Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W domciu już od jakiegoś czasu, ale nie bez przygód.

Po pierwsze to chciałem podziękować pomysłodawcy i kierownikowi tej wycieczki, za to że mnie z domu wyciągnął dając możliwość fajnego kulanka w piękną pogodę. Wszystkim uczestnikom za miłe towarzystwo. Tym co mnie dopingowali przy naprawie światła, za super pomysły.

Trochę się guzdrałem - sorki.Nie spodziewałem się, że wszyscy czekają aż skończę naprawę.

W drodze powrotnej zostałem trochę z tyłu, b onie chciałem na pierszy raz nadwyrężać nowego, niesprawdzonego silnika dłuższą jazdą na wyższych niż zwykle obrotach. Minąłem was przy Orlenie i poleciałem na Janki.

Wracając do przygód to znowu problem światła się pojawił, jak przeciskałem się przez korek do Janek. Okazało się że chcąc dać znać o sobie jednemu zajeżdżającemu mi drogę mignąłem mu długimi - i znowu przepalił mi się bezpiecznik.

Nie miałem zapasowego, więc w światłach stojących w korku samochodów wygiąłem z posiadanej blaszki podobną zworkę.

Zapiąłem jako bezpiecznik i tak dojechałem do najbliższej stacji benzynowej, gdzie kupiłem już oryginał o właściwym nominale 25A.

Ten już się nie przepalał i spokojnie dojechałem do domu.

APDC1134.JPG

A kto to?

APDC1144.JPG

Fotki pozostałe są TUTAJ.

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki Panowie i Panie za suuuper spędzony dzień , za wspólną jazdę i spędzony miło czas

Było bardzo sympatycznie , teraz wiem że Park Iluzji to raczej Park dla dzieci, ale my jesteśmy takie duże dzieci ;) i mamy duże zabawki

Krzywy dom hmmm wspomnienia bardzo sympatyczne i robi zamieszanie w głowie

Droga powrotna hmm za je fajna nooo po za małym incydentem i tak było suuuper

Aaaa lody ,.... lody wyśmienite :photo: a i pąk mniam , mniam powiada Patrycja heheheh

Więc dzięki i do następnego spotkania i kulania

Strażak&Patrycja

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ma ktos ochote pojezdzic w drugi dzien swiat wolno po W-Wie?

Np. spotkac sie o 13:00 przed C66?

• Klubowicze
Opublikowano

Czołem!

Tak jak w temacie: http://www.forum.bur...381#entry327381

Jeżeli dam radę poskładać Czarną Piękność. Jeżeli mnie nie będzie do 13.15 tzn, że się nie wyrobiłem.

Wyrobiłem się. Słoneczko nieśmiało wychodzi, temperatura o.k.... będę o 13 pod C66

• Sympatycy
Opublikowano

Moje pytanie brzmi. Dwa czy cztery koła?

• Sympatycy
Opublikowano

A kto by chciał w sobotę ? Podobno ma być 8 stopni i ma być ladna pogoda.

• Klubowicze
Opublikowano

Fajnie! A ją kwitnę pod C66. Motyla noga! Jadę na lody na starówkę. Wesołych Świąt!

p.s.

Sobota może być.

• Sympatycy
Opublikowano

O której w sobotę bo bym się pisał.

• Klubowicze
Opublikowano

No, no może i ja bym się kulnął w sobotę. Trzeba w końcu zacząć nawijać jakieś km. Jak na razie stan licznika 14 km :-) Będę śledził temat.

• Sympatycy
Opublikowano

Więc proponuje o godzine 12.00 pod C66 w sobotę.

Proszę o propozycje gdzie pojedziemy. Na pewno chciałbym zaliczyć starówkę i .... coś jeszcze.

• Klubowicze
Opublikowano

Niezły bałagan... aż się biję odpisać że będę bo tak jak dziś znowu nikt nie przyjedzie...

Ale dlaczego by nie zrobić testu?

Będę!

Proponuję żeby zabrać ze sobą łyżwy (kto ma) bo na Rynku Starego Miasta jest małe lodowisko. Kije hokejowe odpuśćmy :clapping:

Potem się zobaczy co dalej.

• Sympatycy
Opublikowano

Jezeli nic nie wyskoczy w praniu.to jestem:-)

• Klubowicze
Opublikowano

Jak będzie sucho i temperatura na plusie to też będę. 28.12.2013 g.12:00 C66

• Sympatycy
Opublikowano

Sprzęt przygotowany na jutrzejszy wypad. Ruszam z Piaseczna o 11.00 - 11.15 tak aby na 12.00 być pod C66.

Zachęcam innych ...... pogoda ma być super

http://www.weatheronline.pl/weather/maps/city?LANG=pl&CEL=C&SI=kph&CONT=plpl&LAND=PL&REGION=0001&WMO=12375&LEVEL=50&R=0&NOREGION=1

Jeśli ktoś chętny ruszyć razem z Piaseczna to te 15 minut poczekam przy salonie Toyota Chodzeń na Puławskiej w Piasecznie.

PS

Irek wezmę torbę do oddania jeśli będziesz :clapping:

Ale mam banana na twarzy :band: na myśl że sobie jutro pokulamy.

Opublikowano

Witam,

tez bede

Pozdrawiam

Janek

• Klubowicze
Opublikowano

Ja tez będę. Dziś nakręciłem 85 km. Fajne było. 6emy4aze.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Zjednoczeni w Burgmanii, mam szukać tych łyżew, czy odpuścić?

Czy ktoś z Szacownego Grona ma "pomysła" na jutro?

p.s.

U mnie dziś też prawie stówka na liczniku przybyła. Fajne te Święta :)

• Klubowicze
Opublikowano

Jak bedzie ladna pogoda to Ja z Justa tez sie pojawie.

• Sympatycy
Opublikowano

Ja się nastawiam, że będę o 12:00 ale nie mam więcej czasu niż do 14:00 tak, że starówkę z choinką zdążymy zaliczyć.

• Sympatycy
Opublikowano

Ciekawe czy ktoś mnie zaskoczy i przyjedzie pod Toyotę ?

UWAGA BO JESZCZE JEST ŚLISKO

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za miłe kulanko i wspólnie spędzony czas. Po takim dniu aż chce się żeby jutro był już kwiecień. Do miłego... .

• Klubowicze
Opublikowano

Panowie, dziękuję za wspólny "kulig" na 200, pyszne jedzonko i mile spędzony czas. Gratulacje dla Piootra z powodu zakupu - cacucho!

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że to do wiosny był już ostatni raz... Zobaczymy.

Materiału wideo mam tyle co kot napłakał, ale jeżeli z tego da się skleić jakiś klip to zamelduję.

• Sympatycy
Opublikowano

ja tez juz doma ' Nawet nie zmarzłem''Dzieki fajnie był ' Zupa super! Ps'zobaczymy jutro'