Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Ja wstępnie na Tak :)

• Sympatycy
Opublikowano

Jak wszystko ogarniemy, to i my jesteśmy.

My odpadamy. Sorka.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja ruszam pod kolumnę, mam nadzieję że ktoś będzie.

• Klubowicze
Opublikowano

Sezon się nie kończy, ale dni coraz krótsze i z biegiem kalendarza temperatura już coraz mniej będzie nastrajać do dalszych przejazdów na 2oo.

Nie wszyscy z nas wyruszają na kultową już imprezę w Bieszczady /z różnych z resztą powodów, ja też. :(

Proponuję więc MAXI-kulanko na przyszłą niedzielę 7 września, pod hasłem "Toruńskie pierniki"

Plan przejazdu:

WARSZAWA - Spotkanie godz. 8.40 przy McD Młociny. Ruszamy 9.00 (oczywiście wszyscy dotankowani)!!!

Wyszogród, Płock/ most - Włocławek/ tama - propozycja spotkania z grupą Płocką, która może nas poprowadzić dalej do Torunia

Toruń - spotkanie i gratki/uściski z wracającą mazowiecką grupką z wyprawy do byłego landu NRD. Wspólne obejście starówki w poszukiwaniu Toruńskiego Piernika. Dalej "Chłopaki NRD" prowadzą nas do Golubia-Dobrzynia na rynek/zamek i tutaj obiadek.

Golub-Dobrzyń - Obiadek, rekonesans i pożegnanie z Grupą Płocką

Powrót do Warszawy przez Rypin, Sierpc, Płońsk, Warszawa

Trasa i czas:

Warszawa, godz. 9.00 - Toruń: 220km (ok. 3godz.) postój Płock/Włocławek, grupa Płocka (30min.) >>MAPA1

Toruń, godz. 12.30-13.00 do 14.30 (1h30min.) spotkanie, parking, tankowanie, pierniki, przejście starówką. 14.30 ruszamy dalej >>MAPA2

Golub-Dobrzyń, godz. 15.30 obiadek i objazd miasteczka, 17 - wyjazd. Powrót 19.30-20 >>MAPA3

Liczę na poprawną pogodę (nasz Szamanie :) ), bo temat do realizacji byłby dopiero na przyszły sezon

Chętni proszę o dopisy w kolejnych wpisach, kopiując listę i tytuł TORUŃSKIE PIERNIKI

Opublikowano

Ja już w domku.Szanowna Pani Szanowni Panowie dzięki za spotkanie ,było miło i do następnego.

Pozdrawiam. :notworthy:

• Sympatycy
Opublikowano

Ja również już w domu. Dzięki za miłe spotkanie, lody, i przelot przez miasto. Do następnego razu.

Sezon się nie kończy, ale dni coraz krótsze i z biegiem kalendarza temperatura już coraz mniej będzie nastrajać do dalszych przejazdów na 2oo.

Nie wszyscy z nas wyruszają na kultową już imprezę w Bieszczady /z różnych z resztą powodów, ja też. :(

Proponuję więc MAXI-kulanko na przyszłą niedzielę 7 września, pod hasłem "Toruńskie pierniki"

Plan przejazdu:

WARSZAWA - Spotkanie godz. 8.40 przy McD Młociny. Ruszamy 9.00 (oczywiście wszyscy dotankowani)!!!

Wyszogród, Płock/ most - Włocławek/ tama - propozycja spotkania z grupą Płocką, która może nas poprowadzić dalej do Torunia

Toruń - spotkanie i gratki/uściski z wracającą mazowiecką grupką z wyprawy do byłego landu NRD. Wspólne obejście starówki w poszukiwaniu Toruńskiego Piernika. Dalej "Chłopaki NRD" prowadzą nas do Golubia-Dobrzynia na rynek/zamek i tutaj obiadek.

Golub-Dobrzyń - Obiadek, rekonesans i pożegnanie z Grupą Płocką

Powrót do Warszawy przez Rypin, Sierpc, Płońsk, Warszawa

Trasa i czas:

Warszawa, godz. 9.00 - Toruń: 220km (ok. 3godz.) postój Płock/Włocławek, grupa Płocka (30min.) >>MAPA1

Toruń, godz. 12.30-13.00 do 14.30 (1h30min.) spotkanie, parking, tankowanie, pierniki, przejście starówką. 14.30 ruszamy dalej >>MAPA2

Golub-Dobrzyń, godz. 15.30 obiadek i objazd miasteczka, 17 - wyjazd. Powrót 19.30-20 >>MAPA3

Liczę na poprawną pogodę (nasz Szamanie :) ), bo temat do realizacji byłby dopiero na przyszły sezon

Chętni proszę o dopisy w kolejnych wpisach, kopiując listę i tytuł TORUŃSKIE PIERNIKI

Będzie nam bardzo miło spotkać się z Wami w Toruniu w "poszukiwaniu pierników" podczas powrotu z NRD.

• Klubowicze
Opublikowano

Oboje z Ewą dziękujemy Szanownym Panom za miłe popołudnie/wieczór.

Do następnego razu.

Opublikowano

Było mi bardzo miło pokulać razem z Wami. Dzięki, do nasępnego... Pogoda wręcz wyśmienita :)

Arturas

Wstępnie się piszę, muszę jednak odebrać nowy sprzęt.....

• Klubowicze
Opublikowano

Ok zobaczę co się da zrobić ;) oczywiście obserwuje temat bo to chyba ostatnie momenty :( na dzień dzisiejszy 50/50.

Opublikowano

Propozycja bardzo ciekawa jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to melduje się

pod MC wszystko wyjaśni się w sobotę do południa.

• Klubowicze
Opublikowano

To już wygląda optymistycznie. Na PIERNIKOWYM kulaniu byłoby nas już 4 - oczywiście jak potwierdzicie. Pisałem na Płockim, ale tam ciągle psss... CISZA.

Widzę też cień twojego pogodowego tańca Szamanie >pogodzianka> :D FAJNIE

• Klubowicze
Opublikowano

Moje szanse urosły 80/20 tańczę dalej ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Moje szanse urosły 80/20 tańczę dalej ;)

tańcuj , tańcuj

• Klubowicze
Opublikowano

Tak mi przyszło do głowy, że być tak blisko Kujawiaków i się nie spotkać to aż żal ;)

Opublikowano

No i słusznie ze Ci żal, a co by było jak by wyszło że byliście :)

• Klubowicze
Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie to z naszego MAXI-kulanka wyjdzie niezły Toruński Spont-ON, oby pierników nie zabrakło.

• Klubowicze
Opublikowano

Pierników może zabraknąć ale uśmiechów i bananów na twarzy nigdy :D

TORUŃSKIE PIERNIKI

1.arturas

2.pin

3.

• Klubowicze
Opublikowano

Ośmielam się o małe uzupełnienie - niech się szykują w Toruniu z wypiekami :msn-wink:

TORUŃSKIE PIERNIKI

1.arturas

2.pin

3.pabloxl - do potwierdzenia

4.marcyś - do potwierdzenia

5.irasko - w TORUNIU

6.piootr - w TORUNIU

7.sobier - w TORUNIU

8.

Opublikowano

Niestety moje szanse spadają, nowy sprzęt dalej w drodze :(

• Klubowicze
Opublikowano

A na starym to niełaska ;)

Pokłóciliście się na całego ?

U mnie szanse urosły do 99% i tak już zostanie do niedzieli godz 9:00 (matko jak wcześnie :P )

Opublikowano

A na starym to niełaska ;)

Pokłóciliście się na całego ?

U mnie szanse urosły do 99% i tak już zostanie do niedzieli godz 9:00 (matko jak wcześnie :P )

Stary być może w weekend się sprzeda

Opublikowano

Co prawda miałem wielką chęć polecieć w świętokrzyskie i polatać po górkach i dolinkach, jednak to może poczekać do przyszłego tygodnia.

Proszę o wpisanie mnie na listę,

Do zobaczenia

• Klubowicze
Opublikowano

Ja również nie zmieniam planów. ALFI fajnie, że z nami się kulniesz. Pabloxl może jednak... coś ten..

Aktualizuje listę:

1.arturas

2.pin 99%

3.pabloxl - do potwierdzenia.. ?? może jednak

5.irasko - w TORUNIU

6.piootr - w TORUNIU

7.sobier - w TORUNIU

8. ALFI

9.

..a chłopaki Płock/Włocławek nic, a nic z reprezentacją na trasie do Torunia..

Jak nie macie nic przeciwko chce dołączyć i poznać nas mój znajomy zza ściany na turystycznym Yamaha :)

Opublikowano

WITAM!!! Mam pytanko czy mogę dołączyć do kulanka na pierniki do Torunia ?

• Klubowicze
Opublikowano

WITAM!!! Mam pytanko czy mogę dołączyć do kulanka na pierniki do Torunia ?

Jak najbardziej. Chętnie poznamy, bo widzę, że od niedawna na forum, a Rypin jest prawie na naszej trasie naszego przelotu.

Gdzie do nas dołączysz?

Może zaproponujesz dobre miejsce na parking najbliżej starówki i później jakieś dobre jadełko w Golubiu-Dobrzyniu?

1.arturas

2.pin 99%

3.pabloxl - do potwierdzenia.. ?? może jednak

5.irasko - w TORUNIU

6.piootr - w TORUNIU

7.sobier - w TORUNIU

8. ALFI

9. stachurski1970 -

10.