Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No to zlądowałem, rześko ale zajefajnie, kolega Czado odprowadzony do połowy drogi i się rozjechaliśmy. Dzięki chopy i do następnego. Orzeł dawaj więcej zdjęć
IMG_5002.thumb.png.8fee4477f992cb5c3d139a828407bc75.png
Bardzo dziękuję chłopaki za przyjemne spędzone moje kilka dni po za domem.
Orzeł co prawda teraz będzie pewnie potrzebował psychoterapii po takiej dawce czadza ale co tam twardy z niego chłopczyk.

Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka

• Sympatycy
Opublikowano

Sobota i niedziela ma być podobno ładna i być może to jeden z ostatnich weekendów co można pokulać. Dawajcie więc propozycje co robimy ? Możemy na przykład odwiedzić naszych kolegów którzy już odeszli ?🤔 bo to taki okres akurat 🤔

• Klubowicze
Opublikowano
1 godzinę temu, Cormoran napisał(a):

Sobota i niedziela ma być podobno ładna i być może to jeden z ostatnich weekendów co można pokulać. Dawajcie więc propozycje co robimy ? Możemy na przykład odwiedzić naszych kolegów którzy już odeszli ?🤔 bo to taki okres akurat 🤔

Robercik Ja już zakończyłem sezon na 2oo.

Dw tygodnie L4 i nie ma poprawy..

Teraz, .maniek napisał(a):

Robercik Ja już zakończyłem sezon na 2oo.

Dwa tygodnie L4 i nie ma poprawy..

• Sympatycy
Opublikowano
W dniu 22.10.2024 o 13:41, Cormoran napisał(a):

Odpuszczam 😕 i życzę miłego weekendu.

Opublikowano

Robercik nie odpuszczaj bardzo dobra inicjatywa kiedyś tam spotkamy się z Nimi póki co świeczkę można by zapalić.

Kto zna i ma troczę czasu niech zapoda adresy albo może i dołączy z chęcią się też wybiorę. 

FB_IMG_1606459318579.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

No to propozycja zbiórki sobota stadion PGE godzina 10,00. Po ustaleniu ewentualnej kolejności odwiedzin 10,15 ruszamy 😊. Myślę że chłopaki się tam na górze ucieszą 😊

• Sympatycy
Opublikowano

Odwołujemy wszystko z racji bardzo dużego odzewu na propozycję. 

• Administrator
Opublikowano

Jesienne klimaty 2024
95adea6257db0082aec3041ebea7a482.jpg

Coś tam polatane po Mazowszu. 18°C zachęca

2a36dc5b9c94768e88f57c422f9f20f1.jpg

Opublikowano
Odwołujemy wszystko z racji bardzo dużego odzewu na propozycję. 
Coś ostatnio widzę grupa wawa i okolice marnie idzie te wspólne umawianie się na polatanki chętnych co nie miara aż kolega kormoran nie nadąża odwoływać propozycji

Dzisiaj prawdopodobnie ostani tak ciepły dzień tego roku więc 280 samo się nakręciło.
Ponownie Wilkowyje i mamrot na wieczór Smażalnia Miętus w Broku ludzi tyle że kolejka do zamówienia kończyła się na dworze więc do otrzymania michy to bite 2 godziny więc nawrotka na Siemiatycze na golonkę.
Kobyłka umyta oczekuje na nowy sezon a Pan ma dzisiaj relaks

c9df78c637b61662bbab4ee326388e62.jpg2aa5ba92347def93e7b54e8988fa3d54.jpgfd94570a089190849bc3e3f1b15d1787.jpg6e063773a8094129a692ace677d07641.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Słuszne słowa 🤔 ja też nie czekając na odzew na propozycję sam zrobiłem sobie parę kilosów 🤣. Mam nadzieję że jeszcze ze dwa weekendy polatam aż nie spadnie temperatura poniżej zera 🤣. I na koniec dnia mycie i tankowanko. 

IMG_5055.png

IMG_4673.jpeg

3 godziny temu, czadzo napisał(a):
Dzisiaj prawdopodobnie ostani tak ciepły dzień tego roku więc 280 samo się nakręciło.
Ponownie Wilkowyje i mamrot na wieczór Smażalnia Miętus w Broku ludzi tyle że kolejka do zamówienia kończyła się na dworze więc do otrzymania michy to bite 2 godziny więc nawrotka na Siemiatycze na golonkę.
Kobyłka umyta oczekuje na nowy sezon a Pan ma dzisiaj relaks emoji1634.png

c9df78c637b61662bbab4ee326388e62.jpg2aa5ba92347def93e7b54e8988fa3d54.jpgfd94570a089190849bc3e3f1b15d1787.jpg6e063773a8094129a692ace677d07641.jpg

Było zadzwonić to może bym dojechał se 🤣

Opublikowano

Niedziela spędzona na moto, 230 km pękło, Warszawa - Pułtusk - Serock.

motocykle niedziela.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Wiem wiem trochę dzisiaj rześko ale nie mogłem się oprzeć i kółko zrobiłem 🤣

IMG_5122.jpeg

IMG_5126.png

Opublikowano

Też się wczoraj nie mogłem oprzeć i 220 km zrobiłem 😀

Dzisiaj też mnie korci, żeby gdzieś jechać 🤔

Screenshot_20241103_103452.jpg

Screenshot_20241103_103618.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Ej dziewczyny weekend zapowiada się w miarę ok. 
Robimy coś ? Oczywiście jak nadal będzie w miarę dobrze 😊

IMG_5196.png

Opublikowano

Dzisiaj ciepło i sucho, z chęcią bym gdzieś pojechał. Przygotuję propozycję trasy na sobotni relaks 😉

https://pl.mapy.cz/s/gagosusofu

Otwórz zdjęcie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam Wszystkich w Nowym Roku jakieś plany na sobotę czy waskresenie?🏍🛵

• Sympatycy
Opublikowano

Czekam do jutra rana i jak będzie fajnie to stawie się na wezwanie 😉

• Sympatycy
Opublikowano
3 godziny temu, Tatko napisał(a):

Witam Wszystkich w Nowym Roku jakieś plany na sobotę czy waskresenie?🏍🛵

Widzę Tatko że Ci się szkolne czasy przypomniały🤪

• Administrator
Opublikowano

Na jutro i kolejne dni zapowiadane są sprzyjające warunki - jak na styczeń, więc kto wie... 
dd7848dc661bab37771c1ef1a98b122d.jpg

Opublikowano

Robercik jeszcze coś tam pamiętam a że Orłem nie byłem to nie wiem czy dobrze nabazgrałem 🤣

• Administrator
Opublikowano
Godzinę temu, 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 napisał(a):

Na jutro i kolejne dni zapowiadane są sprzyjające warunki - jak na styczeń, więc kto wie... 
dd7848dc661bab37771c1ef1a98b122d.jpg

Jak byłem młody, to uważałem że granica komfortowego wyjścia na moto to 10st, w wieku średnim to już było 15st, a w smudze cienia to już wzrosło do 20st.
Tak że chłopaki, gratuluję zaparcia ale ubierzcie się ciepło.

• Klubowicze
Opublikowano
2 godziny temu, xmarcinx napisał(a):

Jak byłem młody, to uważałem że granica komfortowego wyjścia na moto to 10st, w wieku średnim to już było 15st, a w smudze cienia to już wzrosło do 20st.

@xmarcinx no bez przesady młodzieńcze. Może i dobijasz już dopiero do wieku średniego ale gdzie tam do smugi cienia.

Będąc o parę lat starszy od ciebie dopiero co przestałem się zaliczać do młodzieży a ty mi tu wyjeżdżasz z jakąś smugą cienia 😡

Coś mi się wydaje że te dalekie podróże Ci nie służą . Za dużo samotności i nostalgii 😜

• Sympatycy
Opublikowano

U mnie motor rozebrany. Jestem w trakcie przygotowywania się do sezonu. graty miały przyjść dzisiaj ,nie przyszły tak więc dupa z latania jutro i w niedzielę.

• Sympatycy
Opublikowano
5 godzin temu, xmarcinx napisał(a):

Tak że chłopaki, gratuluję zaparcia ale ubierzcie się ciepło.

Marcin wracaj do młodości ma być 10° 😊

IMG_5890.png