Sobier Opublikowano 27 Maja 2023 Opublikowano 27 Maja 2023 Dzięki za fajną zabawę na mazurskich ścieszkach
GrzechoCnik Opublikowano 27 Maja 2023 Opublikowano 27 Maja 2023 A my z XMarcinem skromnie dziś tylko 121km do Arturasa na kawę/herbatę i z powrotem po lokalnych winkielkach. Banan szeroki. @arturas dzięki za gościnę. Przypominam się z jutrzejszą spacerówką na Koncentracji.
Sympatycy orzeł Opublikowano 27 Maja 2023 Sympatycy Opublikowano 27 Maja 2023 3 godziny temu, Andrzej.S napisał(a): 486 km nawinięte Dzieciaki dziękuję za zpacerek Orzeł dziękuję za przyjęcie podróżników i do następnego Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka Dla waszej "bandy" drzwi zawsze są otwarte. Dla reszty też.
RONIN Opublikowano 11 Czerwca 2023 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Ktoś coś dzisiaj lata? Pytam bo po 14 będę w Wawie?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Czerwca 2023 Administrator Opublikowano 11 Czerwca 2023 No i wyszło nam fajne spotkanie z @RONIN "w locie" u Maxa 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Czerwca 2023 Administrator Opublikowano 24 Czerwca 2023 Był wypad na Mazowsze po skuter dla nowej Burgmaniaczki. Był "bombowy" lunch na Koszykowej ... a później xtra deser w Centrum Wawy. Fajny dzień nam wyszedł... A najważniejsze, że owocny 2
Sympatycy orzeł Opublikowano 24 Czerwca 2023 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2023 A ja okolo 5ej kręciłem się po centrum.
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arturas Opublikowano 24 Czerwca 2023 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 Czerwca 2023 Dziękujemy @MariuszBurgi za wyśmienite towarzystwo I pomocne uwagi przy przypieczętowaniu 2oo 😉 Na tym kolorze (metalic blue) białe logo forumowe będzie się Super prezentować. Było z czego wybierać a Eli z twarzy radość nie schodzi Jeszcze formalności i będzie cieszyć w drodze 3
GrzechoCnik Opublikowano 24 Czerwca 2023 Opublikowano 24 Czerwca 2023 Mój Burek wymagał w końcu przewietrzenia, więc zabrałem go na wycieczkę do Topoliny obejrzeć Rurociąg Przyjaźni. Nie podciągnąłem z niego ani kropelki bo nie mam pojazdów na ropę ;) Po drodze chciałem zobaczyć Fort Dębe przy drodze 62, ale okazało się, że tam są ogródki działkowe i nie wchodziłem. 90km nawinięte. 1
cezzar Opublikowano 25 Czerwca 2023 Opublikowano 25 Czerwca 2023 17 godzin temu, MariuszBurgi napisał(a): wypad na Mazowsze po skuter Gdzie jest taki wybór skuterów?
Jarko13 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Zapewne RadwankówWysłane z mojego SM-G990B2 przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 1 Lipca 2023 Opublikowano 1 Lipca 2023 Dobrze że wolno jeżdżę bom został ustrzelony
Jarko13 Opublikowano 1 Lipca 2023 Opublikowano 1 Lipca 2023 Andrzej a kto takie ładne zdjecie ci zrobil? Przeciez nie psiarnia :)Wysłane z mojego SM-G990B2 przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 1 Lipca 2023 Opublikowano 1 Lipca 2023 Cóż tajemnica służbowa człowiek z obstawy ale nie mów nikomu.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 Lipca 2023 Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2023 A my z Xmarcinem troszkę sobie pojeździli i pojedli bo mnie zaprosił wczoraj 😉……. No bo co mieliśmy robić jak zostaliśmy sami w Wawie 🥹😂 ja nakręciłem 180 razem 😉 nie wiem jak tam Marcino
falco Opublikowano 8 Lipca 2023 Opublikowano 8 Lipca 2023 Przepraszam, że tak się wcinam, ale jeśli (w przyszłości) będą kolejne (nie)tylko prywatne spotkania proszę wrzucić zaproszenie, chętnie się razem pokręcę a i schaboszczaka z dziką przyjemnością wciągnę... Mniam! P.S. Józefosław, toż to tuż za moją miedzą... P.S.S. Tylko nie wiem czy za sześćsetkami nadążę, choć po emerycku (jeszcze) nie jeżdżę... ;)
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 Lipca 2023 Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2023 Godzinę temu, falco napisał(a): P.S.S. Tylko nie wiem czy za sześćsetkami nadążę, choć po emerycku (jeszcze) nie jeżdżę... ;) No to tutaj spokojnie bo my nie zap……. bo zwiedzamy, oglądamy i cieszymy się turystyczną jazdą 🤣 Kurna napisałem jak by stare pierniki jeździły 😂🤣
Administrator xmarcinx Opublikowano 8 Lipca 2023 Administrator Opublikowano 8 Lipca 2023 17 minut temu, Cormoran napisał(a): No to tutaj spokojnie bo my nie zap……. bo zwiedzamy, oglądamy i cieszymy się turystyczną jazdą 🤣 Kurna napisałem jak by stare pierniki jeździły 😂🤣 Ja przez chwilę miałem 190 kmh na liczniku, więc nie zawsze było wolno.
Klubowicze Roni Opublikowano 8 Lipca 2023 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2023 Jutro jarmark spalski, my się wybieramy. W razie czego możemy się poszukać koło 10.00. Potem kawa na trawie gdzieś przy Pilicy i rybka we Fryszerce
stics Opublikowano 9 Lipca 2023 Opublikowano 9 Lipca 2023 A do której ten Jarmark bo może byśmy się wybrali? 20 godzin temu, Cormoran napisał(a): A my z Xmarcinem troszkę sobie pojeździli i pojedli bo mnie zaprosił wczoraj 😉……. No bo co mieliśmy robić jak zostaliśmy sami w Wawie 🥹😂 ja nakręciłem 180 razem 😉 nie wiem jak tam Marcino To szkoda, że wcześniej nie wiedziałem bo bym się dołączył do wycieczki. Albo mogłem zaprosić na wyjazd do Nieborowa do pałacu i obok do Oberży pod Złotym Prosiakiem na pyszne jedzenie, potem Łódź i spacer po Piotrkowskiej, 250 km pękło. Tak w ogóle to mi nie przyszło do głowy, żeby tutaj wcześniej napisać. Może ktoś by się dołączył na wspólną jazdę.
Klubowicze .maniek Opublikowano 9 Lipca 2023 Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2023 21 godzin temu, Cormoran napisał(a): A my z Xmarcinem troszkę sobie pojeździli i pojedli bo mnie zaprosił wczoraj 😉……. No bo co mieliśmy robić jak zostaliśmy sami w Wawie 🥹😂 ja nakręciłem 180 razem 😉 nie wiem jak tam Marcino Jacy Sami? A Ja? Zapomniałeś o Mnie Robercik?😔😔😔
Tatko Opublikowano 29 Lipca 2023 Opublikowano 29 Lipca 2023 Zygmunt dawno. Nie odwiedzanyNad Zegrzem tłok wszystko zagrodzone wszystko dla kasy zresztą i tak kaczek karmić nie wilno.bo ........... .Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka 1
Tatko Opublikowano 29 Lipca 2023 Opublikowano 29 Lipca 2023 I oczywiście jeszcze jedna dzieweczka wraz z jeżdzcem.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Lipca 2023 Administrator Opublikowano 29 Lipca 2023 Impra na Pradze a ja nic o tym nie wiem??
Rekomendowane odpowiedzi