Sympatycy Cormoran Opublikowano 4 Listopada 2023 Sympatycy Opublikowano 4 Listopada 2023 Było super. Orzeł dzięki wielkie. Panowi dzięki za towarzystwo, do następnego .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Listopada 2023 Administrator Opublikowano 4 Listopada 2023 Gościna u @orzeł 'ka, jak zawsze na najwyższym poziomie Dzięki za spotkanie Vidło - KLIK 1
Tatko Opublikowano 31 Grudnia 2023 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Czas ruszyć dupsko Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku Zdrowia Dzieciaki. A Ludziów jak mrówków
Krzynio66 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Opublikowano 31 Grudnia 2023 zycze 2024 duzo zdrowia i to jest najwazniejsze i lewa w gore
Tatko Opublikowano 31 Grudnia 2023 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Już w domu Wszystkim dziękuję jeszcze raz zdrówka na ten Nowy Rok. Rafał dziękuję ześ wyciągnął nas z domu było zajebiście do zobaczyska za rok.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 31 Grudnia 2023 Sympatycy Opublikowano 31 Grudnia 2023 Ja mam kilka fotek 🙂
Sympatycy orzeł Opublikowano 31 Grudnia 2023 Sympatycy Opublikowano 31 Grudnia 2023 Dziękuję i ja. Robercik , lokal już jest. A kiedy będzie te 17cie dziewczyn. Bo nie wiem na kiedy rezerwować.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 31 Grudnia 2023 Klubowicze Opublikowano 31 Grudnia 2023 1 minutę temu, orzeł napisał(a): A kiedy będzie te 17cie dziewczyn. Bo nie wiem na kiedy rezerwować. Jak coś to dajcie cynk . Nie bądźcie samolubami 😆 1
Tatko Opublikowano 18 Lutego 2024 Opublikowano 18 Lutego 2024 W razie czego to smacznego Konsumcja trwa.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Lutego 2024 Administrator Opublikowano 18 Lutego 2024 A tam znowu "Czereśniak", swój chłop - Prawdziwek 100% Piątka była dziś zbitaU mnie polatane było w piętek. Temperatura w pewnym momencie była ciekawa jak na połowę lutego Jedno jest pewne... W powietrzu czuć już wiosnę
Sympatycy Cormoran Opublikowano 18 Lutego 2024 Sympatycy Opublikowano 18 Lutego 2024 Super dzień, dobrze że was namówiłem 🤣. Za tydzień jak będzie fajna pogoda też wychodzimy na moto. do następnego. Orzeł dawaj zdjęcia 🤣🤣
Sympatycy orzeł Opublikowano 19 Lutego 2024 Sympatycy Opublikowano 19 Lutego 2024 Mam Tylko tyle. Na ostatnich widać co robi sól drogowa złapana podczas noworocznej polatanki
Tatko Opublikowano 25 Lutego 2024 Opublikowano 25 Lutego 2024 Dzień dobry Wszystkim czas ruszyć dupsko biere plecaczka i w drogę
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Lutego 2024 Administrator Opublikowano 25 Lutego 2024 Do zobaczenia niebawem
timo81 Opublikowano 25 Lutego 2024 Opublikowano 25 Lutego 2024 19 minut temu, Tatko napisał(a): Dzień dobry Wszystkim czas ruszyć dupsko biere plecaczka i w drogę Też zaraz idę umyć moto i trzeba w końcu coś dalej pojechać.Słonce wyszło to i na forum zrobiło się bardziej żywo🙂
Tatko Opublikowano 25 Lutego 2024 Opublikowano 25 Lutego 2024 Orzełek Tobie i Twoim Dzieciom dziękuję za gościnie reszcie za wspólną polatankę. I do następnego
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Lutego 2024 Administrator Opublikowano 25 Lutego 2024 Dzień to był bardzo udany a to się musiało dziś wydarzyć. Bezdyskusyjnie wiosnę było już czuć w powietrzu. Zaliczyliśmy Kampinos i Roztoke, gdzie niegdyś ogniska robiliśmy. Sprawdziliśmy czy tutejsza rzeczka nie wyschła i polecieliśmy dalej, nad Zegrze. Tam także nic nie wyschło. Finalnie pognaliśmy do Orłowego gniazda na gięta z paleniska i razgawory o życiu i zdrajcach. Zacnie. Dzięki chłopy za udział... ze specjalnym podziękowaniem dla Orła z familią. Finalnie, blisko dwie paczki nakręcone dziś. Do następnego 2
Sympatycy Cormoran Opublikowano 25 Lutego 2024 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2024 No to Cormoran wylądował. Nawinięte dzisiaj 245 km. Praktycznie wszystko napisał Ojciec Dyrektor więc nic dodać nic ująć. Oprócz oczywiście podziękowań za wspaniały dzień i polatankę i kupę śmiechu oraz podziękowania dla Orła z rodzinką. Parę fotek ode mnie i sorry jeśli się prawie powtarzają 🤣 2
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. orzeł Opublikowano 26 Lutego 2024 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 Lutego 2024 Dziękuję chłopaki i ja za wspólne polatanki. Ognisko przerodziło się spontanicznie w grilla, który skończyły się w nocy. Tak więc mogę stwierdzić że sezon grilowy uważam za otwarty. 3
Rekomendowane odpowiedzi