Jarko13 Opublikowano 19 Marca 2023 Opublikowano 19 Marca 2023 Dzięki wielkie za spocik i za gościnę z dobrą kawą :) oby częsciej ! Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Klubowicze grzybek Opublikowano 19 Marca 2023 Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2023 Lej, lej, ale to jeszcze nie Lany Poniedziałek 🤣
Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MariuszBurgi Opublikowano 20 Marca 2023 Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 Marca 2023 Sezon na wiosenne zarundzia należy uznać za otwarty. Podziękowania przybyłym za wspólny czas oraz szczególne podziękowania dla @Gieńka i @orzeł za pyszną kawę i, jak zwykle, serdeczną gościnę. Do następnego 👋 Kilka fotek ode mnie. 4
Krzynio66 Opublikowano 20 Marca 2023 Opublikowano 20 Marca 2023 ta ostatnia fota to naprawde z dawnych lat
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Administrator Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Jutro, tj. 10 kwietnia w lany poniedziałek, planowany jest przejazd 2oo na cmentarz w Markach, by zapalić ['] Pawłowi Pgizi. Kto chciałby rozprostować kości w trakcie Świąt - serdecznie zapraszam. Miejsce spotkania: Modlińska 29, 03-199 Warszawa -> KLIK Godzina: 12:00 Do zobaczenia 👍
Klubowicze krzytro Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Nie ma chętnych?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Administrator Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Nie ma chętnych... do pisania. Wszyscy świętują za stołami 😉
Gieńka Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Będziemy i później zapraszamy do nas na kawę 1
Administrator xmarcinx Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Administrator Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Będę. Pogoda piękna.
Administrator Bomber Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Administrator Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Miłego dnia. Ja rodzinnie za stołem
Sympatycy orzeł Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2023 19 godzin temu, krzytro napisał(a): Nie ma chętnych? Za ile będziesz? bo na ciebie nadal czekamy. 2
Tatko Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Orzełek dziękuję za gościnę pyszną kawę pogaduchy reszcie za to że Wam się chciało. Paweł Pigizi zawsze jest w Naszej pamięci niech spoczywa w spokoju.A zresztą Alleluja i do przodu. Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka 1
Administrator xmarcinx Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Administrator Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Cieszę się, że byłem. Pozytywny dzień. Pozdrawiam i dziękuję za gościnę i towarzystwo. 1
Klubowicze Piootr Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2023 W pierwszej kolejności chciałbym podziękować Pawłowi @pgizi że ma na nas „oko”, tam z góry. Miło było Cię dziś wspomnieć Bracie w gronie przyjaciół. Potem polecieliśmy, jak za starych dobrych czasów, niemal „szarańczą” do Karpina. Podziękowania dla Orzełków za gościnę, a szczególnie Dominice na przepyszną kawusię ️. Ładnie się nam zaczął nowy sezon LwG 2
Klubowicze DaniL Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Dzień udany.Najpierw odwiedziny Pawła i chwila wspomnień., potem kawka u Orłów (dzięki za gościnę).Pogoda iście skuterowa. 2
Klubowicze krzytro Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2023 3 godziny temu, orzeł napisał(a): Za ile będziesz? bo na ciebie nadal czekamy. Już dochodzę
Sympatycy orzeł Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Godzinę temu, krzytro napisał(a): Już dochodzę Sciśnij go mocniej to i szybciej dojedziesz. 1
Klubowicze .maniek Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Dziękuję za Miło spędzony dzionek w Doborowym Towarzystwie. Orzełki dziękuje za gościnę i pyszną kawkę. Do następnego🥰🥰🥰
kordziuk Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Dziękuję za spotkanie zostawiłem Pawłowi szlugareska zawsze mówił Kordziuk nie bądź sępem ale zawsze częstował Paweł masz naprawdę fajnych przyjaciół którzy pamiętają a człowiek żyje tak długo jak pamiec o nim zawsze śmigasz z nami a my pamiętamy Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Administrator Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Już dochodzę Krzytro - Hańba!Dziękuje przybyłym za to, że Wam się chciało. Pgizi też dziękuje.To był emocjonalny i pozytywny dzień. Na powrocie na "S-ce" miałem 18°C. Jest radość. Podziękowania dla Gieńki i Orła za gościnę Do następnego Kilka ujęć z tego udanego dnia.
Zoee Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Ja również dziękuję za spotkanie, @MariuszBurgi jestem bardzo wdzięczna, Ty wiesz dlaczego. Było mi bardzo miło pobyć dzisiaj z Wami. Dominika i Orzełek dziękuję z całego serducha za gościnę i pyszną kawę. @kordziuk dzięki za prezent dla Pawła ❤️ Miło było zobaczyć Was wszystkich, dziękuję ❤️ 1
Klubowicze krzytro Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2023 33 minuty temu, MariuszBurgi napisał(a): Krzytro - Hańba! Przykro mi że nie mogłem z wami być,ale bywają ważniejsze sprawy. No i co jest ważne, nie pisałem że będę.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Administrator Opublikowano 10 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, krzytro napisał(a): [...] bywają ważniejsze sprawy
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marzena Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Tydzień po ale obecni. 3
Rekomendowane odpowiedzi