Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za dzionek. Artur dzięki za organizację było jak zawsze super. Sporo zwiedzania, sporo jazdy, obiad pycha - Ale...

Chłopcy czekam na zdjęcia, a najbardziej na orzeka z prz.....

Jeszcze raz dzięki, a dla Justy, Mańka i Wize za sympatyczny powrót.

• Klubowicze
Opublikowano

Heyka, ja juz w garażu. Na liczniku 204 km nakrecone. Przypuszczam ze alfi i orzelki jeszcze lepiej. Było z Wami super - Wszystkim bardzo dziekuje :-). Japa mi sie tez cieszy, wiec odstres tez jest. Zdjecia pewnie jutro wrzuce, jak zwykle z poslizgiem, a dla kazdego co dzis kulal mam zanadrzu fanta, wiec zapraszam na najblizszy spocik. Pozdrowionka

Opublikowano

My już również szczęśliwi w domku. Artur dla Ciebie szczególne podziękowania za super wycieczkę. Pozostałym za miłe towarzystwo. Gieńka, Orzełku i Wize dziękujemy za drogę powrotną do domku. Do następnego.

P.S. Mam nadzieję Wize, że .maniek nie jechał za szybko po rozłączeniu z Orzełkami ? :)

• Sympatycy
Opublikowano

Dzieki spoko bylo tylko ten wiaterek na polach upierdliwy. Cwierć tysiąca z malym hakiem przejechane.

Opublikowano

ArturAS, doskonały dzionek na zakończenie długiego weekendu. Wszyscy spragnieni jazdy, winkielków oraz słońca, dostali po trochu wszystkiego. Tylko jak na mój gust trochę zefirko-huraganowego wiatru troszkę za dużo, ale nie można mieć wszystkiego...

Podsumowując, bardzo udany dzień w super towarzystwie.

Stanu licznika nie podam bo nie zresetowałem przed wyjazdem, na moje oko ok 250 km

Opublikowano

Ja również w domu a na liczniku komarka 284 km więcej.

Świetny wypad choć wiatr chciał nam trochę przeszkadzać.

DZIĘKI

• Klubowicze
Opublikowano

No to asystentka ogarnęła zdjęcia, proszę bardzo:

Ziuta fajne foty, Jaco ma z Ciebie pociechę, a Chopin by sie zdziwil jakby zobaczyl takich melomanów i przy okazji ja sie naliczylem kilku asystentow :)

Arturas zabrzmiało sarkastycznie z tym zaszczyceniem :-P

.. a i Artur liczę na twój barek :-P

.. no sorka, chcialem choć troszke dowartosciowac twoja dlugo niebytnosc, ale ten barek to dobrze wymyslilas, chyba telepatycznie sie domowilismy, bo wiadomosc odczytalem dopiero pod c66

• Klubowicze
Opublikowano

pgizi wylądował.

ArturAs miałeś doskonały pomysł z tą pętlą. Nie wiem ile km nabiłem, może ok. 250. W stalowej Woli nie byłem ...dzieści lat a na terenie Twierdzy Modlin dziś pierwszy raz. Rzeczywiście było chłodno, ale teraz aż policzki mię pieką.

Dziękuję Tobie i całemu Towarzystwu za fajny dzionek.

Jedynym jego minusem jest to, ze znowu mam robotę... postaram się to w miarę szybko ogarnąć i o efekcie zamelduję.

A teraz wanna, piwo i pod kołderkę.

p.s.:

A ja to się chyba trochę domyślam co nam ArturAs szykuje... chyba będę miał 1 sztukę więcej do mojej kolekcji... dobrze kombinuję?

Opublikowano

Dziękuję za udany wypad.Nakręciłem 225km.Tym co ze mną jechali w końcowej fazie tzn. Gieńka Orzeł Maniek i Justa dziękuję zawsze było rażniej.Dobrze ż w końcu pojawiły się stacje benzynowe bo stres narastał.Justa Maniek nieżle dawał ale jakoś mi się udało utrzymać.Pozdrawiam wszystkich dzisiejszych wycieczkowiczów.

• Klubowicze
Opublikowano

Hejka, na wstępie dzięki za cierpliwość w oczekiwaniu na foto, troszku się napociłem, ale zobaczycie że warto było. Fanty wypadowe się kończą robić, więc teraz nie zdradzę dopiero na spocie. Poniżej kilka fotek. Paweł oczywiście Ciebie nie popędzam (...) ty wylejesz więcej potu niż ja i na pewno będziemy zadowoleni. Nie wiem o czym myślałeś z moim kombinowaniem ;) chyba zdradzisz mi jeżeli nie trafimy?

00.jpg

.. tym razem 10.30 nie mieliśmy rezerwacji w stałym miejscu, staliśmy przy linii niczym do startu..

01.jpg

.. a parę nas 2oo było.. naliczone 12..

02.jpg

03.jpg

.. w Żelazowej Woli.. kultur..a.. drzewniany (zainteresowani wiedzą o co chodzi skrzat-drogowskaz pokazywał

kierunek zwiedzania, takie teraz czasy...

08pop.jpg

... i wycieczka grzecznie poszła w rytmach klasycznej muzy..

09.jpg

... i zaczęła się sesja GRUPOWYCH zdjęć.. "przy chacie"

10.jpg

... zwiedzamy dalej..

11.jpg

.. w ogrodzie..

15.jpg

... na ścieżce..

17.jpg

.. na mostku..

19.jpg

.. pod daszkiem..

24n.jpg

... i tak się tym zmęczyliśmy, że zgłodnieliśmy..

28.jpg

... i były super pierogi godne polecenia 2km przed Sochaczewem.

29.jpg

.. podczas posiłku zaciekawiło mnie białe tło..

30.jpg

.. po dość wietrznym przelocie, kolejny przystanek już nad Wkrą..

35.jpg

.. przejazd wzdłuż Wkry, przez Pomiechówek do Twierdzy Modlin

39.jpg

Wypad uważam za b.udany, ale patrząc przyszłościowo można jeszcze trasę zmodyfikować.

Ważne, aby przecierać nieprzetarte szlaki... i cytując klasyków: nie ważne gdzie, ale ważne, że w wyśmienitym towarzystwie.

Więcej fotek do obejrzenia >>TUTAJ

Opublikowano

Artur co to ma być? Tylko dwa zdjęcia? Jestem zawiedziona.

• Klubowicze
Opublikowano

Artur co to ma być? Tylko dwa zdjęcia? Jestem zawiedziona.

.. powiem Ci, że kliknąłem z rozpędu Odp. :( (..ale skuchę puściłem co?)

Opublikowano

Arturas spoko zdjęcia zawsze wierzyłem w jakość twoich zdjęć i się nie zawiodłem.Tak trzymaj.Dziękuję.

• Klubowicze
Opublikowano

ArturAS super zdjęcia, chociaż brakuje mi jednego zdjecia naszego kolegi z przyjaciółmi ;) Jeszcze raz wielkie dzięki za Majówkową Pętlę i cierpliwie czekamy na rozszerzenie trasy.

• Sympatycy
Opublikowano

Cacko kolego ArturAS, piękna robota. Faktycznie brak jednego zdjęcia " Orzełek z przyjaciółmi " hi, hi, hi.

• Sympatycy
Opublikowano

A wy kolegi szukacie? Pies wam zdechł?

• Klubowicze
Opublikowano

Faktycznie brak jednego zdjęcia " Orzełek z przyjaciółmi " hi, hi, hi.

No właśnie, przejrzałem album - rzeczywiście jednego brak :( nawet nie ma w okrojonej wersji? Cierpliwosci do czwartku sie znajdzie.

ArturAS super zdjęcia, chociaż brakuje mi jednego zdjecia naszego kolegi z przyjaciółmi ;) Jeszcze raz wielkie dzięki za Majówkową Pętlę i cierpliwie czekamy na rozszerzenie trasy.

..i przeglądam jeszcze raz rzeczywiscie brakuje nawet okrojonego.. Na temat rozszerzenia trasy to pogadamy z Jacem

• Klubowicze
Opublikowano

Artur, bardzo fajne foty, dzięki.

Produkcja filmowa ruszyła i .... stanęła. Musi trochę poczekać - sorki.

Opublikowano

super foty z super wyjazdu

• Sympatycy
Opublikowano

A wy kolegi szukacie? Pies wam zdechł?

Kurrrrrrrrrrrrrde nie unoś się.

• Sympatycy
Opublikowano

Kurrrrrrrrrrrrrde nie unoś się.

Jacusienku nie denerwuj się chłopczyku . Bo osiwiejesz :D

Opublikowano

Uuuuuuuuuuuuuuuu, ale się sytuacja zaogniła....

ArturAS dzięki za przypomnienie atmosfery ostatniego wyjazdu. Aż strach pomyśleć co by było gdyby wspomniane zdjęcie jednak znalazło się na publicznym forum :msn-wink:

• Klubowicze
Opublikowano

Uuuuuuuuuuuuuuuu, ale się sytuacja zaogniła....

ArturAS dzięki za przypomnienie atmosfery ostatniego wyjazdu. Aż strach pomyśleć co by było gdyby wspomniane zdjęcie jednak znalazło się na publicznym forum :msn-wink:

Alfi, chyba nie miales tak strasznych i niecodziennych przeżyć? A to co dojrzewa spoko jest i mysle ze jak dojrzeje to bedziemy mieli kupe radosci. Więc do czwartku ;)

Opublikowano

ArturAs, spoko było i jest. Czekamy na czwartek.