czadzo Opublikowano 20 Października 2024 Opublikowano 20 Października 2024 No to zlądowałem, rześko ale zajefajnie, kolega Czado odprowadzony do połowy drogi i się rozjechaliśmy. Dzięki chopy i do następnego. Orzeł dawaj więcej zdjęć Bardzo dziękuję chłopaki za przyjemne spędzone moje kilka dni po za domem. Orzeł co prawda teraz będzie pewnie potrzebował psychoterapii po takiej dawce czadza ale co tam twardy z niego chłopczyk. Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. orzeł Opublikowano 20 Października 2024 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 Października 2024 No no dziękować, 230 km. klepnięte dzisiaj. Wycieczka zakończona " żeberkami u Jeffsa". wróciłem kilka minut przed 18:00 to już rześko było. aż z nosa kapało.🥴 5
Sympatycy Cormoran Opublikowano 22 Października 2024 Sympatycy Opublikowano 22 Października 2024 Sobota i niedziela ma być podobno ładna i być może to jeden z ostatnich weekendów co można pokulać. Dawajcie więc propozycje co robimy ? Możemy na przykład odwiedzić naszych kolegów którzy już odeszli ?🤔 bo to taki okres akurat 🤔
Klubowicze .maniek Opublikowano 22 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2024 1 godzinę temu, Cormoran napisał(a): Sobota i niedziela ma być podobno ładna i być może to jeden z ostatnich weekendów co można pokulać. Dawajcie więc propozycje co robimy ? Możemy na przykład odwiedzić naszych kolegów którzy już odeszli ?🤔 bo to taki okres akurat 🤔 Robercik Ja już zakończyłem sezon na 2oo. Dw tygodnie L4 i nie ma poprawy.. Teraz, .maniek napisał(a): Robercik Ja już zakończyłem sezon na 2oo. Dwa tygodnie L4 i nie ma poprawy.. 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 24 Października 2024 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2024 W dniu 22.10.2024 o 13:41, Cormoran napisał(a): Sobota i niedziela ma być podobno ładna i być może to jeden z ostatnich weekendów co można pokulać. Dawajcie więc propozycje co robimy ? Możemy na przykład odwiedzić naszych kolegów którzy już odeszli ?🤔 bo to taki okres akurat 🤔 Odpuszczam 😕 i życzę miłego weekendu.
Tatko Opublikowano 24 Października 2024 Opublikowano 24 Października 2024 Robercik nie odpuszczaj bardzo dobra inicjatywa kiedyś tam spotkamy się z Nimi póki co świeczkę można by zapalić. Kto zna i ma troczę czasu niech zapoda adresy albo może i dołączy z chęcią się też wybiorę.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 24 Października 2024 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2024 No to propozycja zbiórki sobota stadion PGE godzina 10,00. Po ustaleniu ewentualnej kolejności odwiedzin 10,15 ruszamy 😊. Myślę że chłopaki się tam na górze ucieszą 😊 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 25 Października 2024 Sympatycy Opublikowano 25 Października 2024 Odwołujemy wszystko z racji bardzo dużego odzewu na propozycję. 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Października 2024 Administrator Opublikowano 27 Października 2024 Jesienne klimaty 2024 Coś tam polatane po Mazowszu. 18°C zachęca 2
czadzo Opublikowano 27 Października 2024 Opublikowano 27 Października 2024 Odwołujemy wszystko z racji bardzo dużego odzewu na propozycję. Coś ostatnio widzę grupa wawa i okolice marnie idzie te wspólne umawianie się na polatanki chętnych co nie miara aż kolega kormoran nie nadąża odwoływać propozycji Dzisiaj prawdopodobnie ostani tak ciepły dzień tego roku więc 280 samo się nakręciło. Ponownie Wilkowyje i mamrot na wieczór Smażalnia Miętus w Broku ludzi tyle że kolejka do zamówienia kończyła się na dworze więc do otrzymania michy to bite 2 godziny więc nawrotka na Siemiatycze na golonkę. Kobyłka umyta oczekuje na nowy sezon a Pan ma dzisiaj relaks Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 27 Października 2024 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2024 Słuszne słowa 🤔 ja też nie czekając na odzew na propozycję sam zrobiłem sobie parę kilosów 🤣. Mam nadzieję że jeszcze ze dwa weekendy polatam aż nie spadnie temperatura poniżej zera 🤣. I na koniec dnia mycie i tankowanko. 3 godziny temu, czadzo napisał(a): Dzisiaj prawdopodobnie ostani tak ciepły dzień tego roku więc 280 samo się nakręciło. Ponownie Wilkowyje i mamrot na wieczór Smażalnia Miętus w Broku ludzi tyle że kolejka do zamówienia kończyła się na dworze więc do otrzymania michy to bite 2 godziny więc nawrotka na Siemiatycze na golonkę. Kobyłka umyta oczekuje na nowy sezon a Pan ma dzisiaj relaks Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Było zadzwonić to może bym dojechał se 🤣
stics Opublikowano 28 Października 2024 Opublikowano 28 Października 2024 Niedziela spędzona na moto, 230 km pękło, Warszawa - Pułtusk - Serock.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 2 Listopada 2024 Sympatycy Opublikowano 2 Listopada 2024 Wiem wiem trochę dzisiaj rześko ale nie mogłem się oprzeć i kółko zrobiłem 🤣 2
stics Opublikowano 3 Listopada 2024 Opublikowano 3 Listopada 2024 Też się wczoraj nie mogłem oprzeć i 220 km zrobiłem 😀 Dzisiaj też mnie korci, żeby gdzieś jechać 🤔
Sympatycy Cormoran Opublikowano 13 Listopada 2024 Sympatycy Opublikowano 13 Listopada 2024 Ej dziewczyny weekend zapowiada się w miarę ok. Robimy coś ? Oczywiście jak nadal będzie w miarę dobrze 😊
stics Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 Dzisiaj ciepło i sucho, z chęcią bym gdzieś pojechał. Przygotuję propozycję trasy na sobotni relaks 😉 https://pl.mapy.cz/s/gagosusofu
Tatko Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Witam Wszystkich w Nowym Roku jakieś plany na sobotę czy waskresenie?🏍🛵
Sympatycy Cormoran Opublikowano 24 Stycznia Sympatycy Opublikowano 24 Stycznia Czekam do jutra rana i jak będzie fajnie to stawie się na wezwanie 😉
Sympatycy robert1973 Opublikowano 24 Stycznia Sympatycy Opublikowano 24 Stycznia 3 godziny temu, Tatko napisał(a): Witam Wszystkich w Nowym Roku jakieś plany na sobotę czy waskresenie?🏍🛵 Widzę Tatko że Ci się szkolne czasy przypomniały🤪
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Stycznia Administrator Opublikowano 24 Stycznia Na jutro i kolejne dni zapowiadane są sprzyjające warunki - jak na styczeń, więc kto wie...
Tatko Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Robercik jeszcze coś tam pamiętam a że Orłem nie byłem to nie wiem czy dobrze nabazgrałem 🤣 1
Administrator xmarcinx Opublikowano 24 Stycznia Administrator Opublikowano 24 Stycznia Godzinę temu, 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 napisał(a): Na jutro i kolejne dni zapowiadane są sprzyjające warunki - jak na styczeń, więc kto wie... Jak byłem młody, to uważałem że granica komfortowego wyjścia na moto to 10st, w wieku średnim to już było 15st, a w smudze cienia to już wzrosło do 20st. Tak że chłopaki, gratuluję zaparcia ale ubierzcie się ciepło. 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Stycznia Klubowicze Opublikowano 24 Stycznia 2 godziny temu, xmarcinx napisał(a): Jak byłem młody, to uważałem że granica komfortowego wyjścia na moto to 10st, w wieku średnim to już było 15st, a w smudze cienia to już wzrosło do 20st. @xmarcinx no bez przesady młodzieńcze. Może i dobijasz już dopiero do wieku średniego ale gdzie tam do smugi cienia. Będąc o parę lat starszy od ciebie dopiero co przestałem się zaliczać do młodzieży a ty mi tu wyjeżdżasz z jakąś smugą cienia 😡 Coś mi się wydaje że te dalekie podróże Ci nie służą . Za dużo samotności i nostalgii 😜
Sympatycy orzeł Opublikowano 24 Stycznia Sympatycy Opublikowano 24 Stycznia U mnie motor rozebrany. Jestem w trakcie przygotowywania się do sezonu. graty miały przyjść dzisiaj ,nie przyszły tak więc dupa z latania jutro i w niedzielę.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 24 Stycznia Sympatycy Opublikowano 24 Stycznia 5 godzin temu, xmarcinx napisał(a): Jak byłem młody, to uważałem że granica komfortowego wyjścia na moto to 10st, w wieku średnim to już było 15st, a w smudze cienia to już wzrosło do 20st. Tak że chłopaki, gratuluję zaparcia ale ubierzcie się ciepło. Marcin wracaj do młodości ma być 10° 😊
Rekomendowane odpowiedzi