Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ziuta, Justa , Jaco , Maniek lodzik w drodze powrotnej to było to :).

To i ja zaczynam żałować, że mnie nie było ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Dorota, Alfi, Zjednoczeni w Grupie Maz. Burgmanii!

Przemile upłynął mi wczoraj czas w Waszym towarzystwie - dziękuje.

Miało mnie z Wami nawet nie być ale coś mnie tknęło żeby sprawdzić nowe wpisy na forum... i cale szczęście bo dzięki temu naładowałem akumulator na przyszły tydzień :clapping::Jumpy: !OKK !OK !jump :lol2::D !w00t !YES

A nasze stado prezentowało się tak:

• Klubowicze
Opublikowano

Paweł świetna robota. Może zmiana nicku na Polański ;)

• Klubowicze
Opublikowano

...Może zmiana nicku na Polański ;)

Wypraszam sobie takie porównania!

Do mnie to już bardziej chyba by Lynch pasował :crazy:

Koledzy, nie rozpływajcie się w tych pochwałach... bo rumieńcem lico me płonie.

Jeżeli za parę lat ktoś to obejrzy z sentymentem, to będzie dla mnie wystarczająca nagroda.

A niech i reszta regionów widzi jak się bawi Mazowsze.

• Klubowicze
Opublikowano

Inne regiony WIDZĄ i troszkę Zazdroszczą :blush:

PS

Filmik naprawdę fajny :clapping:

Opublikowano

Dziękujemy za miłe wpisy. Natchniony przez naszego filmowca siedzę i próbuję skręcić jakiś filmik z tego co udało się nagrać....może coś z tego wyjdzie, a jak wyjdzie to pochwalę się w tym miejscu,

Jaco, nie widać zdjęć ....

Opublikowano

Paweł ja bym tego filmu na forum publicznym nie udostępniał, jest na nim wystarczająco dowodów, żeby Ci prawo jazdy zabrać ;-).

Opublikowano

To samo miałem napisać. W filmie wystarczyło by wyciąć fragment przejazdu i dalej byłby zdatny na użytek publiczny. Chociaż wątpię by policja Youtub'a przeglądała bez bezpośredniego doniesienia. Kto wie, dużo jest bezinteresownych użytkowników YT, którzy mogą wykazać się postawą obywatelską.

• Klubowicze
Opublikowano

Przestańcie się czepiać. Trzeba znać zasady zbierania dowodów itp. Żal wam i tyle :P

• Sympatycy
Opublikowano

Paweł ja bym tego filmu na forum publicznym nie udostępniał, jest na nim wystarczająco dowodów, żeby Ci prawo jazdy zabrać ;-).

Ronin a jak tam twoje prawo jazdy? Zdales?

Opublikowano

Orzełku oczywiści, nawet za pierwszym razem, przed samym wyjazdem w ubiegłym roku do Montenegro ;-)

• Klubowicze
Opublikowano

Ja tam na filmie nie widzę wykroczeń, tylko jakiś bliżej niezidentyfikowany cień gdzies tam wyjeżdżał za linie ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Znalazłem na drodze kartę SD a na niej taki filmik był nagrany... Myślę sobie; fajny, zamieszczę, chłopakom się spodoba... I tak się stało.

• Sympatycy
Opublikowano

Daleko mi do naszego reżysera Pawła "pgizi" , ale myślę, że będzie miło rzucić okiem na krótki film z naszej sobotniej krótkiej wyprawy :) do Alfiego na ognisko :)

[media=]

[/media]
  • Klubowicze
Opublikowano

No brawo, ale z Ciebie skromniaczek. Dobra robota. Mamy kolejny talent operatorsko- reżyserski !

• Sympatycy
Opublikowano

No brawo, ale z Ciebie skromniaczek. Dobra robota. Mamy kolejny talent operatorsko- reżyserski !

Nic dodać nic ująć. Brawo panowie. :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

Zbychu, dzięki! Chyba po raz pierwszy zobaczyłem jak ja pokracznie wyglądam na mojej BV.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przed nami mam nadzieję fantastyczny weekend w Ryni, jednak kolejny też może być ciekawy. Jest ktoś chętny na jakieś kulanko np w "lany poniedziałek", oczywiście jak pogoda dopisze...

• Sympatycy
Opublikowano

A co masz na myśli - " małe kulanko ". Jakiś plan ?

Opublikowano

Chodzi mi takie coś po głowie:

https://goo.gl/maps/b44Ns

Wrażeń na zlocie było tak wiele że zapomniałem z Tobą na ten temat porozmawiać.

Wyjazd ok 8-9, drogi dobre, nawet bardzo Kielce - Warszawa, w większości 2 pasy.

• Sympatycy
Opublikowano

Ja odpadam, Ziuta na poniedziałek założyła mi homonto :bash:

• Sympatycy
Opublikowano

Chodzi mi takie coś po głowie:

https://goo.gl/maps/b44Ns

Wrażeń na zlocie było tak wiele że zapomniałem z Tobą na ten temat porozmawiać.

Wyjazd ok 8-9, drogi dobre, nawet bardzo Kielce - Warszawa, w większości 2 pasy.

Pawełku, pomysł na wyjazd bardzo fajny, ale myślę, że w Święta to się człowiek z domu nie urwie.

Sądzę, że trzeba to przełożyć na któryś kolejny weekend.

• Klubowicze
Opublikowano

Pawełku, pomysł na wyjazd bardzo fajny, ale myślę, że w Święta to się człowiek z domu nie urwie.

Sądzę, że trzeba to przełożyć na któryś kolejny weekend.

Dokładnie, nie wyrwie się. Trzeba jakieś polatanie zaplanować na po Świętach. Trasa fajna.