Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OK, spoko, chłopaki, to tylko propozycja. Ja pewnie pojadę bo u mnie wolne już od jutra, a po 3 dniach w domu może trochę mnie nosić, tym bardziej że pogoda ma być odpowiednia, ten, tego tzn słoneczna...

Opublikowano

Alfi,

Gdybyć miał zamiar ruszyć gdzieś rano w niedzielę to daj znać, pls. Ja co prawda muszę wrócić na 14-tą, więc ewentulanie nie pociągnąłbym całej traski, ale z drugiej sterony MUSZĘ przewietrzyć maszynę, tzn. wypróbować nową chłodnicę ;-D Więc jeśli pogoda dopisze to why not jak mawiali starożytni Polanie ;-D

• Sympatycy
Opublikowano

Ma ktoś ochotę dziś pojeździć ?

nie wiem gdzie ani dla czego ale strasznie mnie nosi.

Taki spontan :-) po posiadówie przy stole.

12.30 będę pod C66 a dalej zobaczymy.

• Klubowicze
Opublikowano

o.k., o 12 już pewnie będę mógł zasiąść za sterami.

jakby co, to zadzwonię.

• Sympatycy
Opublikowano

Ale dużo człowieków na 200 :-).

Nie dziwię się pogoda jest super. Czas wstać od stołu moi drodzy :-) i w miasto.

• Klubowicze
Opublikowano

Poczekajcie na nas pod C66.

• Sympatycy
Opublikowano

Czekamy do 13.00 na niezdecydowanych :-)

• Klubowicze
Opublikowano

Pgizi wylądował!

Mamy już WBN, RWBN a my dziś zrobiliśmy POM (Poświąteczny Objazd Miasta).

Pogoda wręcz krzyczała: odpalaj maszynę i w drogę!

Zlustrowaliśmy... no, może powiem tak; obiekty na Starówce i na molo nad Zegrzem, nabraliśmy co, nieco ochoty i rozjechaliśmy się zaspokajać to na co nabraliśmy ochoty :msn-wink:

Panowie; Morwa, Wojtekpo i Cormoran - dziękuję Wam za oderwanie od "świątecznej atmosfery" i dostojny lansik.

Do następnego razu.

Opublikowano

Również dziękuję za dzisiejsze kulanko . Paweł , jagódki już rosną ? :)

• Klubowicze
Opublikowano

No, aż byłem zdziwiony - ani jednej. Dobrze że zemną nie pojechałeś, szukaj w innym kierunku.

• Sympatycy
Opublikowano

Cormoran wylądował.

Lody na starówce pyszne, kolejka do lodziarni dluga jak cholera ... ale oplacalo się. Koledze Morwie też sie podobało.

Mamy nawet jedno zdjęcie z powrotu z nad Zegrza ...... ale to musimy poczekać aż nam prześlą ;-)

Nie ukrywam że wieczorkiem około 21.00 zrobię sobie jeszcze rundę z młodym.

Do następnego.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja tez dziekuje było super.

• Administrator
Opublikowano

A ja z Bunnym, Wrzoniem i Ewikiem zaliczyliśmy dziś spontaniczny wypad za miasto. Zegrze, leżaki w Serocku (bardzo sympatyczne miejsce), deser w Legionowie a później jeszcze parę km'ów po Stolicy. Pogoda zachęcała...

Pękło 100 km :)

Opublikowano

Ponieważ pogoda rano była mało przewidywalna, a prognozy jeszcze gorsze, nastąpiła mała korekta planów i postanowiliśmy z młodym odwiedzić filmowe Wilkowyje.

Po dotarciu na miejsce, wielkie zdziwienie. Na podobny pomysł wpadło kilkanaście innych osób, ale nikt na 2OO.

Droga bardzo przyjemna, pusta, prowadząca przez ładne okolice. W sumie nawinięte ok 130 km.

20140421_134209.jpg

20140421_130156.jpg

20140421_125306.jpg

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 21.04.2014 o 16:27, MariuszBurgi napisał(a):

A ja z Bunnym, Wrzoniem i Ewikiem.

Dobrze Paweł że zadzwoniłeś do Wrzonia czy jedzie czy nie bo byśmy czekali do tej pory :Jumpy:

Alfi ... szkoda że nie zapodałeś tematu ...... tak naprawdę nie mielismy pomysłu na dzisiejszego spontana.

Aaaaa "mamrota " walnąłeś na miejscu ? :lol1:

No cóż może następny spontan będzie w większej grupie.

Ważne że każdy z nas miał okazję nawinąć kilka kilometrów. :ninja:

Opublikowano

Mamrota wziąłem na wynos....a na poważnie to nawet nie zaglądałem na forum przed wyjazdem, bo próbowałem zainteresować kogoś wcześniej na jakieś kulanie, bez rezultatu. Trochę brakowało Waszego towarzystwa, ławeczka taka jakaś pusta, musimy koniecznie powtórzyć ten kierunek w większej grupie.20140421_125009.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Wszyscy latali tak blisko ( Zegrze ,Nieporęt ) ze do Orlego gniazda, nie było po drodze.Co nie?

Opublikowano

No tak Alfi

ok. godziny 15:30 ja też byłem w Jeruzal i tylko ja na 200.

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 21.04.2014 o 18:33, orzeł napisał(a):

Wszyscy latali tak blisko ( Zegrze ,Nieporęt ) ze do Orlego gniazda, nie było po drodze.Co nie?

Orele, mieliśmy takiego pomysła ale, wiesz, swięta, rodzinna atmosfera, nadchodząca wielkopomna chwila...

Opublikowano

Pawełku a jak myślisz do czego służą telefony?

Następnym razem proszę się poprawić i dzwonić.

Szkoda bo może i my byśmy pośmigali z Wami, a tak tylko możemy pozazdrościć miłego kulanka.

• Sympatycy
Opublikowano

I teraz już całkowicie wylądowałem. Wraz ze Straźakami zrobiliśmy sobie wieczorną przejażdżkę po Wawie.

Starówka wieczorem oraz lotnisko i jazda spontaniczna :-)

Super zapędzony dzionek ze znajomymi z klubu :-)

• Administrator
Opublikowano

Ot takie 3 fotki z wczorajszej, bardzo spokojnej przejażdżki po mazowszu :)

d48af8a5f13989d4.jpg

5145c97ebfff308a.jpg

Pełen chillout ;)

c901cc490589520c.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

No to się działo :photo:

Opublikowano

Heh nawet nie wiedziałem że w Serocku są takie fajne leżanki :) W piątek zapiekanki w Pułtusku i w drodze powrotnej odpoczynek w Serocku.

• Sympatycy
Opublikowano

A może 01.05.2014 czwartek, ktoś ma ochotę polatać. Czekam na propozycje, czy wszyscy idą na pochód ?