Klubowicze arturas Opublikowano 7 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Września 2014 Ja juz w garazu. Wszystkim dziekuje za ekstra towarzystwo i kulanie. Dzieki za reprezentcje, przywitanie i troche historii grupie plock i kujawsko-pomorskiej. Plan zalozony wczesniej wykonany na tip-top, co bylo widac w Toruniu. Szkoda ze tak malo czasu na wszystko bylo. Swieto piernika moze wpisze sie w kalendarz Burgmanii. Ladnie sie prezentowaly nasze 2oo w takiej ilosci na Rynku. Zdjecia pewnie ogarne jutro. Pzdr
szamot Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Dzięki za super spotkanko szkoda ze tak krótko, pozdrawiam Król jest tylko jeden
Klubowicze robson Opublikowano 7 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Września 2014 Dzięki wszystkim gościom za odwiedzenie naszych stron, niestety nie mogłem jechać z Wami dalej, może następnym razem. Zapraszamy częściej . P.S. Przepraszam za mój manewr na krzyżówce pod Ciechocinkiem w drodze powrotnej, ci którzy jechali wiedzą o co chodzi. Dopiero Bogdan68 mi to uświadomił.
Jaanek Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Również dziękuję wszystkim za bardzo fajny wspólny wypad. Pozdrawiam Janek
Sympatycy Jaco Opublikowano 7 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 7 Września 2014 My też już dobiliśmy do domku. Droga z Krynicy Morskiej do Torunia bez zarzutów. Pierniczki bardzo dobre, szczególnie z piwkiem. Drugi etap naszej podróży ( Golub-Dobrzyń) - USYPIAJĄCY. Do Lipna i Skępego, spoko. A już po rybce było mi wszystko jedno. Do Wa-wy jazda delikatna, droga pusta, tak trzymać. Dzięki za spotkanko w Toruniu, grupa z NRD powróciła w znakomitych humorach, Szamot i cala paka też łobuzy na spoko. Zdjęcia ogarnie Ziutka ale jutro. Jeszcze raz wielkie dzięki.
Klubowicze PIN Opublikowano 7 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Września 2014 Chcę dużo napisać, ale nie mam siły tak było zaj....e . Jutro dopisze, o to jest słuszna koncepcja.
Klazoniusz Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Również bardzo dziękuję za wspólne kulanko :-) Oby częściej. Załączam kilka fotek: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. ( jeżeli któreś z moich zdjęć narusza Twoją godność daj znać, a natychmiast je usunę)
Dunaj Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Dzięki Wszystkim. było naprawdę ekstra,miło bywło Was poznać. Do następnego . Pozdrawiam Grzesiek
szyszczak Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 533-tyle mi wyskoczyło na liczniku.....a jednak mój burek staruszek dał rade (nie licząc tego kasłania do wydechu ) Dzięki wszystkim za fajną przygodę.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 7 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 7 Września 2014 Strażaki dotarły , dziękujemy wszystkim za fajną wycieczkę , za miłe spotkanie , Pozdrawiamy wszystkich i do zobaczyska Strażak&Patrycja
Sympatycy irasko Opublikowano 7 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 7 Września 2014 Grupa NRD-owska również już w domku. Miło było się z Wami spotkać. Szkoda, że nie mogliśmy polecieć z Wami dalej. Zrobione kilometry dały już o sobie znać - prawie 2 tyś. @robson dzieki za wyprowadzenie nas na autostradę.
Klubowicze krzytro Opublikowano 8 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2014 Ja i Foczka też dotarliśmy szczęśliwie do domu,fajnie było troszkę polatać w doborowym towarzystwie.Polska jest piękna.
Klubowicze PIN Opublikowano 8 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2014 Miałem dopisać więc dopisze Artur wielkie dzięki za zorganizowanie i poprowadzenie wypadu Toruńskiego, spisałeś się na medal. Chłopakom z płocka wielkie dzięki za podciągnięcie peletonu do Włocławka . Husarii z Kujawskiego , za przyjęcie i opiekę w swoim regionie (na was zawsze można polegać). Wszystkim uczestnikom za wspaniale spędzone 12:20 godziny w siodle. Muszę powiedzieć że dawno mi się tak dobrze w grupie nie jechało, zdyscyplinowanie i profesjonalizm na drodze sięgnęło zenitu . Wszyscy na 2oo mogą się uczyć od burgmanii No i naszym kochanym połówkom/plecaczkom, za to że umożliwiły swoim ukochanym facetom realizację tegoż wypadu ps. przepraszam że tak nagle zniknąłem, bez pożegnania w korku przed Łomiankami, ale plecy dały mi już znak że to koniec na dziś, a miałem jeszcze 87 km do domciu
Klubowicze arturas Opublikowano 8 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2014 Niesamowite zdyscplinowanie... podkreślam niesamowite i możliwe chyba tylko w BURGMANII . Ludzie zewsząd : mazowsze, Płock, Włocławek, Kujawsko-pomorskie, dodatkowo wracający z nad morza i grupa z wycieczki do byłego NRD - wszyscy zjechaliśmy na Toruńskie Pierniki jak z bicza strzelił w okolicach godz. 13 :clapping: - czy ktoś może liczyła ilu nas było? w pewnym momencie wyszło ok. 20. Jeszcze raz DZIĘKUJĘ za wspólne chwile. Udało się zapomnieć o przyziemnych sprawach. Pinek, czy ty nie robiłeś jeszcze pętli w-wskiej? - rzeczywiście zniknąłeś hoho, ja daleko z tyłu, a później widziałem, trąbnąłem do ciebie mijając na światłach na Kasprowicza.
Klubowicze PIN Opublikowano 8 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2014 Pinek, czy ty nie robiłeś jeszcze pętli w-wskiej? - rzeczywiście zniknąłeś hoho, ja daleko z tyłu, a później widziałem, trąbnąłem do ciebie mijając na światłach na Kasprowicza. Widziałem i słyszałem no i Ci pomachałem . Musiałem się na chwilkę zatrzymać bo już nogi zdrętwiały takie uroki starości
Sympatycy Ziuta Opublikowano 8 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Września 2014 Tak jak Jaco obiecał, ogarnęłam zdjęcia : https://plus.google.com/photos/108352352679177758481/albums/6056727994868344177?authkey=CNH_yoquhqfE_wE
Klubowicze arturas Opublikowano 8 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2014 Ja również troszkę ogarnąłem... Toruńskie Pierniki.. Kliknij w KOPERNIK'a
Klubowicze PIN Opublikowano 9 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2014 Ziuta & asturAS, jak zwykle super fotki dzięki, zwłaszcza dzisiaj mi mocno pomogły bo z samego rana zła pass a fotki poprawiły mi nastrój
stachurski1970 Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 EXTRA FOTKI!!!! Nawet się na kilku załapałem.
Sympatycy Jaco Opublikowano 15 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2014 Wiem każdy jest zabiegany i zarobiony. Ale 20-21 września ładna pogoda się zapowiada, może jakiś mały wypad. A może 19-20-21 jakiś większy trzydniowy, mazury- Podlasie, Kazimierz Dolny- Lubelskie i okolice, Kujawsko- Pomorskie - Tuchola. Pomorskie - Kartuz. Kto chętny na kulano, może jakeś propozycje?
stachurski1970 Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 Witam! W jaki sposób mogę wrzucić fotki?
Klubowicze Piootr Opublikowano 15 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2014 Witam! W jaki sposób mogę wrzucić fotki? Temat był wielokrotnie wałkowany. Używaj wyszukiwarki, nie produkuj OT.
stachurski1970 Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 Dzięki! Ale od nie dawna skacze po forum.
Rekomendowane odpowiedzi