Tatko Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Dziś wsiodle. Robercik później Morwa dziękuję Pany za wspólną polatanke a tędy śmy pomykali.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2024 No dokładnie tędy, też dziękuję za spędzony dzień. Trasa spontaniczna ta do Wyszkowa z podpowiedzi Google i z wyłączonymi trasami głównymi muszę powiedzieć że fajna 🤔🙂 W sumie pyknąłem razem 235 km 🤣
Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MariuszBurgi Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Różne grupy, różne pory. Nie zawsze da się zgrać... ale fajnie, że udało się zaliczyć kolejny gorący dzień 2oo po drogach Mazowsza 6
Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MariuszBurgi Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Kolejny gorący week. Temperatury 25°C, więc szybka akcja i 150 km nakręcone . Wypad do Kozy na pieroga - w pełni udany 3
Sympatycy Cormoran Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2024 No ja już też wylądowałem. Się najeździłem w ten weekend ze ja pierdziu 🤣 i nawet 15 km nowym T-maxem wczoraj zrobiłem 🤣. Dzisiaj pękło 324 km i się tak napowietrzyłem że padłem jak kawka ( nie jak Cormoran) 🤣🤣. Dzięki za polatanie o do następnego.
Tatko Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Na zaproszenie Ślązaków bylim na ognisku było jak zwykle zajefajnie za co bardzo dziękuję Start był przy 7 tyśącach a wynik po powrocie 1
Klubowicze nietoperz Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Dziękujemy za odwiedziny i pozdrawiamy! 1
Trenex Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Opublikowano 7 Kwietnia 2024 4 godziny temu, Cormoran napisał(a): No ja już też wylądowałem. Się najeździłem w ten weekend ze ja pierdziu 🤣 i nawet 15 km nowym T-maxem wczoraj zrobiłem 🤣. Dzisiaj pękło 324 km i się tak napowietrzyłem że padłem jak kawka ( nie jak Cormoran) 🤣🤣. Dzięki za polatanie o do następnego. Śledzę szukam, gdzie by tu z Wami jechać, a później tylko gotowe relacje widzę, jest jakiś nowy kanał do ustawek??. 2
Dunaj Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Śledzę szukam, gdzie by tu z Wami jechać, a później tylko gotowe relacje widzę, jest jakiś nowy kanał do ustawek??. Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Pany czytać czytać i jeszcze raz czytać. Posty u Ślązaków dawno zamieszczone. Za 2 tyg ognisko na Podkarpaciu zobaczymy ilu będzie chętnych?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2024 7 godzin temu, Trenex napisał(a): Śledzę szukam, gdzie by tu z Wami jechać, a później tylko gotowe relacje widzę, jest jakiś nowy kanał do ustawek??. W ostanim czasie mniej więcej miesiąca ze 3 razy było napisane ( 10,00 stadion, albo gdzieś tam). I jakoś przyjeżdżają pojedyńcze osoby 😕 no to już nie nasza wina, dobrze Tatko pisze …… trza czytać 🤣🤣🙂
Tatko Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Opublikowano 8 Kwietnia 2024 ""Nietoperz"" to my dziękujemy żeście zaprosili i serdecznie przyjęli a nawiasem pisząc sernik Any to klękajta narody nie smaczny wrecz zaje..sty. Jeszcze raz dziękuję.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Administrator Opublikowano 8 Kwietnia 2024 5 godzin temu, Cormoran napisał(a): I jakoś przyjeżdżają pojedyńcze osoby 😕 no to już nie nasza wina, Dokładnie. Grilla można rozpalać jak są głodni.
Trenex Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Opublikowano 8 Kwietnia 2024 5 godzin temu, Cormoran napisał(a): W ostanim czasie mniej więcej miesiąca ze 3 razy było napisane ( 10,00 stadion, albo gdzieś tam). I jakoś przyjeżdżają pojedyńcze osoby 😕 no to już nie nasza wina, dobrze Tatko pisze …… trza czytać 🤣🤣🙂 Muszę zmienić dilera lub dawkę, jakoś mi się ubzdurało, że to ognisko pod Warszawą, Sobieskie czy jakoś tak :)
Sympatycy robert1973 Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Panowie a u WAS kiedy jakieś ognisko??? Zjadło by się kiełbaskę nad wodą 😀 2
Sympatycy Cormoran Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Jak to tak sam ? 🤣 Chce ktoś jutro od rana coś porobić ? Pojeździć ? Gdzieś ? Cuś ? Z tym że tak paczę że może jutro popadać troszkę 🤔
stics Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Opublikowano 14 Kwietnia 2024 17 godzin temu, Cormoran napisał(a): Jak to tak sam ? 🤣 Chce ktoś jutro od rana coś porobić ? Pojeździć ? Gdzieś ? Cuś ? Z tym że tak paczę że może jutro popadać troszkę 🤔 Do 14.30 ma nie padać to można jakieś kółko zrobić, może od 11?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Ale wszyscy mają wyrwę że hoho 😕
Tatko Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Czego się czepiasz tłoczno jak zawsze.🤣🤣🤣
falco Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Jalo, że dopiero... podnoszę oko, to pewnie znów się pokręcę ale później...
falco Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Opublikowano 14 Kwietnia 2024 U mnie na prowincji przyroda zaserwowała takie hulanki i swawole, że wicher niemal wyrwał mi drzwi z garażu, wzbudzając istną pustynną burzę! Choć przyjemnie i ciepło, to wiało, aż łeb urywało, w takich warunkach opasłe, przetłuszczone sprzęty mają przewagę i to dosłownie, więc u mnie szybki start i szybki koniec. Co do ogniska, to parę razy proponowałem znaną i lubianą miejscówkę, czyli Zimne Doły, ale nie było odzewu. Od wielu lat zaglądam tam regularnie, lubię zwłaszcza w tygodniu, gdy nie ma ludzi, tylko cicho strzelające iskry, czasem przemknie ktoś z psem czy innym rowerem...
Trenex Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Opublikowano 19 Kwietnia 2024 My spontanicznie, wieczorkiem skoczyliśmy na lody do Białobrzeg. Nadal mega dobre, kolejka spora ale idzie szybko i sprawnie. 1
Rekomendowane odpowiedzi