Norbert Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Ziuta, Justa , Jaco , Maniek lodzik w drodze powrotnej to było to . To i ja zaczynam żałować, że mnie nie było
Klubowicze pgizi Opublikowano 23 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2014 Dorota, Alfi, Zjednoczeni w Grupie Maz. Burgmanii! Przemile upłynął mi wczoraj czas w Waszym towarzystwie - dziękuje. Miało mnie z Wami nawet nie być ale coś mnie tknęło żeby sprawdzić nowe wpisy na forum... i cale szczęście bo dzięki temu naładowałem akumulator na przyszły tydzień !OKK !OK !jump !w00t !YES A nasze stado prezentowało się tak:
Klubowicze PIN Opublikowano 23 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2014 Paweł świetna robota. Może zmiana nicku na Polański
Sympatycy Jaco Opublikowano 23 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2014 No Paweł ukłony !V Wczorajszy dzionek udany, szczególnie z taką Ekipą. Zdjęcia lecą. Obiecane zdjęcia https://plus.google.com/photos/108352352679177758481/albums/5993931067253436721
Klubowicze pgizi Opublikowano 23 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2014 ...Może zmiana nicku na Polański Wypraszam sobie takie porównania! Do mnie to już bardziej chyba by Lynch pasował Koledzy, nie rozpływajcie się w tych pochwałach... bo rumieńcem lico me płonie. Jeżeli za parę lat ktoś to obejrzy z sentymentem, to będzie dla mnie wystarczająca nagroda. A niech i reszta regionów widzi jak się bawi Mazowsze.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 23 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2014 Inne regiony WIDZĄ i troszkę Zazdroszczą PS Filmik naprawdę fajny
ALFI Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Dziękujemy za miłe wpisy. Natchniony przez naszego filmowca siedzę i próbuję skręcić jakiś filmik z tego co udało się nagrać....może coś z tego wyjdzie, a jak wyjdzie to pochwalę się w tym miejscu, Jaco, nie widać zdjęć ....
RONIN Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Paweł ja bym tego filmu na forum publicznym nie udostępniał, jest na nim wystarczająco dowodów, żeby Ci prawo jazdy zabrać ;-).
naviliss Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 To samo miałem napisać. W filmie wystarczyło by wyciąć fragment przejazdu i dalej byłby zdatny na użytek publiczny. Chociaż wątpię by policja Youtub'a przeglądała bez bezpośredniego doniesienia. Kto wie, dużo jest bezinteresownych użytkowników YT, którzy mogą wykazać się postawą obywatelską.
Klubowicze PIN Opublikowano 23 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2014 Przestańcie się czepiać. Trzeba znać zasady zbierania dowodów itp. Żal wam i tyle
Sympatycy orzeł Opublikowano 23 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2014 Paweł ja bym tego filmu na forum publicznym nie udostępniał, jest na nim wystarczająco dowodów, żeby Ci prawo jazdy zabrać ;-). Ronin a jak tam twoje prawo jazdy? Zdales?
RONIN Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Orzełku oczywiści, nawet za pierwszym razem, przed samym wyjazdem w ubiegłym roku do Montenegro ;-)
Klubowicze DaniL Opublikowano 23 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2014 Paweł ja bym tego filmu na forum publicznym nie udostępniał, jest na nim wystarczająco dowodów, żeby Ci prawo jazdy zabrać ;-). Ja tam na filmie nie widzę wykroczeń, tylko jakiś bliżej niezidentyfikowany cień gdzies tam wyjeżdżał za linie
Klubowicze pgizi Opublikowano 23 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2014 Znalazłem na drodze kartę SD a na niej taki filmik był nagrany... Myślę sobie; fajny, zamieszczę, chłopakom się spodoba... I tak się stało.
Sympatycy Miętus Opublikowano 23 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2014 Daleko mi do naszego reżysera Pawła "pgizi" , ale myślę, że będzie miło rzucić okiem na krótki film z naszej sobotniej krótkiej wyprawy do Alfiego na ognisko [media=] [/media]
Klubowicze Piootr Opublikowano 23 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2014 No brawo, ale z Ciebie skromniaczek. Dobra robota. Mamy kolejny talent operatorsko- reżyserski !
Sympatycy Jaco Opublikowano 24 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2014 No brawo, ale z Ciebie skromniaczek. Dobra robota. Mamy kolejny talent operatorsko- reżyserski ! Nic dodać nic ująć. Brawo panowie.
Klubowicze pgizi Opublikowano 24 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2014 Zbychu, dzięki! Chyba po raz pierwszy zobaczyłem jak ja pokracznie wyglądam na mojej BV.
ALFI Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Przed nami mam nadzieję fantastyczny weekend w Ryni, jednak kolejny też może być ciekawy. Jest ktoś chętny na jakieś kulanko np w "lany poniedziałek", oczywiście jak pogoda dopisze...
Sympatycy Jaco Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2014 A co masz na myśli - " małe kulanko ". Jakiś plan ?
ALFI Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Chodzi mi takie coś po głowie: https://goo.gl/maps/b44Ns Wrażeń na zlocie było tak wiele że zapomniałem z Tobą na ten temat porozmawiać. Wyjazd ok 8-9, drogi dobre, nawet bardzo Kielce - Warszawa, w większości 2 pasy.
Norbert Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 nie wiem , czy widzieliście ten watek http://www.forum.burgmania.net/topic/19639-wypad-na-tor-w-mazowieckim/
Sympatycy Jaco Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ja odpadam, Ziuta na poniedziałek założyła mi homonto
Sympatycy irasko Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Chodzi mi takie coś po głowie: https://goo.gl/maps/b44Ns Wrażeń na zlocie było tak wiele że zapomniałem z Tobą na ten temat porozmawiać. Wyjazd ok 8-9, drogi dobre, nawet bardzo Kielce - Warszawa, w większości 2 pasy. Pawełku, pomysł na wyjazd bardzo fajny, ale myślę, że w Święta to się człowiek z domu nie urwie. Sądzę, że trzeba to przełożyć na któryś kolejny weekend.
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Pawełku, pomysł na wyjazd bardzo fajny, ale myślę, że w Święta to się człowiek z domu nie urwie. Sądzę, że trzeba to przełożyć na któryś kolejny weekend. Dokładnie, nie wyrwie się. Trzeba jakieś polatanie zaplanować na po Świętach. Trasa fajna.
Rekomendowane odpowiedzi