Użytkownicy Vince Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Dla chętnych na ognisko u zaprzyjaźnionej Grupy Podkarpackiej w niedzielę, 28 kwietnia: ja tradycyjnie się wybieram, jeśli ktoś chce dołączyć na "Sarepską u Sapera", punkt startu TUTAJ Zbiórka 8:15, zatankowani, wyjazd 8:30 trasa "do" jakoś TAK, powrotna do ustalenia..
Klubowicze El Diablo Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Chęć jest , trza ogarnąć możliwości. dobry pomysł 🏍️
tomekstw Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Opublikowano 24 Kwietnia 2024 2 godziny temu, Vince napisał(a): trasa "do" jakoś TAK, Pomiędzy Nowa Słupią a Łagowem DW 765 była zamknięta droga. Remonty. I chyba nadal się nic nie zmieniło. Ale jest szybki objazd od strony Kielc.
Użytkownicy Vince Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 24 Kwietnia 2024 A wujek google nic o tym nie wie?Zobaczymy, jakoś się dojedzie w takim razie bocznymi, wiadomo dlaczego
tomekstw Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Opublikowano 24 Kwietnia 2024 1 minutę temu, Vince napisał(a): A wujek google nic o tym nie wie? Zobaczymy, jakoś się dojedzie w takim razie bocznymi, wiadomo dlaczego Bo wujek ostatnio nie wiele wie. Bocznymi, wiadomo dlaczego, to z powrotem.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2024 2 godziny temu, tomekstw napisał(a): Bocznymi, wiadomo dlaczego, to z powrotem. Bo jak wiadomo " na bocznych nie stoją " 🤣 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2024 2 godziny temu, arturo-bb napisał(a): Bo jak wiadomo " na bocznych nie stoją " 🤣 Ostatnio stali 🤣
tomekstw Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Ostatnio stali Pewnie jechałeś za bardzo główną, to musi być dość boczna 1
Sympatycy orzeł Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2024 3 godziny temu, arturo-bb napisał(a): Bo jak wiadomo " na bocznych nie stoją " 🤣 Owszem. Nie stojo. Miłki pod giżyckiem. Czarne bmwe nr rej. Nel???? 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2024 To jest standardowy "bilet wstępu" do krainy Warmi i Mazur. Też taki miałem jak dałem się namówić @MAKI na wycieczkę do Augustowa 😉 Tylko opłata "malała" wraz ze wzrostem ilości kilometrów do miejsca zamieszkania 😜 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2024 55 minut temu, orzeł napisał(a): Owszem. Nie stojo. Miłki pod giżyckiem. Czarne bmwe nr rej. Nel???? Orzelku nie masz na co pienieeendzy wydawać???😯 Współczuję 🙈
falco Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Opublikowano 24 Kwietnia 2024 56 minut temu, arturo-bb napisał(a): To jest standardowy "bilet wstępu" do krainy Warmi i Mazur. Też taki miałem jak dałem się namówić @MAKI na wycieczkę do Augustowa 😉 Augustów, to Podlaskie... ;)
Użytkownicy Vince Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Oj tam, to jak "Szczecin nad morzem" 1
falco Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Jo! ;) Z paprykarzem szczecińskim na czele. ;) Co do ognicha, dzięki za zaproszenie ale jeśli nic się nie zwali, to będę się kilka dni szwędał po Wa-Ma z naciskiem na Ma... ;) 1
Tatko Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Już w domku Wszystkim dziękuję I do następnego. Pozdrawiam
Sympatycy Cormoran Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Ładny dystans Jędruś, ale jak piszesz że było fajnie to dobrze 👍. Ja wczoraj troszkę przetestowałem nowego Akacza a potem zrobiłem troszkę mniej ale zawsze. 🤣
stics Opublikowano 12 Maja 2024 Opublikowano 12 Maja 2024 Jakaś jazda jest w planie na dzisiaj? Czy jest info w innym wątku?
Użytkownicy mariuszadam Opublikowano 12 Maja 2024 Użytkownicy Opublikowano 12 Maja 2024 Niestety, spotkanie rodzinne
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Maja 2024 Administrator Opublikowano 12 Maja 2024 Z racji unoszącej się dziś nad Wawą dużej ilości syfu po pożarze hali Marywilska, sugerowałbym odpuścić aktywności 2oo.
Rekomendowane odpowiedzi