Sympatycy Cormoran Opublikowano 7 Marca Sympatycy Opublikowano 7 Marca Jak się pogoda nie zmieni to będę 😊
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 Marca Sympatycy Opublikowano 8 Marca Sticsu jest możliwość przełożenia ruszenia na 10,00 ? 11,00? bo ja mam do miejsca docelowego Orlen godzinę drogi więc muszę ruszyć o 8,00 a o 8,00 u mnie jest 2 stopnie więc piździ krótko mówiąc 🤔
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Marca Administrator Opublikowano 10 Marca Po-weekendowo, poniedzialkowo... na dwie Hondy o zachodzie słońca. 2
stics Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca HEYKAWszystkimMotocyklistkomi Motocyklistom Mamy Fajną Propozycję na Niedzielę 23.03.2025r zapowiada się dobra Pogoda, ma być około 14°, Proponujemy Fajna traskę Cel Zamek w Janowcu nad Wisłą. Zbiórka o godz 9:00 Stacja ORLEN ul. Puławska 554 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ https://maps.app.goo.gl/wHmFoQoEKeCoh9s27 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☆Wyjazd o 9:30 Lecimy przez Górę Kalwarie, Magnuszew, Kozienice. Droga fajna kręta (120km) Pierwszy przystanek Góra Kalwaria Stacja paliw Pegas grupa ul.wojska Polskiego 37 Drugi przystanek około godziny 11 stacja Orlen ul. Lubelska 82A Kozienice Drogi lokalne/Turystyczne{Pełny Luz - bez Spiny} Tempo 80-120 km/h ChętnychZAPRASZAMY
Sympatycy Cormoran Opublikowano 22 Marca Sympatycy Opublikowano 22 Marca A tak se dzisiaj pierdyknąłem 🤭
Sympatycy orzeł Opublikowano 22 Marca Sympatycy Opublikowano 22 Marca 30 minut temu, Cormoran napisał(a): A tak se dzisiaj pierdyknąłem 🤭 Nie mogłeś zajechać.?
Klubowicze grzybek Opublikowano 22 Marca Klubowicze Opublikowano 22 Marca Cormoran , budowałeś pajęczą sieć? 😅
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Marca Administrator Opublikowano 22 Marca Przeszło 200 km po Mazowszu nawinięte. Po drodze napotkane mniejsze i większe grupki motonitów... więc sezon uznajemy za w pełni rozpoczęty. Dzięki @El Diablo i @arturas za wspólne km'y. Specjalne podziękowania dla Artura i Eli za gościnę "po trasie" 🤌
Sympatycy Cormoran Opublikowano 22 Marca Sympatycy Opublikowano 22 Marca 1 godzinę temu, orzeł napisał(a): Nie mogłeś zajechać.? Jak to mówię …… nie mam zwyczaju wpadać z „lotu ptaka” 🤣🤣🤣🤣 w sensie niezapowiedziany 😊 1 godzinę temu, grzybek napisał(a): Cormoran , budowałeś pajęczą sieć? 😅 Takie kółka sobie kręcę jak się nudzę a w temacie nikt nic nie proponuje 😊 a i przy okazji jeszcze troszkę oponki dotarłem po zmianie 😊 1
Klubowicze El Diablo Opublikowano 22 Marca Klubowicze Opublikowano 22 Marca To było super spędzone wiosenne, słoneczne popołudnie 🛵👍 Gościna z łakociami u Arturasa i Eli. Kto nie był niech żałuje 😃
Sympatycy Cormoran Opublikowano 23 Marca Sympatycy Opublikowano 23 Marca Jest zajefajnie 😊 O tak se dzisiaj pozwoliłem 😊 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 29 Marca Sympatycy Opublikowano 29 Marca Jutro znaczy sobotę około 11,00/12,00 jestem z plecakiem 😊 https://rrmoto.pl/Zapraszamy-na-Moto-Piknik-do-Najwiekszego-sklepu-motocyklowego-w-Warszawie-ccms-pol-62.html
Klubowicze BUGI Opublikowano 29 Marca Klubowicze Opublikowano 29 Marca W linku był termin na czerwiec?
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 30 Marca Użytkownicy Opublikowano 30 Marca 5 godzin temu, BUGI napisał(a): W linku był termin na czerwiec? Ależ ten czas zapieprza…. 🥳🥳🥳
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Kwietnia Administrator Opublikowano 8 Kwietnia W ostatni weekend, dokładnie to w piątek, zrobiliśmy mały trip z @Marcino1 w temperaturze 22°C! ... I dobrze, bo następne dni to był armagedon pogodowy z wichurami i temperaurami na minusie. Ocieplenie w najbliższy weekend, bo jak co roku... kwiecień plecień co przeplata. 2
Sympatycy Cormoran Opublikowano 11 Kwietnia Sympatycy Opublikowano 11 Kwietnia Ktoś coś planuje w sobotę albo w niedzielę ? Oprócz ogniska na południu ? Sezon się dawno zaczął a my nadal we śnie zimowym 🤔. No może jakieś tam grupki pojedyncze się robią ale tak żeby nas więcej było to bida 🙁 1
Tatko Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Powoli nie pchać się tak wszyscy zdążę.🤣😪😪😪 Lecę chyba do Saperka. 1
Tatko Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Już w domku było zajefajnie . Pozdrawiam Wszystkich I do zobaczyska. 2
Rekomendowane odpowiedzi