Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

A może w sobotę ? Też w sobotę bym wolał ze wzgledu na kumpla swojego który wtedy może :-)

Znaczy ja mogę i w sobotę i w niedzielę gdzieś pojechać więc wszystkie propozycje przyjmuje :-)

Opublikowano

Ognisko odwołujesz?

• Sympatycy
Opublikowano

Ale co mam odwoływać jak napisane jest "może jakieś ognisko?" A nie że jest ognisko. To była propozycja.

• Klubowicze
Opublikowano

Zjednoczeni w Burgmanii!

Mam propozycję żeby tym razem pociągnąć do Lublina. Tym bardziej, że Kazimierz już w tym i zeszłym roku był ćwiczony.

W każda ostatnią niedzielę miesiąca lubelskie Stare Miasto jest opanowane przez zbieraczy i handlarzy staroci i antyków.

Wydaje mi się że to dobry pretekst.

Niestety, ta impreza jest tylko w niedzielę.

Jak to widzicie?

• Sympatycy
Opublikowano

A może na początek coś takiego http://www.farmailuzji.pl/ a w dalszej kolejności Lublin stare miasto ,okolice

Ale tak jak pisałem wcześniej mam wolne w sobotę wiec jak ruszycie w niedziele no to cóż....

Opublikowano

Ja w sobotę pracuje do 14 wiec odpadam . Pasuje mi niedziela

Opublikowano

Chęć jest, ale czy sobota/niedziela będą wolne to dla mnie jeszcze za wcześnie żeby na 100% powiedzieć.

Opublikowano

Sobota ok. a jeśli chodzi o niedzielę tego jeszcze nie wiem. Zobaczymy jaka będzie pogoda? Już wiem na podstawie prognozy z tvn16 dn. ma być ciepło nawet 20 st.Muszę pomyśleć o niedzieli bo to chyba w tym sezonie już ostatni wypad :msn-wink:

• Sympatycy
Opublikowano

Ja myślę, że skończy się na tym co zaproponował wcześniej Cormoran. W sobotę ognicho w Zalesiu, a kto może w niedzielę to Lublin albo Kazimierz. A dla tych co mają wolny weekend jedno i drugie. Myślę, że trzeba to przegadać w czwartek w C66

• Sympatycy
Opublikowano

Cormoran dobry pomysł, masz rację irasko że trzeba to przedyskutować :msn-wink:

Opublikowano

propozycja AlFIego jest naprawde spox, ja też obstaję przy niedzieli. Jak narazie pogoda zarówno w sobote jak i niedziele zapowiada się zacnie.

• Sympatycy
Opublikowano

Propozycje Alfiego też mi się podoba, wezmą udział w tej wycieczce :wink32:

Opublikowano

Dzięki za informacje oraz akceptację mojego skromnego planu.

W związku z wyrażanym przez Was zainteresowaniem, proszę o dopisywanie się do mojego tematu, tak aby w jednym miejscu można było ogarnąć kto ewentualnie zamierza pojechać. W tej chwili trzeba śledzić aż dwa wątki ........ i jak tu się nie pogubić. :msn-wink:

Z góry dziękuję,

Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

Strażak a w sobotę co ? Gdzie ? Jak ? O której ?

• Klubowicze
Opublikowano

Od nadmiaru planów na sobotni i niedzielny wypad może się w głowie zakręcić. :msn-wink:

Może scalmy ten wątek oraz Alfiego i jeden z nich zamknijmy (przynajmniej czasowo) dla przejrzystości?

BTW: Niestety nie mogę przybyć na czwartkowe spotkanie ( praca). Napiszcie jak już ustalicie szczegóły.

• Sympatycy
Opublikowano

Wszyscy raczej umawiają się na niedziele z racji że nie mogę , więc jeśli pogoda dopisze ja bryknę w sobotę do Parku Iluzji , nie wiem nie byłem więc przejadę się :msn-wink:

Cormoran jeśli masz ochotę zapraszam o 10:00 MCDonalds w Wilanowie wyjazd 10:20 , daleko nie ma 110km, a Park czynny od 11 a co dalej zobaczymy ile się zejdzie na miejscu

• Klubowicze
Opublikowano

Strażak,jeśli mogę się podłączyć to chętnie się z wami zabiorę

• Sympatycy
Opublikowano

Krzychu nie widzę problemu zapraszamy serdecznie :)

• Klubowicze
Opublikowano

Ale ja będę mógł parę minut po 11.Damy radę?

• Sympatycy
Opublikowano

No to może o 11.15 co by Krzychu mógł dojechać i w drogę ?

• Klubowicze
Opublikowano

ok.będę

• Sympatycy
Opublikowano

Dowiedziałem się na spocie że Wize do Nas dołaczy w Wilanowie :clap:

Opublikowano

w sobotę to pewnie i my ze Sławkiem byśmy dołączyli.. czekam na szczegóły

Opublikowano

Jeżeli mogę w tak doborowym towarzystwie to bardzo chętnie :clap: