pscol Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 w najbliższy łikend: - noc muzeów - http://outdoormagazyn.pl/2014/05/xxi-przeglad-filmow-alpinistycznych-im-wandy-rutkiewicz-program/
Klubowicze pgizi Opublikowano 14 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2014 Proponuje żeby się spotkać w sobotę pod C66 o 9:00 i się ustali co i jak. Mnie ta impreza na torze FSO mocno zainteresowała ale crash test też chciałbym zobaczyć. Taka sama propozycje złożyłem w wątku: http://www.forum.burgmania.net/topic/19688-moto-crash-test/#entry351289 Jak będzie ulewa, to wiadomo że trzeba odpuścić.
ALFI Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Sporo możliwości, pytanie czy pogoda pozwoli choć część zrealizować. Ja znalazłem takie oto cuś....I motocyklowy rajd Zagończyków.... co o tym sądzicie http://oczamiostrego.pl/motocyklowy-rajd-zagonczykow/
Sympatycy Jaco Opublikowano 16 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 16 Maja 2014 Sorka, my odpadamy, fabryka, pogoda i takie tam.
Klubowicze pgizi Opublikowano 16 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2014 Pogoda w sobotę nie zachęca to i deklaracji mało... Ja jeszcze całkiem nie odpuściłem, zobaczę co rano za oknem będzie się działo.
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2014 A ja ? .... jak nie będzie pogody na 2oo to przyjadę 4oo. W myśl zasady nie ważne czym - ważne z kim ! Czas mam do 14:00. Potem na urodziny chrześniaka muszę ... zdążyć.
Klubowicze pgizi Opublikowano 17 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2014 Panowie, ja odpuszczam dzisiaj... Może później podjadę na Jagielońską.
ALFI Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Odpadamy, za oknem ciemnica i ściana deszczu.
Klubowicze Piootr Opublikowano 17 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2014 Wobec powyższego oraz zważywszy na okoliczności pogodowe ja rownież odpuszczam. Jutro na Płochocińskiej ma być Wheeler Dealer. Oto wpis z FB: "'ll be selling this 126 this Sunday in Poland, come and say hello and bid at the auction I'll be there from midday. .ul. Płochocińska 33, 03-044 Warszawa
Klubowicze pgizi Opublikowano 17 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2014 Żelazo nie klęka! Zbieram się powoli i podjadę na Jagielońską. Jakby ktoś mnie chciał znaleźć to będę albo na torze FSO ( zlot polskich zabytków ) lub w PIMOT ( crash test ok. 13:30 ).
Sympatycy Cormoran Opublikowano 17 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2014 Dzisiaj już nie wyjadę ... ale może jutro się coś gdzieś dzieje ? Pogoda ma być lepsza niż dziś. Szkajmy w necie, wrzucajmy na forum dla informacji i jazda.
Klubowicze pgizi Opublikowano 17 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2014 Jestem na torze - malo się dzieje. Ale zrobiłem mały objazd tego starego toru i powiem wam że wrażenia bezcenne!
Sympatycy Radoslav Opublikowano 17 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2014 Jestem na pokazie kasowania motocykli. Malo ludzi ale juz cos zaczyna sie dziac
Sympatycy Cormoran Opublikowano 17 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2014 Przyjechaliśmy ze Strażakami na Jagiellońska ale ludzi mało :-(. Nic posłuchamy koncertu i jedziemy dalej. jak by ktoś chcial to na starówkę jedziemy.
Sympatycy Worlan Opublikowano 17 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2014 Ty Cormoran, miałeś już dziś nie wylatywać z bazy - oszukaniec Na jutro coś planujesz ?
Klubowicze Domel Opublikowano 17 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2014 Może to jest warte obejrzenia http://wawalove.pl/II-Dzien-Cichociemnych-piknik-militarno-historyczny-a14175
Klubowicze pgizi Opublikowano 18 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2014 Tak sobie myślę, że podjedziemy z Ewą na Jagielońską (tor FSO) żeby zobaczyć jak będą wyglądać te kameralne wyścigi a potem, zgodnie z sugestią Domela na Ursynów (jeżeli trafimy). Na razie śniadanko, więc jak ktoś chce dobić, to piszcie, dzwońcie, ruszymy za jakąś godzinę może trochę więcej.
Klubowicze Domel Opublikowano 18 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2014 My będziemy ok 12.00 na Urynowie w okolicach "górki kazurki" - na tyłach osiedla przy ul. Kazury/Pileckiego.
Klubowicze pgizi Opublikowano 18 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2014 Nie damy rady na 12. Zadzwonię. Nie damy rady bo jesteśmy tutaj:
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2014 Odświeżam wątek propozycji wyjazdów weekendowych (Poprzedni gdzieś wyparował). Sezon trwa, opcji może być wiele, a nie wszyscy są na indywidualnych wyjazdach lub urlopach. Proponuję w nowych wątkach proponowanych tras wpisywać dużymi literami lubiane przez nas tytuliki, które są jednoznaczne i mogą się przełożyć na ilość proponowanych km. Jak do tej pory wypracowane i trafione były tutaj określenia: MINI-kulanko (ok. 50km), KULANKO (ok. 100km), MIDI-kulanko (ok. 300km), MAXI-kulanko (1-2dni). ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ....i podaję info o imprezie o której wspominałem na wczorajszym spocie. Ja najprawdopodobniej nie skorzystam, ale może ktoś będzie chciał podtrzymać propozycję lub skorzystać indywidualnie. Stoczek Łukowski ok. 100 km od Warszawy. Zlot, msza dla motocyklistów "ksiądz na motorze", pokazy akrobacji moto i militarne pokazy grup rekonstrukcyjnych z wykorzystaniem zabytkowych, odrestaurowanych pojazdów (w tym czołg mina Goliath) - pokaz ma trwać ok. 30min., rajd szlakiem Ziemi Łukowskiej, parada motocykli, akcja MotoSerce, na koniec koncerty, itd. SUPER IMPREZA!!! Załączam informacyjne afisze internetowe:
Sympatycy irasko Opublikowano 4 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Lipca 2014 Dobry pomysł, tym bardziej, że w poprzednim sezonie na hasło KULANKO zbierała się fajna grupa z ciekawymi wyjazdami. @arturas nie uważasz, że ok.50 km to powinno być MINI KULANKO, a 100 km to KULANKO ? Pogoda w ten weekend ma być rewelacyjna z temperaturami powyżej 30 C. Osobiście jadę na weselisko i odpadam mimo szczerych chęci, ale mogę zaproponować coś na małe plażowanie z MINI KULANKIEM. Jedynie 60 km od C66 w miejscowości Wilga - Wodna Kraina. http://www.wodnakraina.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=120&Itemid=168 Byłem przejazdem w ubiegłym tygodniu. Z usług nie korzystałem, ale sam obiekt wygląda okazale.
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2014 nie uważasz, że ok.50 km to powinno być MINI KULANKO, a 100 km to KULANKO ? Słuszna uwaga zaraz poprawię, a Wilga jest chyba niedaleko, Stoczka o którym wcześniej napisałem.
Sympatycy irasko Opublikowano 4 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Lipca 2014 a Wilga jest chyba niedaleko, Stoczka o którym wcześniej napisałem. 48 km / 45 minut drogi.
szczepanj23 Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 W Jedlińsku między Białobrzegami a Radomiem jest zlot dużych i starych 2 oo tzw The Irons Party szczegóły na OMKO.pl
Rekomendowane odpowiedzi