MoherMan Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Ktoś jutro na Stoczek Łukowki, Stare Kobiałki? To nawet brzmi fajowo. Zamierzam jednak puszką na wycieczkę, ale jakbym sam to bym leciał o2o.
Tatko Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 zbieram się i zaraz ruszam do Stoczka; pozdrawiam
Gość Drago Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 A Ja mam imieniny chrześniaczki , więc grilllllll na miejscu . Ale wszystkim ŻYCZĘ SZEROKOŚCI I UDANEJ IMPREZY !!
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2014 Odświeżam wątek propozycji wyjazdów weekendowych. Sezon trwa, opcji może być wiele, a nie wszyscy są na indywidualnych wyjazdach lub urlopach. Proponuję w nowych wątkach proponowanych tras wpisywać dużymi literami lubiane przez nas tytuliki, które są jednoznaczne i mogą się przełożyć na ilość proponowanych km. Jak do tej pory wypracowane i trafione były tutaj określenia: MINI-kulanko (ok. 50km), KULANKO (ok. 100km), MIDI-kulanko (ok. 300km), MAXI-kulanko (1-2dni). ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ....i podaję info o imprezie o której wspominałem na ostatnim spocie KULANKO. Stoczek Łukowski. Ja najprawdopodobniej nie skorzystam, ale może ktoś będzie chciał podtrzymać propozycję lub skorzystać indywidualnie. Stoczek Łukowski ok. 100 km od Warszawy. Zlot, msza dla motocyklistów "ksiądz na motorze", pokazy akrobacji moto i militarne pokazy grup rekonstrukcyjnych z wykorzystaniem zabytkowych, odrestaurowanych pojazdów (w tym czołg mina Goliath) - pokaz ma trwać ok. 30min., rajd szlakiem Ziemi Łukowskiej, parada motocykli, akcja MotoSerce, na koniec koncerty, itd. SUPER IMPREZA!!! Załączam informacyjne afisze internetowe:
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2014 Uprzejma prosba !!!!!! Piszcie relacje z wypadu we wczesniej pisanym watku, ktory zostal uaktywniony (ODKOPANY) przez MoherMan'a - mi sie nie udalo. DOBRZE BYLOBY NIE DUBLOWAC TEMATU BO WYJDZIE ZAMIESZANIE Ja z kolei jak bede przy kompie wkopiuje zajawke o imprezie do Old wątku. Uśmiech :-) do ADMINA o zamkniecie tego zdublowanego tematu, a jutro o usuniecie. Przepraszam wszystkich za klopot. Sorka za brak pl liter pisze ze smartph.
Tatko Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 dzieki za info o Stoczku bylo super pozdrawiam
MoherMan Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 W mojej opinii lipna impreza. Zaluje ze sie wybralem
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Lipca 2014 Administrator Opublikowano 6 Lipca 2014 Uśmiech :-) do ADMINA o zamkniecie tego zdublowanego tematu, a jutro o usuniecie. Przepraszam wszystkich za klopot. Sorka za brak pl liter pisze ze smartph. Tematy zostały połączone i dodatkowo niniejszy topic zostaje podwieszony. Proszę na przyszłość uważniej >szukać<
Klubowicze arturas Opublikowano 6 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2014 Mariusz Dziękuję i Przepraszam za zamieszanie. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Dodaję info o MAXI-KULANKU weekendowym połączonym z koncertami w atmosferze bluesa. Może ktoś dołączy do nas lub skorzysta niezaleźnie. Temat w zakładce Imprezy, Podróże >>TUTAJ
Jerry_R Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 FYI - zapraszam jutro na maly wypad: http://www.forum.burgmania.net/topic/20398-2014-07-27-niedziela-w-wa-cz-wa-gory-swietokrzyskie-w-wa/
Sympatycy Cormoran Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Pogoda ma być wiec może ci co nie wyjechali na wczasy mają ochotę na mały wypad ? Z tym że nie mam propizycji :-)
Norbert Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Ja bym się pisał, z preferencją na niedzielę, choć dostosuję się do większości:)
YanT Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Jeżeli pogoda dopisze to chętnie się podczepię.
70Krzysztof Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jak by ktoś chciał zobaczyć kilka czołgów T-34 w "boju" to w niedziele w Studziankach Pancernych o 13.30 jest rekonstrukcja Bitwy pod Studziankami w 70 rocznice boju. Mam zamiar więc tam jechać. Wypad nie jest daleko ale osobiście lubię takie klimaty. Po 'bitwie" będzie parada. Jak by ktoś chciał się przyłączyć to będę ruszał ok. 10 z Grochowa ale gdyby to był późno (wcześniej nie mogę bo muszę być rano w robocie) można jechać solo i spotkać się na miejscu. Pozdrawiam.
Norbert Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Można zaliczyć rekonstrukcję w Studziankach i dalej pociągnąć na obiad do Kazimierza Dolnego, a wrócić prawą stroną Wisły przez Ryki, Garwolin itd Można jeszcze zrobic taki myk http://moto-nawigator.pl/route/details/274
Tatko Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Piszę się na Studzianki Pancerne Z którego miejsca byśmy ruszali i o której. Pozdrawiam.
Norbert Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Jeśli mielibyśmy lecieć na Kaziemierz przez Studzianki to proponuję ustawkę ok 11.00 pod MC Donald's w Wilanowie- tam ruszymy przez Konstancin i Górę Kalwarię itd.. Trochę godzina tej rekonstrukcji jest "ni w dupę ni w oko" , jeśli mielibyśmy na szamę dalej skoczyć do Kazimierza. Wolałbym osobiście wyruszyć ok 9.00-10.00 , aby wrócić do bazy ok 17.00 Może ktoś ma jakieś inne propozycje trasy, imprez itd. łatwiej jest wybierać z kilku opcji.
70Krzysztof Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ja ,tak jak pisałem,mogę ruszyć dopiero 9-10. Myślałem o trasie Grochów - Karczew - Góra Kalwaria i albo przez Warkę albo przez Mniszew. Tak miałem jechać bo po drodze muszę "zwinąć" jedno moto z kierownikiem i jego plecaczkiem ale w obecnej sytuacji możemy gdzieś się spotkać po drugiej stronie Wisły. Jestem otwarty na propozycje. Ale niestety dopiero o 9 z minutami, nie wcześniej. Jednak jak ktoś chce tam jechać wcześniej to o 10 są uroczystości na cmentarzu i pod pomnikiem. Jeżeli chodzi o wypad do Kazimierza to mam wrażenie że będzie trochę za późno. Mam trochę zwariowaną robotę i muszę iść w kimono ok. 19 więc raczej odpadam z dalszej podróży.
Tatko Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Konkretnie o której i z jakiego miejsca byśmy ruszali. Pozdrawiam.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Powiem tak... jestem o 11:00 pod MC Donald's Wilanów a dalej się zobaczy co i jak
70Krzysztof Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 O 10 na Statoil przy Realu na Jubilerskiej ewentualnie gdzieś na trasie Otwockiej bo będę jechał do Falenicy po drugie moto. Później możemy lecieć na Puławską albo spotkamy się w Górze Kalwarii.
Tatko Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Będę o 10 na stacji. Do zobaczyska. Pozdrawiam. !scooter
Rekomendowane odpowiedzi