wize60 Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Dotarłem o 17/30 odwiedziłem strony rodzinne kiedy byłem ostatni raz 45 lat temu poznalem dom i miejsce w którym kiedyś przebywałem.Chwila wspomnień łzy w oczach ale to już było i nie wróci więcej.Pokonałem 215km. Pozdrowienia dla dla wszystkich którzy byli na lodach i dodatkowe dla B...ty i Agnieszki.Było miło zwłaszcza nad Liwcem.
Klubowicze pgizi Opublikowano 1 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2014 Wize!!!! Compañeros, muchas gracias za mile kulanko. Agnieszka też prosiła żeby wam podziękować. Była bardzo zadowolona, podobało jej się i prosiła żebym ją jeszcze kiedyś zabrał na jakąś naszą wycieczkę. Kto, wie..., jak zasłuży to mogę to rozważyć. Będzie filmik - kiedyś, a na razie moje moje dwa zdjęcia. Zbiórka: W Jadowie:
Klubowicze arturas Opublikowano 2 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2014 Heya, Tym razem ja. Ponieważ pogoda na niedzielę zapowiada się dość ciekawie >>podejrzyj, a majówka jeszcze trwa proponuję kulanko na NIEDZIELĘ 4.05, Spotkanie C66 g. 10.30. godz. 11 ruszamy >> Leszno >> Żelazowa Wola - spacer po pięknym parku Chopina >> Sochaczew lody na rynku >> Wyszogród most >> Płońsk kawa McD >> dalej malowniczą dróżką przez wioski nad rz. Wkrą (po drodze przystanek na grochówke, grilla) >> w strone Pomiechówka i dalej Modlina z przystankiem Twierdza Modlin >> dalej W-wa. Za Płońskiem asfalty mniej uczęszczane, ale dobre. Proszę o ew. deklaracje.
ALFI Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Jeśli pogoda będzie bardziej łaskawa, z miłą chęcią. Może nawet nie sam... zobaczymy
Klubowicze arturas Opublikowano 3 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2014 Fajnie Alfi pogodziankę obserwuję po żeglarsku, na bieżąco i jak na razie moje Meteo idzie równo z tym co widzę za oknem, więc fajne uwieńczenie majówki się zapowiada.
Sympatycy Jaco Opublikowano 3 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2014 Artur jak wyrobię się w robocie, i trochę miną mi bule, to dobijemy do was w Lesznie 11.25 , lub do Żelazowej Woli 12.00. Będziemy w kontakcie telefonicznym. Dzięki.
Klubowicze .maniek Opublikowano 3 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2014 Jak pogoda dopisze to Ja z Justa podlecimy pod 66.
Klubowicze pgizi Opublikowano 3 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2014 No, nie jest dobrze, nie jest! Zapowiada się fajna pętla a ja mam robotkę do zrobienia i nawet nie wiem o której zacznę a co dopiero mówić o fajrancie... Będę do Was dzwonił, może gdzieś dobiję. A tymczasem możecie obejrzeć moje "dzieło przecudnej urody" powstałe z zapisu 1-wszo Majowej wycieczki i spota:
Sympatycy Jaco Opublikowano 3 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2014 A tymczasem możecie obejrzeć moje "dzieło przecudnej urody" powstałe z zapisu 1-wszo Majowej wycieczki i spota: No PANIE faktycznie "dzieło przecudnej urody" Dzięki.
Sobier Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Dobra robota pgizi :clapping: :clapping: Artur muszę przyznać że ciekawa pętla się zapowiada.
Klubowicze DaniL Opublikowano 3 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2014 Paweł! Jednym słowem: Rewelka !!! Ps. Pomysł 1-wszo majowy, kronika - niesamowite! Cała reszta też git I teraz się nie wiwiniesz z etetu filmowca Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturas Opublikowano 3 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2014 Paweł filmik fajny - jak zwykle na wstępie epokowy klimat hehe. Mam nadzieję, że podgonisz robotę i będziesz. Na Meteo perspektywa pogody się utrzymuje bez zmian, czyli rewelka i będzie fajnie zielono!!! Jacek powdzięcz się do Ani, niech rozmasuje Twoje dolegliwości i jak się cosik wyklaruje to dzwońcie. Aby nie zagubić ostatniego wątku: majówka jeszcze trwa proponuję kulanko na NIEDZIELĘ 4.05, Spotkanie C66 g. 10.30. godz. 11 ruszamy >> Leszno >> Żelazowa Wola - spacer po pięknym parku Chopina >> Sochaczew lody na rynku >> Wyszogród most >> Płońsk kawa McD >> dalej malowniczą dróżką przez wioski nad rz. Wkrą (po drodze przystanek na grochówke, grilla) >> w strone Pomiechówka i dalej Modlina z przystankiem Twierdza Modlin >> dalej W-wa. Za Płońskiem asfalty mniej uczęszczane, ale dobre. Proszę o ew. deklaracje.
Gość woytekpo Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 No to dzisiaj i ja idę wcześnie spać by jutro zameldować się pod Caffe. Jak nie będzie padało to poczekajcie na mnie
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Maja 2014 Jak tam u Was? U mnie pieknie swieci. Kto sie jeszcze melduje?
Larwa Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 ja się melduję, tym razem bez tej gorszej połowy, bo dupcie w Grecji grzeje. Jakby co poczekajcie na mnie
Sympatycy Jaco Opublikowano 4 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2014 Jak pisałem wczoraj, doskoczę po drodze. Ale jesteśmy.
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Maja 2014 Larwa jak milo. Dawno Ciebie nie bylo, bedziemy zaszczyceni;-)
Larwa Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Arturas zabrzmiało sarkastycznie z tym zaszczyceniem :-P ale fajnie będzie Was zobaczyć i coś pojezdzić, bo w domu samej to mi zupelnie nie chce sie siedzieć, a wypad z Wami zawsze jest przyjemnością .. a i Artur liczę na twój barek :-P
Klubowicze pgizi Opublikowano 4 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Maja 2014 Strzałeczka! No to teraz już nie będzie tak miło. Plany mi się pozmieniały i niestety też będę... W razie czego, proszę poczekać (uciekać?).
Larwa Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Dzięki za fajny wypad, morda mi się cieszy, ze szczęścia. Już nie mogę się doczekać następnego kulanka w tak zacnym gronie
Sympatycy Jaco Opublikowano 4 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2014 My też już w domku, zmęczeni jak nie wiem co ale zadowoleni. Artur kulanko udane, ale z ...........ś że wiatru nie można było dogonić. Idę spać, zdjęcia niebawem ogarnie moja asystentka Ziuta. Pa
Rekomendowane odpowiedzi