

Również dziękuję wszystkim za bardzo fajny wspólny wypad.

Pozdrawiam

Janek

• Sympatycy
Opublikowano

My też już dobiliśmy do domku. Droga z Krynicy Morskiej do Torunia bez zarzutów. Pierniczki bardzo dobre, szczególnie z piwkiem. Drugi etap naszej podróży ( Golub-Dobrzyń) - USYPIAJĄCY. Do Lipna i Skępego, spoko. A już po rybce było mi wszystko jedno. Do Wa-wy jazda delikatna, droga pusta, tak trzymać. Dzięki za spotkanko w Toruniu, grupa z NRD powróciła w znakomitych humorach, Szamot i cala paka też łobuzy na spoko. Zdjęcia ogarnie Ziutka ale jutro. Jeszcze raz wielkie dzięki.

• Klubowicze
Opublikowano

Chcę dużo napisać, ale nie mam siły :) tak było zaj....e :D . Jutro dopisze, o to jest słuszna koncepcja. :P

uny3agu3.jpg

6u3e5ybu.jpg

upebuje9.jpg

etavagy4.jpg

jy9a6u3u.jpg

8atapyha.jpg

Opublikowano

Również bardzo dziękuję za wspólne kulanko :-)

Oby częściej.

Załączam kilka fotek:

1.

DSC_6732.jpg

2.

DSC_6740.jpg

3.

DSC_6743.jpg

4.

DSC_6745.jpg

5.

DSC_6746.jpg

6.

DSC_6761.jpg

7.

DSC_6765.jpg

8.

DSC_6766.jpg

9.

DSC_6750.jpg

( jeżeli któreś z moich zdjęć narusza Twoją godność daj znać, a natychmiast je usunę)

Opublikowano

Dzięki Wszystkim.

było naprawdę

ekstra,miło bywło Was poznać.

Do następnego .

Pozdrawiam Grzesiek

Opublikowano

533-tyle mi wyskoczyło na liczniku.....a jednak mój burek staruszek dał rade (nie licząc tego kasłania do wydechu :blowup: ) Dzięki wszystkim za fajną przygodę.

• Sympatycy
Opublikowano

Strażaki dotarły , dziękujemy wszystkim za fajną wycieczkę , za miłe spotkanie ,

Pozdrawiamy wszystkich i do zobaczyska

Strażak&Patrycja

• Sympatycy
Opublikowano

Grupa NRD-owska również już w domku. Miło było się z Wami spotkać. Szkoda, że nie mogliśmy polecieć z Wami dalej. Zrobione kilometry dały już o sobie znać - prawie 2 tyś.

@robson dzieki za wyprowadzenie nas na autostradę.

u5upa6yz.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Ja i Foczka też dotarliśmy szczęśliwie do domu,fajnie było troszkę polatać w doborowym towarzystwie.Polska jest piękna.

• Klubowicze
Opublikowano

Miałem dopisać więc dopisze :D

Artur wielkie dzięki za zorganizowanie i poprowadzenie wypadu Toruńskiego, spisałeś się na medal.

Chłopakom z płocka wielkie dzięki za podciągnięcie peletonu do Włocławka :).

Husarii z Kujawskiego :horse: , za przyjęcie i opiekę w swoim regionie (na was zawsze można polegać).

Wszystkim uczestnikom za wspaniale spędzone 12:20 godziny w siodle. Muszę powiedzieć że dawno mi się tak dobrze w grupie nie jechało, zdyscyplinowanie i profesjonalizm na drodze sięgnęło zenitu :clapping: . Wszyscy na 2oo mogą się uczyć od burgmanii ;)

No i naszym kochanym połówkom/plecaczkom, za to że umożliwiły swoim ukochanym facetom :D realizację tegoż wypadu ;)

ps. przepraszam że tak nagle zniknąłem, bez pożegnania w korku przed Łomiankami, ale plecy dały mi już znak że to koniec na dziś, a miałem jeszcze 87 km do domciu :(

• Klubowicze
Opublikowano

Niesamowite zdyscplinowanie... podkreślam niesamowite i możliwe chyba tylko w BURGMANII . Ludzie zewsząd :ninja: : mazowsze, Płock, Włocławek, Kujawsko-pomorskie, dodatkowo wracający z nad morza i grupa z wycieczki do byłego NRD - wszyscy zjechaliśmy :Jumpy: na Toruńskie Pierniki jak z bicza strzelił w okolicach godz. 13 :clapping: :clapping: :clapping: - czy ktoś może liczyła ilu nas było? w pewnym momencie wyszło ok. 20.

Jeszcze raz DZIĘKUJĘ za wspólne chwile. Udało się zapomnieć o przyziemnych sprawach.

Pinek, czy ty nie robiłeś jeszcze pętli w-wskiej? - rzeczywiście zniknąłeś hoho, ja daleko z tyłu, a później widziałem, trąbnąłem do ciebie mijając na światłach na Kasprowicza.

• Klubowicze
Opublikowano

Pinek, czy ty nie robiłeś jeszcze pętli w-wskiej? - rzeczywiście zniknąłeś hoho, ja daleko z tyłu, a później widziałem, trąbnąłem do ciebie mijając na światłach na Kasprowicza.

Widziałem i słyszałem no i Ci pomachałem :D . Musiałem się na chwilkę zatrzymać bo już nogi zdrętwiały :( takie uroki starości :)

• Klubowicze
Opublikowano

Ja również troszkę ogarnąłem... Toruńskie Pierniki.. Kliknij w KOPERNIK'a

torunskie.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Ziuta & asturAS, jak zwykle super fotki dzięki, zwłaszcza dzisiaj mi mocno pomogły bo z samego rana zła pass a fotki poprawiły mi nastrój :)

Opublikowano

EXTRA FOTKI!!!! Nawet się na kilku załapałem.

Opublikowano

Szkoda, że w pracy byłem:(

• Sympatycy
Opublikowano

Wiem każdy jest zabiegany i zarobiony. Ale 20-21 września ładna pogoda się zapowiada, może jakiś mały wypad. A może 19-20-21 jakiś większy trzydniowy, mazury- Podlasie, Kazimierz Dolny- Lubelskie i okolice, Kujawsko- Pomorskie - Tuchola. Pomorskie - Kartuz. Kto chętny na kulano, może jakeś propozycje?

Opublikowano

Jak by co to Ja się pisze.

Opublikowano

Witam! W jaki sposób mogę wrzucić fotki?

• Klubowicze
Opublikowano

Witam! W jaki sposób mogę wrzucić fotki?

Temat był wielokrotnie wałkowany. Używaj wyszukiwarki, nie produkuj OT.

Opublikowano

Dzięki! Ale od nie dawna skacze po forum.