stachurski1970 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Dzięki! I raczej będę się opierał na waszych doświadczeniach podróżnych.A co do spotkania to myślałem o tamie we Włocławku ,tylko o której godzinie? Dzięki! I raczej będę się opierał na waszych doświadczeniach podróżnych.A co do spotkania to myślałem o tamie we Włocławku ,tylko o której godzinie?
Jaanek Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Witam, Do NRD nie dalem rady, ale tutaj sie pisze. Pozdrawiam Janek
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2014 Dzięki! I raczej będę się opierał na waszych doświadczeniach podróżnych.A co do spotkania to myślałem o tamie we Włocławku ,tylko o której godzinie? ..a szkoda, bo doświadczeni to w podróżowaniu może jesteśmy, ale co niektórzy dość rzadko w tamtych okolicach jesteśmy Przy tamie we Włocławku powinniśmy być między 11 a 12. Będziesz na nas czekać? Witam, Do NRD nie dalem rady, ale tutaj sie pisze. Pozdrawiam Janek Suuper Jaanek, zapowiada się fajne kulanko TORUŃSKIE PIERNIKI 1.arturas 2.pin 99,9% 3.pabloxl - do potwierdzenia.. ?? może jednak 4.marcyś - do potwierdzenia 5.irasko - w TORUNIU 6.piootr - w TORUNIU 7.sobier - w TORUNIU 8.ALFI 9.stachurski1970 - we Włocławku 10.Jaanek 11.Michał "GOŚĆ po sąsiedzku" 12.
stachurski1970 Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 ..a szkoda, bo doświadczeni to w podróżowaniu może jesteśmy, ale co niektórzy dość rzadko w tamtych okolicach jesteśmy Przy tamie we Włocławku powinniśmy być między 11 a 12. Będziesz na nas czekać? Suuper Jaanek, zapowiada się fajne kulanko TORUŃSKIE PIERNIKI 1.arturas 2.pin 99,9% 3.pabloxl - do potwierdzenia.. ?? może jednak 4.marcyś - do potwierdzenia 5.irasko - w TORUNIU 6.piootr - w TORUNIU 7.sobier - w TORUNIU 8.ALFI 9.stachurski1970 - we Włocławku 10.Jaanek 11.Michał "GOŚĆ po sąsiedzku" 12. Tak! Na tamie jest parking.
Sympatycy Jaco Opublikowano 4 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2014 TORUŃSKIE PIERNIKI 1.arturas 2.pin 99,9% 3.pabloxl - do potwierdzenia.. ?? może jednak 4.marcyś - do potwierdzenia 5.irasko - w TORUNIU 6.piootr - w TORUNIU 7.sobier - w TORUNIU 8.ALFI 9.stachurski1970 - we Włocławku 10.Jaanek 11.Michał "GOŚĆ po sąsiedzku" 12.Jaco i ZIUTA - dołączamy w Toruniu Jak wszystko będzie ok. to jesteśmy na 100%, a w drodze powrotnej polecam flaki i rybkę w barze u Dąbka w miejscowości Skępe.
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2014 Jacek i ZIUTA, super, że się zdecydowaliście. Będziemy mieli fajny toruński spocik i może tak zachwalane jadełko w Skępe. TORUŃSKIE PIERNIKI 1.arturas 2.pin 99,9% 3.pabloxl - do potwierdzenia.. ?? może jednak 4.marcyś - do potwierdzenia 5.irasko - w TORUNIU 6.piootr - w TORUNIU 7.sobier - w TORUNIU 8.ALFI 9.stachurski1970 - we Włocławku 10.Jaanek 11.Michał "GOŚĆ po sąsiedzku" 12.Jaco i ZIUTA - dołączamy w Toruniu 13. 14. Dla uściślenia spotykamy o 8.40, ruszamy 9.00 - przy McD Młociny (przed parkiem Młociny po prawej stronie, wylotówka na Gdańsk za mostem Północnym) - nie pomylić z Metro Młociny
Klubowicze PIN Opublikowano 5 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2014 Oooo tu http://mapa.targeo.p...2900,52.3087900
szczepanj23 Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 w sobotę i niedz. 13-14 09 2014 w Łodzi jest Moto-bazar
Klubowicze arturas Opublikowano 6 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2014 Info parkingowe, dla tych co dojada nieco inna droga niz grupa z wawy. Zapewne zatrzymamy sie w okolicach ul. Dominikanskiej lub pl. Sw Katarzyny. - w okolicach starówki ciężko jest zaparkować, a na tych ulicach sa pojemne Parkingi - chodzi oczywiście o ulice już w TORUNIU!!! Jak tam nrd-owcy na ktora godz. bedziecie? Do milego.
szyszczak Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Jadę Rano będę koło maka... Szaman jak masz pasek zapasowy do AN 400 K1 to wes bo mój zapasowy-smietnik ze mnie piwko
pabloxl Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 TORUŃSKIE PIERNIKI 1.arturas 2.pin 99,9% 3.pabloxl - niestety odpadam 4.marcyś - do potwierdzenia 5.irasko - w TORUNIU 6.piootr - w TORUNIU 7.sobier - w TORUNIU 8.ALFI 9.stachurski1970 - we Włocławku 10.Jaanek 11.Michał "GOŚĆ po sąsiedzku" 12.Jaco i ZIUTA - dołączamy w Toruniu 13. 14. Sorki, ale niestety nie dam rady, plany mi się pozmieniało. Życzę Wam miłego dnia pod każdą postacią . SZEROKOŚCI
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 6 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2014 No to my dołączymy do Was przy Mc, ale jedziemy tylko do Włocławka.
bogdan201 Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 O której będziecie w Płocku i gdzie planujecie postój. Jak nic mi planów nie pokrzyżuje to postaram się podjechać do Was w Płocku i odprowadzić do Włocławka. Pozdrawiam
Klazoniusz Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Bogdan wracałbyś później do Płocka? Jeśli tak to może i ja się załapie. Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
Dunaj Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Witam.czekałem aż ktoś się dopisze na 13 - stą pozycję ,ale skoro Pabloxl odpadł. To jeśli można chętnie się z Wami załapię .będę pod MC.i Prawdopodobnie wrócę z Włocławka z Papą Smerfem do Wawy
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 6 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2014 No to oficjalnie.....będziemy Strażaki
Dunaj Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Ktoś pisał o starcie z dominikańskiej czy Św.Katarzyny? ja jadę z Ursynowa to może razem?
marcyś Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Ja niestety odpadam. miłego kulanka i szerokośi
Klubowicze arturas Opublikowano 6 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2014 TORUN JEST POD HASLEM nie tylko piernikow : BURGMANIACY LACZCIE SIE. Witamy w Toruniu wracajacych chlopakow z NRD i z nad morza Jaco z Ziuta, beda chlopaki z okolic Plocka i byc moze Kujawiacy ale to chyba bedzie niespodzianka. Aktualizuję listę i odpowiadam na pytania. (sorka za brak PL liter, ale cos w systemie mi padlo) TORUŃSKIE PIERNIKI WARSZAWA 1.arturas 2.pin 99,99% 3.Jaanek 4.Michał "GOŚĆ po sąsiedzku" 5.Szyszczak 6. Wrzonio i EWIK 7. Strażak i PATRYCJA 8. Dunaj dolaczaja w Plocku 9. Bogdan201 10. Klazoniusz ?? WLOCLAWEK, Tama 11.stachurski1970 dolaczaja w TORUNIU - powrot z NRD 12.Irasko 13.Piootr 14.Sobier 15.ALFI dolaczaja w TORUNIU - powrot z nad polskiego morza 16.Jaco i ZIUTA Ruszamy z umowionego miejsca o godz. 9. Jedziemy przez Plock. Super ze chlopaki zadeklarowali dolaczenie - robimy krociutki postoj na bulwarze przy moscie - tam gdzie bylismy z CUSiem. Potem Wloclawek - do Tamy prowadza chlopaki z Plocka!!! (propozycja oczywiscie) i postoj przy Tamie. Dalej ruszamy w strone Torunia. Docelowo zatrzymujemy sie w Toruniu na parkingu w okolicach ul. Dominikanskiej ew. Placu sw. Katarzyny Robimy wspolny rekonesans po starowce, ew. mala przekaska i ruszamy w strone Golubia-Dobrzynia i dalej na Skepe - Jaco zapowiedzialtam super jadlo, wiec zrobimy tu dluzszy postoj na obiad. Pozegnanie z grupami ze wszystkich stron i do domciu. Info parkingowe, dla tych co dojada nieco inna droga niz grupa z wawy. Zapewne zatrzymamy sie w okolicach ul. Dominikanskiej lub pl. Sw Katarzyny. - w okolicach starówki ciężko jest zaparkować, a na tych ulicach sa pojemne Parkingi - chodzi oczywiście o ulice już w TORUNIU!!! Sorki, ale niestety nie dam rady, plany mi się pozmieniało. Życzę Wam miłego dnia pod każdą postacią . SZEROKOŚCI szkoda No to my dołączymy do Was przy Mc, ale jedziemy tylko do Włocławka. bardzo super - wszystkich ucieszy wasza obecnosc No to oficjalnie.....będziemy Strażaki super, no to sa 2 HPE - ale obstawa Bogdan wracałbyś później do Płocka? Jeśli tak to może i ja się załapie. Chlopaki zapisalem powyzej dla Was powazny plan - prosze o potwierdzenie, czy bedziecie czekac na PLOCKim bulwarze nad Wisla przed 11-ta Ja niestety odpadam. miłego kulanka i szerokośi Dzieki Marcys, tak czasami bywa - rozumiemy
Klazoniusz Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Postaram się wybrać z Wami do Włocławka. Bulwar przy moście - rozumiem, że chodzi o miejsce przy naszym słynnym molo :-)
Klubowicze arturas Opublikowano 6 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2014 Postaram się wybrać z Wami do Włocławka. Bulwar przy moście - rozumiem, że chodzi o miejsce przy naszym słynnym molo :-) Tak jest, wiem gdzie, ale nie wiem jak sie dokladnie nazywa.
bogdan201 Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Będę przed 11:00 w okolicach molo ! Do zobaczenia. Ps.Klazoniusz mogę z Włocławka wrócić z Tobą do Płocka.
szyszczak Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Pogoda się zapowiada słoneczna-żałujcie ci co nie jadą
Sympatycy Jaco Opublikowano 7 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 7 Września 2014 Arturas my ruszamy do Torunia ok 9.30-10.00. Pozdrowienia z nad słonecznego wybrzeża.
stachurski1970 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Dzięki za przyjęcie mnie do kulanka piernikowego po Toruniu,zabawa była przednia ale jeszcze brakuj mi trochę do was.Arturas! dzięki za wskazówki co do jazdy.Szkoda że nie udało mi się z wami pożegnać ale już nie buło jak.POZDRO!! dla całej grupy
Rekomendowane odpowiedzi