Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Listopada Administrator Opublikowano 6 Listopada Zdecydowanie należy się stawić na Paradzie 11. Wczoraj nawet widziałem się z ludźmi z fundacji 1 Śladem. Miejmy nadzieję, że pogoda będzie taka jak dziś.
Klubowicze krzytro Opublikowano 6 Listopada Klubowicze Opublikowano 6 Listopada Jak nie będzie mrozu to jadę
Sympatycy Cormoran Opublikowano 6 Listopada Sympatycy Opublikowano 6 Listopada Ja jadę ja nie będzie padało 😊Mróz może być 🤣
Tatko Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Ubierz się ciepło i weź parasolkę i jadymy.🛵🏍🛴 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 Listopada Sympatycy Opublikowano 8 Listopada Zrobiłem sobie dziś większe kółko w koło komina 🤣. I z tego co widzę na 11-go ma być taka pogoda jak dziś więc będzie gitarra 😊
Użytkownicy+ grzybek Opublikowano 8 Listopada Użytkownicy+ Opublikowano 8 Listopada No i ja dziś 8listopada jeszcze pojeździłem, przekraczając magiczne 10tkm,od początkowego fabrycznego zerowego stanu licznika. To przebieg od kwietnia br. Aż żal wysiadać z maszyny, coraz zimniej i mgła
Dunaj Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada To może gdzieś się jutro konkretnie ustawimy żeby wspólnie dojechać do Milanówka?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 10 Listopada Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 13 minut temu, Dunaj napisał(a): To może gdzieś się jutro konkretnie ustawimy żeby wspólnie dojechać do Milanówka? Do Sulejówka 🤣🤣. O godzinie 9,00 będę na stacji Mol tu: https://maps.app.goo.gl/452MXLfvo3hWGQD36?g_st=ipc 9,10 Ruszam na miejsce startu parady. To jest 10 minut drogi z Mola .
Dunaj Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Może trochę później bo będziemy stali do 12 30.
Klubowicze krzytro Opublikowano 10 Listopada Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 58 minut temu, Dunaj napisał(a): Może trochę później bo będziemy stali do 12 30. To o której i gdzie się umawiamy?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 10 Listopada Sympatycy Opublikowano 10 Listopada No ja obiecałem że będę wcześniej i już się umówiłem . Dojedziecie i znajdziecie nas na początku kolumny pewnie. 1
Tatko Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada To będziecie mieli daleko na grochówkę.😛😜😜🤪
Sympatycy Cormoran Opublikowano Sobota o 18:55 Sympatycy Opublikowano Sobota o 18:55 A bo to taki mały spontaniczny wyjazd do Ojca moturkiem bo auto mi do serwisu zabrali na przegląd. Więc tak sobie bryknąłem kawałek. 🤣
Rekomendowane odpowiedzi