Klubowicze pgizi Opublikowano 23 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2014 Jestem za. Najwyżej lusterko drutem przywiążę żeby nie odpadło
JuStA Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 My oczywiście też już w domku od około 16. Dziękujemy bardzo za miłe kulanko. Paweł Piaggio z nowym oświetleniem wygląda fajnie, ale jeszcze parę światełek a będziesz musiał zamontować chomika w kołowrotku jako dynamo Maniek mówi żebym napisała, że nakręciliśmy tylko 60 km ponieważ było mi zimno a on miał chęć jeszcze pojeździć Do do następnego. P.S. Mamy jedno zdjęcie, ale nie umiem wstawić
Sympatycy orzeł Opublikowano 23 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2014 Miałem pojechać ale ZACNA bez jednej nogi w garaż stoi
Klubowicze pgizi Opublikowano 23 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2014 ... Paweł Piaggio z nowym oświetleniem wygląda fajnie, ale jeszcze parę światełek a będziesz musiał zamontować chomika w kołowrotku jako dynamo ... Kombinuję raczej w kierunku jakiegoś wiatraczka... a prądu będę jeszcze potrzebował...
Sympatycy Cormoran Opublikowano 24 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Lutego 2014 Co robimy w weekend ? Ma być zajefajna pogoda.
ALFI Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 ...Coś mówią że niedziela 09.03. ma być jakaś ciepła i przyjemna ponoć....i w związku z tym może jakieś małe kulanko można by zorganizować??
Czarekleg Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Ja chętnie, będzie okazja was poznać bo na czwartkowe spoty nie mam szans dojechać z powodu pracy.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Marca 2014 A ja i Pgizi o 13.00 będziemy na starówce jak ktoś chce :-) sie spotkać.
Klubowicze krzytro Opublikowano 8 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2014 Wpadnijcie do mnie,Flyman z kolegą będzie
Gość Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 No i byliśmy. Nie opłacało się, wróciliśmy z saldem — minus jeden skuter :-)
RONIN Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 No i byliśmy. Nie opłacało się, wróciliśmy z saldem — minus jeden skuter :-) Grzesiu Hondę sprzedałeś? ;-)
Sympatycy orzech Opublikowano 8 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Marca 2014 Skuter jest tylko w serwisie u Krzytra padlina została. Twardy był.....
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Marca 2014 My z Pgizim też zajechalismy sobie do Krzyśka i przy okazji spotkaliśmy sie z chłopakami :-). Ale rzeczywiście ...... tak twardego Burgmana 650 to chyba żaden z nas nie dosiadał :-(
Klubowicze pgizi Opublikowano 8 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2014 Nawet pode mną się nie ugiął. Twardy jest, ale Krzytro go złamie, nie ma obawy. p.s. Jakby co, to tak myślimy z Cormoranem o wypadzie jutro na Wolumen (szukam alternatywnego źródła lumenów do moich stroboskopów) a potem się zobaczy... Kto chętny do eskorty? Zbiórka jutro, o 9:00 pod ZUS'em na Czerniakowskiej, meldować się. Czekamy do 9:15 i start.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 9 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2014 Ze względu na dość niską temperaturę z rana przekladamy start na 10.00. musi się troszkę słoneczko wychylić :-)
Klubowicze .maniek Opublikowano 9 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2014 Bardzo chetnie sie z wami dzisiaj kulne tylko troszke pozniej,mam na mysli godzine 12.
Klubowicze pgizi Opublikowano 9 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2014 Maniek, cholera, trochę za późno...
Klubowicze .maniek Opublikowano 9 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2014 No coz to sam sobie pokulam.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 9 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2014 Ale po Wolumenie se pojeździmy razem. jak wydobrzejesz to dzwoń :-) Edit Jestem pod ZUS .......ale jest zaje.....a pogoda :-)
Klubowicze .maniek Opublikowano 9 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2014 Oki.Jak cos to bedziemy w kontakcie.
Klubowicze pgizi Opublikowano 9 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2014 Już na bazie. To był bardzo fajny dzień; okoliczności przyrody, towarzystwo, wszystko. Dziękuję Wam bardzo i do następnego.
Gość woytekpo Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Dzięki wszystkim za dzisiejsze kulanko po wawie i okolicach . Maniek, Justa nie krzyczała za naszą bezstresową jazdę powrotną ?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 9 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2014 Wylądowałem i stwierdzam że jak bym dziś nie ruszył tyłka to bym żałował. Może po troszku relacji dla tych co nie byli. Zaczęliśmy z Pgizim spod ZUS-u i pojechaliśmy na Wolumen po LEDY i tam spotkaliśmy kolegę Bosego Pogadaliśmy parę minut i pojechaliśmy do Wrzonia do garażu gdzie poczekaliśmy na Mańka z Justą. Znów pogadaliśmy i razem ( ale bez Wrzonia ) ruszyliśmy do sklepu Moto...... na małe zakupy. Tam dołączył do Nas Wojtekpo z którym w grupie pojechaliśmy po Strażaka aby mógł odebrać swój sprzęt z Piaseczna. Po zamontowaniu akumulatora w jego MAxi wszyscy razem pojechaliśmy nad Wisłę a potem na kebaba na Ursynów. I na Ursynowie dołączył do grupy ........ widome kto ..... Sonor. Wiadome ...... kebab bez Sonora nie smakował by tak jak powinien. Dojechał tam również Hubert swoim nowym NC700, popatrzyliśmy, pochwaliliśmy i pojechaliśmy na lotnisko popatrzeć na samoloty. Potem już rozjechaliśmy się do domków z banem na ustach I tak oto zaczęliśmy dzień spontanicznie z Pgizim a skończyło się na naprawdę fajnym kulaniu prawie przez cały dzień w dobrym towarzystwie. Do następnego
Klubowicze PIN Opublikowano 9 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2014 Brawo chłopaki faktycznie jest czego zazdrościć.
ALFI Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Fajny wypad. Miałem ogromną ochotę spotkać się z Wami, jednak przeczuwałem że na 2-3 godzinach się nie skończy, biorąc pod uwagę wspaniałą pogodę, które to ja jedynie miałem. Zdecydowałem się na samodzielny objazd znajomych miejsc, zdjęcia w "skuter miesiąca -marzec. Pogoda z...sta. Mam nadzieję że będzie tylko lepiej. Do zobaczenia
Rekomendowane odpowiedzi