Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dotarłem o 17/30 odwiedziłem strony rodzinne kiedy byłem ostatni raz 45 lat temu poznalem dom i miejsce w którym kiedyś przebywałem.Chwila wspomnień łzy w oczach ale to już było i nie wróci więcej.Pokonałem 215km. Pozdrowienia dla dla wszystkich którzy byli na lodach i dodatkowe dla B...ty i Agnieszki.Było miło zwłaszcza nad Liwcem.

Opublikowano

kk

Opublikowano

kk

Można jaśniej?

Opublikowano

Oczywiście że można pomyłka komunikatora :).

• Klubowicze
Opublikowano

Wize!!!!

Compañeros, muchas gracias za mile kulanko. Agnieszka też prosiła żeby wam podziękować. Była bardzo zadowolona, podobało jej się i prosiła żebym ją jeszcze kiedyś zabrał na jakąś naszą wycieczkę. Kto, wie..., jak zasłuży to mogę to rozważyć.

Będzie filmik - kiedyś, a na razie moje moje dwa zdjęcia.

Zbiórka:

shell1.jpg

W Jadowie:

jad%25C3%25B3w.JPG

• Klubowicze
Opublikowano

Heya, Tym razem ja. :) Ponieważ pogoda na niedzielę zapowiada się dość ciekawie >>podejrzyj, a majówka jeszcze trwa :) proponuję kulanko na NIEDZIELĘ 4.05, Spotkanie C66 g. 10.30. godz. 11 ruszamy >> Leszno >> Żelazowa Wola - spacer po pięknym parku Chopina >> Sochaczew lody na rynku >> Wyszogród most >> Płońsk kawa McD >> dalej malowniczą dróżką przez wioski nad rz. Wkrą (po drodze przystanek na grochówke, grilla) >> w strone Pomiechówka i dalej Modlina z przystankiem Twierdza Modlin >> dalej W-wa. Za Płońskiem asfalty mniej uczęszczane, ale dobre. Proszę o ew. deklaracje.

Opublikowano

Jeśli pogoda będzie bardziej łaskawa, z miłą chęcią. Może nawet nie sam... zobaczymy

• Klubowicze
Opublikowano

Fajnie Alfi :) pogodziankę obserwuję po żeglarsku, na bieżąco i jak na razie moje Meteo idzie równo z tym co widzę za oknem, więc fajne uwieńczenie majówki się zapowiada. :)

Opublikowano

Jeżeli pogoda pozwoli chętnie się dołączę.

• Sympatycy
Opublikowano

Artur jak wyrobię się w robocie, i trochę miną mi bule, to dobijemy do was w Lesznie 11.25 , lub do Żelazowej Woli 12.00. Będziemy w kontakcie telefonicznym. Dzięki.

• Klubowicze
Opublikowano

Jak pogoda dopisze to Ja z Justa podlecimy pod 66.

• Klubowicze
Opublikowano

No, nie jest dobrze, nie jest!

Zapowiada się fajna pętla a ja mam robotkę do zrobienia i nawet nie wiem o której zacznę a co dopiero mówić o fajrancie...

Będę do Was dzwonił, może gdzieś dobiję.

A tymczasem możecie obejrzeć moje "dzieło przecudnej urody" powstałe z zapisu 1-wszo Majowej wycieczki i spota:

• Sympatycy
Opublikowano

A tymczasem możecie obejrzeć moje "dzieło przecudnej urody" powstałe z zapisu 1-wszo Majowej wycieczki i spota:

No PANIE faktycznie "dzieło przecudnej urody" Dzięki.

Opublikowano

Dobra robota pgizi :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:

Artur muszę przyznać że ciekawa pętla się zapowiada.

• Klubowicze
Opublikowano

Paweł!

Jednym słowem: Rewelka !!! :)

Ps. Pomysł 1-wszo majowy, kronika - niesamowite! Cała reszta też git :)

I teraz się nie wiwiniesz z etetu filmowca ;)

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano

Paweł filmik fajny - jak zwykle :clapping: na wstępie epokowy klimat hehe. Mam nadzieję, że podgonisz robotę i będziesz. Na Meteo perspektywa pogody się utrzymuje bez zmian, czyli rewelka :cool2::kicking: i będzie fajnie zielono!!! Jacek powdzięcz się do Ani, niech rozmasuje Twoje dolegliwości :osama: i jak się cosik wyklaruje to dzwońcie.

Aby nie zagubić ostatniego wątku:

majówka jeszcze trwa :) proponuję kulanko na NIEDZIELĘ 4.05, Spotkanie C66 g. 10.30. godz. 11 ruszamy >> Leszno >> Żelazowa Wola - spacer po pięknym parku Chopina >> Sochaczew lody na rynku >> Wyszogród most >> Płońsk kawa McD >> dalej malowniczą dróżką przez wioski nad rz. Wkrą (po drodze przystanek na grochówke, grilla) >> w strone Pomiechówka i dalej Modlina z przystankiem Twierdza Modlin >> dalej W-wa. Za Płońskiem asfalty mniej uczęszczane, ale dobre. Proszę o ew. deklaracje.

Gość woytekpo
Opublikowano

No to dzisiaj i ja idę wcześnie spać by jutro zameldować się pod Caffe. Jak nie będzie padało to poczekajcie na mnie

• Klubowicze
Opublikowano

Jak tam u Was? U mnie pieknie swieci. Kto sie jeszcze melduje?

Opublikowano

ja się melduję, tym razem bez tej gorszej połowy, bo dupcie w Grecji grzeje. Jakby co poczekajcie na mnie

• Sympatycy
Opublikowano

Jak pisałem wczoraj, doskoczę po drodze. Ale jesteśmy. :msn-wink:

• Klubowicze
Opublikowano

Larwa jak milo. Dawno Ciebie nie bylo, bedziemy zaszczyceni;-)

Opublikowano

Arturas zabrzmiało sarkastycznie z tym zaszczyceniem :-P ale fajnie będzie Was zobaczyć i coś pojezdzić, bo w domu samej to mi zupelnie nie chce sie siedzieć, a wypad z Wami zawsze jest przyjemnością

.. a i Artur liczę na twój barek :-P

• Klubowicze
Opublikowano

Strzałeczka!

No to teraz już nie będzie tak miło.

Plany mi się pozmieniały i niestety też będę...

W razie czego, proszę poczekać (uciekać?).

Opublikowano

Dzięki za fajny wypad, morda mi się cieszy, ze szczęścia. Już nie mogę się doczekać następnego kulanka w tak zacnym gronie

• Sympatycy
Opublikowano

My też już w domku, zmęczeni jak nie wiem co ale zadowoleni. Artur kulanko udane, ale z ...........ś że wiatru nie można było dogonić. Idę spać, zdjęcia niebawem ogarnie moja asystentka Ziuta. Pa