Sympatycy Cormoran Opublikowano 20 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2013 A może w sobotę ? Też w sobotę bym wolał ze wzgledu na kumpla swojego który wtedy może :-) Znaczy ja mogę i w sobotę i w niedzielę gdzieś pojechać więc wszystkie propozycje przyjmuje :-)
Sympatycy Cormoran Opublikowano 20 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2013 Ale co mam odwoływać jak napisane jest "może jakieś ognisko?" A nie że jest ognisko. To była propozycja.
Klubowicze pgizi Opublikowano 20 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2013 Zjednoczeni w Burgmanii! Mam propozycję żeby tym razem pociągnąć do Lublina. Tym bardziej, że Kazimierz już w tym i zeszłym roku był ćwiczony. W każda ostatnią niedzielę miesiąca lubelskie Stare Miasto jest opanowane przez zbieraczy i handlarzy staroci i antyków. Wydaje mi się że to dobry pretekst. Niestety, ta impreza jest tylko w niedzielę. Jak to widzicie?
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 20 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2013 A może na początek coś takiego http://www.farmailuzji.pl/ a w dalszej kolejności Lublin stare miasto ,okolice Ale tak jak pisałem wcześniej mam wolne w sobotę wiec jak ruszycie w niedziele no to cóż....
Gość woytekpo Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Ja w sobotę pracuje do 14 wiec odpadam . Pasuje mi niedziela
T0MEK Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Chęć jest, ale czy sobota/niedziela będą wolne to dla mnie jeszcze za wcześnie żeby na 100% powiedzieć.
wize60 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Sobota ok. a jeśli chodzi o niedzielę tego jeszcze nie wiem. Zobaczymy jaka będzie pogoda? Już wiem na podstawie prognozy z tvn16 dn. ma być ciepło nawet 20 st.Muszę pomyśleć o niedzieli bo to chyba w tym sezonie już ostatni wypad
Sympatycy irasko Opublikowano 20 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2013 Ja myślę, że skończy się na tym co zaproponował wcześniej Cormoran. W sobotę ognicho w Zalesiu, a kto może w niedzielę to Lublin albo Kazimierz. A dla tych co mają wolny weekend jedno i drugie. Myślę, że trzeba to przegadać w czwartek w C66
Sympatycy Jaco Opublikowano 20 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2013 Cormoran dobry pomysł, masz rację irasko że trzeba to przedyskutować
Klubowicze PIN Opublikowano 22 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2013 Mnie ślinka pociekła na to co ALFI zaproponował http://www.forum.burgmania.net/topic/18639-midi-kulanko-2627102013/#entry319818 tylko obstawał bym przy niedzieli.
Norbert Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 propozycja AlFIego jest naprawde spox, ja też obstaję przy niedzieli. Jak narazie pogoda zarówno w sobote jak i niedziele zapowiada się zacnie.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 23 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2013 Propozycje Alfiego też mi się podoba, wezmą udział w tej wycieczce
ALFI Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Dzięki za informacje oraz akceptację mojego skromnego planu. W związku z wyrażanym przez Was zainteresowaniem, proszę o dopisywanie się do mojego tematu, tak aby w jednym miejscu można było ogarnąć kto ewentualnie zamierza pojechać. W tej chwili trzeba śledzić aż dwa wątki ........ i jak tu się nie pogubić. Z góry dziękuję, Pozdrawiam
Sympatycy Cormoran Opublikowano 23 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2013 Strażak a w sobotę co ? Gdzie ? Jak ? O której ?
Klubowicze Campto Opublikowano 23 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2013 Od nadmiaru planów na sobotni i niedzielny wypad może się w głowie zakręcić. Może scalmy ten wątek oraz Alfiego i jeden z nich zamknijmy (przynajmniej czasowo) dla przejrzystości? BTW: Niestety nie mogę przybyć na czwartkowe spotkanie ( praca). Napiszcie jak już ustalicie szczegóły.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 23 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2013 Wszyscy raczej umawiają się na niedziele z racji że nie mogę , więc jeśli pogoda dopisze ja bryknę w sobotę do Parku Iluzji , nie wiem nie byłem więc przejadę się Cormoran jeśli masz ochotę zapraszam o 10:00 MCDonalds w Wilanowie wyjazd 10:20 , daleko nie ma 110km, a Park czynny od 11 a co dalej zobaczymy ile się zejdzie na miejscu
Klubowicze krzytro Opublikowano 24 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2013 Strażak,jeśli mogę się podłączyć to chętnie się z wami zabiorę
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 24 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2013 Krzychu nie widzę problemu zapraszamy serdecznie
Klubowicze krzytro Opublikowano 24 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2013 Ale ja będę mógł parę minut po 11.Damy radę?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 24 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2013 No to może o 11.15 co by Krzychu mógł dojechać i w drogę ?
Klubowicze krzytro Opublikowano 24 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2013 ok.będę
Sympatycy Cormoran Opublikowano 24 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2013 Dowiedziałem się na spocie że Wize do Nas dołaczy w Wilanowie
Larwa Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 w sobotę to pewnie i my ze Sławkiem byśmy dołączyli.. czekam na szczegóły
wize60 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Jeżeli mogę w tak doborowym towarzystwie to bardzo chętnie
Rekomendowane odpowiedzi