Klubowicze DaniL Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja wstępnie na Tak
Sympatycy Jaco Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jak wszystko ogarniemy, to i my jesteśmy. My odpadamy. Sorka.
Klubowicze DaniL Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja ruszam pod kolumnę, mam nadzieję że ktoś będzie.
Klubowicze arturas Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Sezon się nie kończy, ale dni coraz krótsze i z biegiem kalendarza temperatura już coraz mniej będzie nastrajać do dalszych przejazdów na 2oo. Nie wszyscy z nas wyruszają na kultową już imprezę w Bieszczady /z różnych z resztą powodów, ja też. Proponuję więc MAXI-kulanko na przyszłą niedzielę 7 września, pod hasłem "Toruńskie pierniki" Plan przejazdu: WARSZAWA - Spotkanie godz. 8.40 przy McD Młociny. Ruszamy 9.00 (oczywiście wszyscy dotankowani)!!! Wyszogród, Płock/ most - Włocławek/ tama - propozycja spotkania z grupą Płocką, która może nas poprowadzić dalej do Torunia Toruń - spotkanie i gratki/uściski z wracającą mazowiecką grupką z wyprawy do byłego landu NRD. Wspólne obejście starówki w poszukiwaniu Toruńskiego Piernika. Dalej "Chłopaki NRD" prowadzą nas do Golubia-Dobrzynia na rynek/zamek i tutaj obiadek. Golub-Dobrzyń - Obiadek, rekonesans i pożegnanie z Grupą Płocką Powrót do Warszawy przez Rypin, Sierpc, Płońsk, Warszawa Trasa i czas: Warszawa, godz. 9.00 - Toruń: 220km (ok. 3godz.) postój Płock/Włocławek, grupa Płocka (30min.) >>MAPA1 Toruń, godz. 12.30-13.00 do 14.30 (1h30min.) spotkanie, parking, tankowanie, pierniki, przejście starówką. 14.30 ruszamy dalej >>MAPA2 Golub-Dobrzyń, godz. 15.30 obiadek i objazd miasteczka, 17 - wyjazd. Powrót 19.30-20 >>MAPA3 Liczę na poprawną pogodę (nasz Szamanie ), bo temat do realizacji byłby dopiero na przyszły sezon Chętni proszę o dopisy w kolejnych wpisach, kopiując listę i tytuł TORUŃSKIE PIERNIKI
Tatko Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja już w domku.Szanowna Pani Szanowni Panowie dzięki za spotkanie ,było miło i do następnego. Pozdrawiam.
Sympatycy irasko Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja również już w domu. Dzięki za miłe spotkanie, lody, i przelot przez miasto. Do następnego razu. Sezon się nie kończy, ale dni coraz krótsze i z biegiem kalendarza temperatura już coraz mniej będzie nastrajać do dalszych przejazdów na 2oo. Nie wszyscy z nas wyruszają na kultową już imprezę w Bieszczady /z różnych z resztą powodów, ja też. Proponuję więc MAXI-kulanko na przyszłą niedzielę 7 września, pod hasłem "Toruńskie pierniki" Plan przejazdu: WARSZAWA - Spotkanie godz. 8.40 przy McD Młociny. Ruszamy 9.00 (oczywiście wszyscy dotankowani)!!! Wyszogród, Płock/ most - Włocławek/ tama - propozycja spotkania z grupą Płocką, która może nas poprowadzić dalej do Torunia Toruń - spotkanie i gratki/uściski z wracającą mazowiecką grupką z wyprawy do byłego landu NRD. Wspólne obejście starówki w poszukiwaniu Toruńskiego Piernika. Dalej "Chłopaki NRD" prowadzą nas do Golubia-Dobrzynia na rynek/zamek i tutaj obiadek. Golub-Dobrzyń - Obiadek, rekonesans i pożegnanie z Grupą Płocką Powrót do Warszawy przez Rypin, Sierpc, Płońsk, Warszawa Trasa i czas: Warszawa, godz. 9.00 - Toruń: 220km (ok. 3godz.) postój Płock/Włocławek, grupa Płocka (30min.) >>MAPA1 Toruń, godz. 12.30-13.00 do 14.30 (1h30min.) spotkanie, parking, tankowanie, pierniki, przejście starówką. 14.30 ruszamy dalej >>MAPA2 Golub-Dobrzyń, godz. 15.30 obiadek i objazd miasteczka, 17 - wyjazd. Powrót 19.30-20 >>MAPA3 Liczę na poprawną pogodę (nasz Szamanie ), bo temat do realizacji byłby dopiero na przyszły sezon Chętni proszę o dopisy w kolejnych wpisach, kopiując listę i tytuł TORUŃSKIE PIERNIKI Będzie nam bardzo miło spotkać się z Wami w Toruniu w "poszukiwaniu pierników" podczas powrotu z NRD.
Klubowicze pgizi Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Oboje z Ewą dziękujemy Szanownym Panom za miłe popołudnie/wieczór. Do następnego razu.
pabloxl Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Było mi bardzo miło pokulać razem z Wami. Dzięki, do nasępnego... Pogoda wręcz wyśmienita Arturas Wstępnie się piszę, muszę jednak odebrać nowy sprzęt.....
Klubowicze PIN Opublikowano 1 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2014 Liczę na poprawną pogodę (nasz Szamanie ), bo temat do realizacji byłby dopiero na przyszły sezon Ok zobaczę co się da zrobić oczywiście obserwuje temat bo to chyba ostatnie momenty na dzień dzisiejszy 50/50.
marcyś Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Propozycja bardzo ciekawa jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to melduje się pod MC wszystko wyjaśni się w sobotę do południa.
Klubowicze arturas Opublikowano 1 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2014 To już wygląda optymistycznie. Na PIERNIKOWYM kulaniu byłoby nas już 4 - oczywiście jak potwierdzicie. Pisałem na Płockim, ale tam ciągle psss... CISZA. Widzę też cień twojego pogodowego tańca Szamanie >pogodzianka> FAJNIE
Klubowicze PIN Opublikowano 1 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2014 Moje szanse urosły 80/20 tańczę dalej
Sympatycy Jaco Opublikowano 2 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Września 2014 Moje szanse urosły 80/20 tańczę dalej tańcuj , tańcuj
Klubowicze PIN Opublikowano 2 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2014 Tak mi przyszło do głowy, że być tak blisko Kujawiaków i się nie spotkać to aż żal
szamot Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 No i słusznie ze Ci żal, a co by było jak by wyszło że byliście
Klubowicze arturas Opublikowano 2 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2014 Jak tak dalej pójdzie to z naszego MAXI-kulanka wyjdzie niezły Toruński Spont-ON, oby pierników nie zabrakło.
Klubowicze PIN Opublikowano 2 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2014 Pierników może zabraknąć ale uśmiechów i bananów na twarzy nigdy TORUŃSKIE PIERNIKI 1.arturas 2.pin 3.
Klubowicze arturas Opublikowano 2 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2014 Ośmielam się o małe uzupełnienie - niech się szykują w Toruniu z wypiekami TORUŃSKIE PIERNIKI 1.arturas 2.pin 3.pabloxl - do potwierdzenia 4.marcyś - do potwierdzenia 5.irasko - w TORUNIU 6.piootr - w TORUNIU 7.sobier - w TORUNIU 8.
pabloxl Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Niestety moje szanse spadają, nowy sprzęt dalej w drodze
Klubowicze PIN Opublikowano 3 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2014 A na starym to niełaska Pokłóciliście się na całego ? U mnie szanse urosły do 99% i tak już zostanie do niedzieli godz 9:00 (matko jak wcześnie )
pabloxl Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 A na starym to niełaska Pokłóciliście się na całego ? U mnie szanse urosły do 99% i tak już zostanie do niedzieli godz 9:00 (matko jak wcześnie ) Stary być może w weekend się sprzeda
ALFI Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Co prawda miałem wielką chęć polecieć w świętokrzyskie i polatać po górkach i dolinkach, jednak to może poczekać do przyszłego tygodnia. Proszę o wpisanie mnie na listę, Do zobaczenia
Klubowicze arturas Opublikowano 3 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2014 Ja również nie zmieniam planów. ALFI fajnie, że z nami się kulniesz. Pabloxl może jednak... coś ten.. Aktualizuje listę: 1.arturas 2.pin 99% 3.pabloxl - do potwierdzenia.. ?? może jednak 4.marcyś - do potwierdzenia 5.irasko - w TORUNIU 6.piootr - w TORUNIU 7.sobier - w TORUNIU 8. ALFI 9. ..a chłopaki Płock/Włocławek nic, a nic z reprezentacją na trasie do Torunia.. Jak nie macie nic przeciwko chce dołączyć i poznać nas mój znajomy zza ściany na turystycznym Yamaha
stachurski1970 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 WITAM!!! Mam pytanko czy mogę dołączyć do kulanka na pierniki do Torunia ?
Klubowicze arturas Opublikowano 3 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2014 WITAM!!! Mam pytanko czy mogę dołączyć do kulanka na pierniki do Torunia ? Jak najbardziej. Chętnie poznamy, bo widzę, że od niedawna na forum, a Rypin jest prawie na naszej trasie naszego przelotu. Gdzie do nas dołączysz? Może zaproponujesz dobre miejsce na parking najbliżej starówki i później jakieś dobre jadełko w Golubiu-Dobrzyniu? 1.arturas 2.pin 99% 3.pabloxl - do potwierdzenia.. ?? może jednak 4.marcyś - do potwierdzenia 5.irasko - w TORUNIU 6.piootr - w TORUNIU 7.sobier - w TORUNIU 8. ALFI 9. stachurski1970 - 10.
Rekomendowane odpowiedzi