Sympatycy Cormoran Opublikowano 28 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Grudnia 2013 Wylądowałem i też nie zmarzłem Oczywiście było OK. Paweł nie możesz nie pokazać naszych pełnych brzuszków po jedzeniu ze starówki Dziękować wszystkim. W sumie nakręcone 168 km. wraz z jazdą do Sulejówka PS poprosimy oczywiście o fotki od kolegów którzy robili
Klubowicze pgizi Opublikowano 28 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Grudnia 2013 Arturas, wrzucaj zdjątka bo bez nich kicha będzie. Reszta oczywiście też!
ALFI Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 No ładnie nie było mnie kilka chwil a tu proszę.... jak miło że u nas też sezon jeszcze trwa. Troszkę się spóźniłem z zajrzeniem na forum bo dzisiaj też na 2OO jeździłem po stolicy i miło by było spotkać się po dłuższej przerwie. Może pogoda okaże się jeszcze dla nas łaskawa i pozwoli na krótką przejażdżkę we wspólnym gronie. Zgłaszam swój akces. Pozdrawiam
Klubowicze Piootr Opublikowano 28 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Grudnia 2013 Dopiero dorwalem sie do jakiejś elektroniki i mogę coś skrobnąć. A wiec dziękuję za fajne kulanko. Zacna zadebiutowała w Klubie ! Dziękuję wszystkim za gratki ;-) chyba nie wytrzymam do wiosny i jak nie bedzie mokro to jeżdzę do pierwszych śniegów. Kilka fotek z dziś:
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 29 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2013 Kilka fotek z wczorajszej przejażdżki.
Klubowicze pgizi Opublikowano 29 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2013 Panowie, a szczególnie Cormoranie, mam przyjemność opublikować klip z naszego wczorajszego, zimowego kulanka:
Klubowicze sonor Opublikowano 29 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2013 No... Pawełku... Super filmik,zaluje,ze nie moglem z wami zjesc zupki w Mexicanie,ale nic jeszcze straconego patrzac za okno . Mialem wczoraj najpiekniejsze,urocze,czarujace towarzystwo i zajadalem sie pysznym żurkiem i plackiem po zbójnicku... Pozdrawiam cala ekpie i niebawem dołączam sie do was,a sadze,ze aura nam pozwoli,bo sezon jak widac sie nie zakonczyl...
Rafi Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Pozdrawiam Was Wszystkich serdecznie, Szkoda, że nie pokulałem z Wami, ale ja też nie próżnowałem. Spontanicznie w 5 moto przelataliśmy niemal 300 km po kółeczku: Piaseczno-Warka-Brzóza-Mąkosy Stare-Jastrzębia-Bartodzieje k/Radomia-Stara Błotnica-Domanów-Chlewiska-Przysucha-Nowe Miasto n/Pilicą-Piaseczno. Było zaiście epicko ;-D Momentami termometr wskazywał 13 st.C... to już niemal wiosna ;-D Zatem korzystajmy i cieszmy się z ocieplenia klimatu ;-D ---- Szerokości i do zobaczenia na drodze.
Klubowicze arturas Opublikowano 30 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ja dopiero dosiadłem do F. i załączam moje kilka fotek (nie za wiele). Specjalne podziękowania pgizi za kilka ujęć (robionych z zacięciem) będzie co wspominać, jak się zrobi chłodniej. Ten grudzień zapewne zapisze się w historii dłuższych sezonów Forum Burgmanii, a kto wie czy jeszcze nie wejdzie na styczeń. No Rafi ładnie pokulałeś Miałeś okazję dobrze sprawdzić sprzęcik. pzdr
Sympatycy Cormoran Opublikowano 22 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Lutego 2014 Czas zacząć. Ze względu na jutrzejszą ładną pogodę proponuje małą przejażdżkę. Chętnych zapraszam pod C66 na 12.00. Potem coś wymyślimy ..... Jak zawsze ;-)
Gość woytekpo Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Jak coś się wymyśli to i ja się stawię z Zacną
Klubowicze pgizi Opublikowano 22 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2014 Jadę! Zaraz.... na czym? Czarna Piękność rozkręcona w drobny mak.... Ale to do innego wątku.
Klubowicze .maniek Opublikowano 22 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2014 Drogi Cormoranie, jak pogodynka dopisze to ja wraz ze Swoim plecaczkiem się jutro stawiam pod C66
wize60 Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Kurde ja bym pojechał ale zapomniałem o przeglądzie muszę zrobić w tygodniu żeby póżniej nie żałować.
Klubowicze DaniL Opublikowano 22 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2014 Jak nie macie planu gdzie to może tu wpadniecie po drodze: https://m.facebook.com/events/547473842018253?acontext=%7B%22ref%22%3A22%7D&aref=22&refid=17 Ja się wybieram ale na 4oo, bo z rodziną. Tak czy inaczej miłego kulanka, pogoda ma być super Pzdr. Andrzej
Klubowicze pgizi Opublikowano 23 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2014 Rany! Ale piękny dzionek wstaje! Wielki Organizatorze, jeżeli uda mi się poskładać żelazo do 12, to zadzwonię, ale raczej małe szanse.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 23 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2014 Dawaj dawaj bo naprawdę szkoda dnia. Bywało już zimniej.
Klubowicze pgizi Opublikowano 23 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2014 Taaa... zobacz jak teraz CP wygląda, post #10 : http://www.forum.burgmania.net/topic/19200-co-chcialbym-dzis-zrobic-przy-swoim-skuterze/ Spadam do garażu, życz mi szczęścia.
Jerry_R Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Dzieki za wspolne kulanie, do nastepnego!
Sympatycy Cormoran Opublikowano 23 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2014 Zlądowałem w bazie. Kilka osób przyjecjało postanowililśmy więc pojechać na Starówkę a potem odwiedzić Pgizi-ego bo biedny nie zdążył złożyć swojej maszynki. mam dwa zdjęcia tylko Ale może uczestnicy przejażdżki coś dorzucą Oczywiście że dziękuję za wspólny dzień nie muszę pisać bo to jest oczywiste
Gość woytekpo Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Dzięki za wspólne kulanko. Jeszcze chwile pojeździłem i dopiero teraz zjechałem do domu . W czwartek już obowiązkowo na 2oo w caffe
Klubowicze pgizi Opublikowano 23 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2014 Miłe były Koleżeństwa odwiedziny, dzięki. Ok. 16 przywdziałem odpowiedni strój, ale już się rozjechaliście... Zrobiłem próbny objazd i... lusterko mnie lata. Ani pakuły, ani kawałek szmatki, jako wypełnienie, nie zdaje egzaminu. Trzyma się na słowo honoru, trzba wymienić mocowanie. Wojtek, maszynka; cud, mód i to tego z migdałami! Tylko jakaś taka goła. musisz dołożyć jeszcze emblematy i będzie git!
wize60 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Pgizi jakie masz te mocowania lusterka bo mi 2 zostały od GSRa może są podobne prześlij fotke.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 23 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2014 A ja jeszcze pociągnę temat jazdy ponieważ w przyszłym tygodniu w sobotę znów zapowiadają fajną pogodę ( przynajmniej narazie). Może pomyślimy o jakimś dalszym wypadzie za miasto ? Nie wspomnę już o czwartku gdzie napewno trzeba przyjechać 200. Pomyślcie proszę i jedziemy ;-)
wize60 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 O pogodzie za wcześnie mówić ale bądżmy dobrej myśli
Rekomendowane odpowiedzi