Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Stycznia Administrator Opublikowano 24 Stycznia 7 godzin temu, xmarcinx napisał(a): Jak byłem młody, to uważałem że granica komfortowego wyjścia na moto to 10st, w wieku średnim to już było 15st, a w smudze cienia to już wzrosło do 20st. Mam dokładnie tak samo i ogólnie ostatnio moja termika mocno doprasza się o ciepełko... aleeeee, w styczniu człek jest już na takim "głodzie 2oo", że temperatura jak dziś - może oznaczać jedno... +100 km nakręcone na 2oo. Drogi suche, pogoda bezwietrzna i słońce... tak więc polatane. Co do jutra... Proponuję spotkanie przy M1 Marki... a dlaczego tam??... bo później lecimy na wschód 😉 Godzina 11:00 pod B-King. O tutaj -> Spotkanie 25.01.2025 Do do. 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 24 Stycznia Sympatycy Opublikowano 24 Stycznia Jestem, pod warunkiem że nie będzie padało bo jak wiecie nasze pogodynki na …. Się nadają 🤣. Ciuchy i moto już przygotowane tak że ooolleee 🤣
Jarko13 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Melduje się nawet w deszczu :) nie jestem wybredny jak Cormoran ;) Wysłane z mojego SM-G990B2 przy użyciu Tapatalka 1
Tatko Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Ja pierdziu ale dużo chętnych obawiam się że będzie zbyt tłoczno. 1
Użytkownicy Vince Opublikowano 25 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 25 Stycznia O masz.. idę sprawdzić czy bawarka odpali 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Stycznia Administrator Opublikowano 25 Stycznia 13 godzin temu, Jarko13 napisał(a): Melduje się nawet w deszczu :) nie jestem wybredny jak Cormoran ;) I takie podejście to się szanuje 😆 8 minut temu, Vince napisał(a): O masz.. idę sprawdzić czy bawarka odpali Mirku, bierz jump-starter pod pachę i przybywaj na germańskiej płozówce 💪 Asfalty suche i już się robi ciepło 😉 1
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 25 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 25 Stycznia Widzę głód jeżdżenia w narodzie 😁 I to się ceni 👍 1
Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. xmarcinx Opublikowano 25 Stycznia Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 Stycznia No i pojechali 3
Sympatycy Cormoran Opublikowano 25 Stycznia Sympatycy Opublikowano 25 Stycznia No było zajefajnie. Super sobota oby tak dalej 🤣 Dzieki chłopy za jazdę a koledze Orłowi za gościnę. 1
Krzynio66 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia tez troszke dzis ruszylem sprzety pozdrawiam 1
Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MariuszBurgi Opublikowano 25 Stycznia Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 Stycznia Całkiem mocny squad się dziś zebrał... jak na 25 stycznia Prawie stówka finalnie nawinięta. Dzięki Panowie 4
Klubowicze El Diablo Opublikowano 25 Stycznia Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia Czyli sezon rozpoczęty !!! 🏍️ 🛵🏍️ 👍 1
Użytkownicy Vince Opublikowano 25 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 25 Stycznia Dzięki Panowie za udany dzień. Rafałku, Tobie za ugoszczenie i żarełko Do następnego
Jarko13 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Dzięki za spotkanko, było jak zwykle ... zajebi do nastepnego zimowego ogniska u Radafa Wysłane z mojego SM-G990B2 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Cormoran Opublikowano 21 Lutego Sympatycy Opublikowano 21 Lutego Jutro przygotowanie sprzęta, ciśnienie w kołach, smarowanie łańcucha, czyszczenie i sprawdzenie bo w niedzielę na 90 % ruszę dupsko 🤣🤣 1
Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MariuszBurgi Opublikowano 22 Lutego Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 Lutego Piękny słoneczny dzień zachęcił do nawinięcia km'ów po Mazowszu. Uprzedzając pytania - nie, nie było zimno, choć jeziora jeszcze skute lodem i gdzieniegdzie są miejsca ze śniegiem... Jak to w lutym 4
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cormoran Opublikowano 23 Lutego Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 Lutego A dzisiaj ja pykłem troszkę 😊 3
Sympatycy Cormoran Opublikowano 23 Lutego Sympatycy Opublikowano 23 Lutego No więc tak sobie myślę że jak by się sprawdziła pogodynka na przyszły weekend to może byśmy w sobotę sobie jakąś wycieczkę zrobili ? Tak w większym gronie ? oczywiście pod warunkiem sprzyjającej pogody 🤔
stics Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca W niedzielę pogoda ma być dobra około 17 stopni, proponuję małą trasę wokół komina, taki plan: zbiórka godzina 9 stacja Orlen ul. Połczyńska 119. Wyjazd 9.30 do Skierniewic Muzeum Historyczne. Lecimy przez Grodzisk Żyrardów, trasa około 80 km, jedna godzina jazdy tempo turystyczne, drogi lokalne. Kto chętny zapraszam.
Rekomendowane odpowiedzi