Klubowicze .maniek Opublikowano 9 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2014 My już w domku od jakiegoś czasu. Dziękujemy za fajnego spontana, zaczęło się od trzech maszyn skończyło się na siedmiu Dzięki woytekpo za drogę powrotną na highway - u, prędkość z którą ją przejechaliśmy była odpowiednia tylko raz zostałem oklepany przy prędkości, z którą Cię wyprzedziłem Jeszcze raz dziękujemy za miło spędzony dzionek i do następnego.
Gość woytekpo Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 My już w domku od jakiegoś czasu. Dziękujemy za fajnego spontana, zaczęło się od trzech maszyn skończyło się na siedmiu Dzięki woytekpo za drogę powrotną na highway - u, prędkość z którą ją przejechaliśmy była odpowiednia tylko raz zostałem oklepany przy prędkości, z którą Cię wyprzedziłem Jeszcze raz dziękujemy za miło spędzony dzionek i do następnego. Maniek ale jak mnie wyprzedzałeś to miałeś jakieś 120 na godzinę więc nie wiem za co zostałeś oklepany
wize60 Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Maniek ale jak mnie wyprzedzałeś to miałeś jakieś 120 na godzinę więc nie wiem za co zostałeś oklepany A co oznacza że zostałeś oklepany?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 9 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2014 Pewnie przez plecaczka hihi :-)
JuStA Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Jako, że byłam rodzynkiem w tak zacnym towarzystwie chciałam serdecznie podziękować za tak miły dzień. Wojtek jak to było 120km/h to ja muszę się zapisać do okulisty Do następnego i mam nadzieję, że już nie będę robić za plecaczek
Gość woytekpo Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Jako, że byłam rodzynkiem w tak zacnym towarzystwie chciałam serdecznie podziękować za tak miły dzień. Wojtek jak to było 120km/h to ja muszę się zapisać do okulisty Do następnego i mam nadzieję, że już nie będę robić za plecaczek Ale ja nie pisałem że to było 120km/h tylko że 120 na godzine a że mil to juz nie pisałem
Sympatycy Jaco Opublikowano 22 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2014 SZLACHTA- dziś ma być ładnie, może gdzieś się bujniemy. Dawać propozycje. Ja osobiście proponuje polecieć do miejscowości Skępe na wspaniałą rybkę i nie tylko. Wylot 12.00 Mc Donald na Bielanach. Pisać, nie spać.
Klubowicze PIN Opublikowano 22 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2014 Obserwuje bo może dołączę po drodze, mam już plany na dzisiaj.
Gość woytekpo Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 chętnie bym pojechał ale dzisiaj pracuję do 14 więc małe szanse na wyrobienie sie na 12 . Dajcie znać gdzie będziecie się przemieszczać to może później dołącze. Jeśli macie zamiar jechać do Skępe na jedzonko to tylku tu http://www.zajazdmihalufka.pl/
Klubowicze Jack Opublikowano 22 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2014 Jaco, ja ruszam na Ostrołękę za jakieś pół godziny, tak, że nic z tego.
Klubowicze arturas Opublikowano 22 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2014 Chetnie bym sie kulnal, ale dzisiaj planowane obowiazki :-S:*)
Gość woytekpo Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Jaco , jak poczekacie na mnie to ja jestem chętny. Dojade na 14.30 , wcześniej nie dam rady
ALFI Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Ja dzisiaj zamieniam się w drwala. Jestem 20 km za Otwockiem. Jak ktoś chętny na pieczone ziemniaczki z ogniska zapraszam.
Sympatycy Jaco Opublikowano 22 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2014 Panowie- skoro prawie wszyscy mają plany, jedziemy do Alfiego, zmieniamy tylko godzinę na 14.15 // Miejsce spotkania może być to samo Mc Donald, czekamy do 14.30 na Wojtekpo. Kto chętny zapraszam. Alfi daj namiary.
Gość woytekpo Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 To ja po pracy szybko do domu i wskakuję w kubraczek i się stawiam na umówiona pozycje, tylko gdzie ?
Sympatycy Jaco Opublikowano 22 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2014 Dobra 14.15 Mc Donald na bielanach, czekamy do 14.30 co potem zobaczymy.
Klubowicze .maniek Opublikowano 22 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2014 My tez bedziemy:) My już w domku od jakiś 30 minut. Dziękujemy za spontaniczny wypad, który okazał się zajefajnym pomysłem pojechania do ALFIego. Zarówno jemu jaki i Dorocie dziekujemy za przyjęcie tak zacnej grupy, nakarmienie ziemniakami i kiełbasami z ogniska :-) Przepraszam za Juste, mam nadzieję, że nikt się nie umęczył podczas jazdy. Pozdrawiamy i do następnego. P.S. Ziuta, Jaco, woytekpo lodziki pyszne
Sympatycy Ziuta Opublikowano 22 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2014 Maniek nie narzekaj, wszystko było super. Alfi i Dorotka dzięki za jedzonko, ziemniaki pierwsza klasa. Jacek niestety już padł tak że kilka zdjęć, które zrobił wstawimy jutro. P.s Maniek, Justa i Woytekpo, dzięki za powrót i za lodziki.
ALFI Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Dziękujemy za miłe odwiedziny. Było nam bardzo miło, warunki polowe, ale mamy nadzieję że miło będziecie wspominać wizytę u nas. Poniżej kilka zdjęć zrobionych przez nasze dziecko. ....Wabik...... ......dla wybrednych...... ...trochę Was było... ...atmosfera jak zawsze.....
Klubowicze PIN Opublikowano 22 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2014 Kochani jak rano wstałem to nawet nie przypuszczałem że ten dzień będzie tak udany. Wielkie dzięki, ale zwłaszcza Alfiemu i Dorocie za super gościnę (młodzieńcze lata sobie przypomniałem) oraz strażakowi&patrycji wraz z Hubertem za odprowadzenie do domu itp. . Super dzionek !!! Chcę jeszcze.
Bosy Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Ale fajnie mieliście... Ja dzisiaj od rana do wieczora przy robocie w domu... Taki lajf...
Klama Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Ale fajno się bawiliście! Zazdrościmy ale ja weekend zacząłem dopiero o 6 rano, a potem obowiązki domowe Mam nadzieję, że następnym razem... Pozdrawiam!
Gość woytekpo Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Również dziękuję za wspólny wyjazd za miasto. Dorota, Alfi ziemniaczki i kiełbaska pewnie smaczne . Następnym razem wezmę insulinę. Ziuta, Justa , Jaco , Maniek lodzik w drodze powrotnej to było to . Dzięki za wspólny powrót ale na końcu już się urwałem. Dwa dni spokojnej jazdy i juz mnie nosiło żeby troszkę odkręcić
Sympatycy Miętus Opublikowano 22 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2014 Spontaniczna, bardzo sympatyczna wyprawa Gorąca, rodzinna atmosfera przy ognisku u Alfiego Dzionek zajefajny
Rekomendowane odpowiedzi