Tatko Opublikowano 10 Marca 2024 Opublikowano 10 Marca 2024 Dziękuję za mile spędzony czas było jak zwykle zajefajnie bo dobrym żarełku czułe pożegnanie z Czadzo który to nie omieszkał pochwalić się swoja nową ruiną (niechaj Cię wozi bespiecznie i dobrze służy) pojechaliśmy na cuś słodkiego po czym każdy na miejsce wcześniej zaplanowane.
Klubowicze grzybek Opublikowano 10 Marca 2024 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2024 W dniu 8.03.2024 o 13:58, Tatko napisał(a): Jaki tu spokój na na na na 🎼🎵🎶🎙 Cytowałeś refren utworu Beaty Kozidrak Bajm ,,Nie ma wody na pustyni..."? Zgadza się??
Tatko Opublikowano 10 Marca 2024 Opublikowano 10 Marca 2024 Oj chyba nie. Wejdz w internecie i zapisz to słowa to wyskoczy Ci kto i jaki zespół
Sympatycy Cormoran Opublikowano 10 Marca 2024 Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2024 Ja już też zlądowałem do bazy. Było fajnie ale troszkę rześko niż wczoraj. A to dla tego bo był wiatr 🤣🤣. Generalnie jazda zaliczone i to się liczy. Dzięki i do następnego. Bawarki górą 👍
Klubowicze grzybek Opublikowano 10 Marca 2024 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2024 Acha, nieważne. Miłego wieczora niedzielnego...🙂
czadzo Opublikowano 10 Marca 2024 Opublikowano 10 Marca 2024 Dziękuję za mile spędzony czas było jak zwykle zajefajnie bo dobrym żarełku czułe pożegnanie z Czadzo który to nie omieszkał pochwalić się swoja nową ruiną (niechaj Cię wozi bespiecznie i dobrze służy) pojechaliśmy na cuś słodkiego po czym każdy na miejsce wcześniej zaplanowane.A taką niespodziankę Wam zrobiłem na zamku w Liwie nikt się wariata nie spodziewał A tak z czułości to miałem dostać kopniaka od Tatusia na rospęd tylko nie było komy starcowi nogi rozmachac Dziękuję wszystkim za mile spędzony czas Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Marca 2024 Administrator Opublikowano 10 Marca 2024 A co ja tu będę pisał... Było xtra jak zawsze Dzięki za wspólny czas i przeszło 200 km razem w siodle 🫵 Fotostory ode mnie
Sympatycy orzeł Opublikowano 10 Marca 2024 Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2024 Nic dodać nic ująć mogę tylko powiedzieć tak. Po przejechaniu 290 km mogę stwierdzić że "jak jest wiatr to jest zimno"
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Marca 2024 Administrator Opublikowano 10 Marca 2024 12 godzin temu, orzeł napisał(a): Po przejechaniu 290 km mogę stwierdzić że "jak jest wiatr to jest zimno" ...ale jak stawaliśmy i nie wiało, to robiło się wręcz duszno 😜
Klubowicze grzybek Opublikowano 10 Marca 2024 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2024 Czadzo, a tą Twoją NC-ka 750 to brałeś z DCT ?. To byłoby najrozsądniejsze i super rozwiązanie. Cytat
czadzo Opublikowano 11 Marca 2024 Opublikowano 11 Marca 2024 Czadzo, a tą Twoją NC-ka 750 to brałeś z DCT ?. To byłoby najrozsądniejsze i super rozwiązanie. Oczywiście że z DCT ja zawsze muszę mieć automat żeby na lewej klamce mieć hamulecBardzo fajnie się prowadzi no muszę jeszcze dokupić kufry i może deflektor bo pojemność bagażowa i ochrona przed wiatrem to zupełnie inaczej niż na maxi skuterze Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Marca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Marca 2024 @orzeł przy najbliższej okazji musimy Ci nakleić na motorek "śmigiełko" zamiast "skrzydełka" bo ............. no ni jak nie pasujesz do tej "paczki" 🤣
Sympatycy orzeł Opublikowano 11 Marca 2024 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2024 5 godzin temu, EndriuBis napisał(a): @orzeł przy najbliższej okazji musimy Ci nakleić na motorek "śmigiełko" zamiast "skrzydełka" bo ............. no ni jak nie pasujesz do tej "paczki" 🤣 Grunt że "paczka " pasuje do mnie. 😋
Sympatycy Cormoran Opublikowano 24 Marca 2024 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2024 Z nudów pierdyknąłem sobie taki przelot w około Wawy. Wlazłem przy okazji do RRmoto i zanabyłem kamizelkę odblaskową 🦺 bo Agnieszka mi moją gwizdnęła 🤣🤣
Klubowicze krzytro Opublikowano 31 Marca 2024 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2024 Co tu taka cisza?
marcyś Opublikowano 31 Marca 2024 Opublikowano 31 Marca 2024 Wszyscy przy stole dziś siedzą Wysłane z mojego RMX3741 przy użyciu Tapatalka
stics Opublikowano 31 Marca 2024 Opublikowano 31 Marca 2024 No chyba pora wstać od stołu. Taki jest plan ok. 17 start. Ktoś chętny?
Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MariuszBurgi Opublikowano 31 Marca 2024 Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 Marca 2024 Wszyscy przy stole dziś siedzą Wysłane z mojego RMX3741 przy użyciu TapatalkaWszyscy jak wszyscy 5
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Marca 2024 Administrator Opublikowano 31 Marca 2024 Świątecznie zrobione trochę km'ów z @orzeł. Temperatury dziś były rekordowe. Pomyśleć, że kilka lat temu, właśnie tego dnia lepiło się bałwana a dziś? Gorąco w letniej kurtce moto, ludzie nad Żegrzenejro w kostiumach kąpielowych, odpalone grille. Szaleństwo. 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 31 Marca 2024 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2024 super 👍, widzę , że kawy nie lubicie 😝
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Marca 2024 Administrator Opublikowano 31 Marca 2024 18 minut temu, BUGI napisał(a): super 👍, widzę , że kawy nie lubicie 😝 A wiesz, że nawet był taki pomysł 😀
Sympatycy Cormoran Opublikowano 31 Marca 2024 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2024 No dobrze a co robimy jutro ? Może gdzieś dalej jakiś wyjazd jedno dniowy ? Gdzieś poza Wawę ?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2024 No to wstałem i nie płaczę 🤣. tak jak wczoraj pisałem pytałem dzisiaj też się trochę poruszam i o 10,00 będę pod stadionem. A potem się zobaczy. 🙂.
Rekomendowane odpowiedzi