Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Marca 2020 Administrator Opublikowano 18 Marca 2020 Aktualnie na ulicach luźniej jak zwykle w weekend więc wpis tutaj. Na mieście dużo motongów. Temperatura 18°C. Nawet teraz pokazuje 15. Spotkanie "zdystansowane" u chłopaków Moto Power @SirBlack, dzięki za doposaż LED'owy ? 1
Klubowicze Piootr Opublikowano 18 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2020 Zgadza się. Nawet się spodziewałem jak tęskniłem za moją Integrą. Przy okazji podziękowania dla @SirBlack za perfekcyjną regulację naciągu łańcucha i dmuchnięcie w oponki. A spotkanie liczne niemal jak na czwartkowym spocie. Dużo zdrowia i dbajcie o siebie.
marcyś Opublikowano 18 Marca 2020 Opublikowano 18 Marca 2020 I ja się przyłączam do podziękowań za mały serwis Burka. Przy okazji mile spotkało Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze BUGI Opublikowano 19 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2020 .................................................................................................................................................. Nie ma co biadolić...tak właśnie, jest jak jest ...ale myślę, że bez kontaktu 2-3 metry odstępu nic nikomu się nie stanienie..to jest propozycja bez zwariowania i komentarzy .. po prostu proszę chętnych o info czy mają chęć polatać razem...zakupy musimy robić, żyć musimy, a wspólne polatanie tylko nam pomorze...musimy zachować 2-3 metry dystansu i to jest zdrowe..ale nie musimy zachowywać się jak jaskiniowcy i patrzeć na siebie wrogo... Po prostu proponuje baaaardzo bezpieczne polatanie "w grupie" to nam pójdzie na dobre z zachowaniem dystansu...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Marca 2020 Administrator Opublikowano 20 Marca 2020 Za tydzień wracamy do gry
marycha Opublikowano 20 Marca 2020 Opublikowano 20 Marca 2020 Panowie, tylko solo.Nie w grupie, nie roznosić zarazy dalej
kordziuk Opublikowano 20 Marca 2020 Opublikowano 20 Marca 2020 Marycha ja tam wolę w parce Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
marycha Opublikowano 20 Marca 2020 Opublikowano 20 Marca 2020 Kordziuk, parka może byćWiesz, grupen to tylko niemiecki
Klubowicze Jack Opublikowano 27 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2020 Jak by ktoś się wybierał na łabędzie, to jest zakaz karmienia. PS. Ja tam tylko przejeżdżałem w drodze do babci... ?
Administrator xmarcinx Opublikowano 28 Marca 2020 Administrator Opublikowano 28 Marca 2020 My dziś pojeździliśmy. Pogoda idealna. Setki moto po drodze. Ponad setka nawinięta, ale nie liczyłem. Zalecane dystanse między ludźmi zachowane, a spirytus jedynie do dezynfekcji, cóż taki okres.
marcyś Opublikowano 28 Marca 2020 Opublikowano 28 Marca 2020 Pięknie Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
czadzo Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 SuperU mnie też dzisiaj polatane tylko jak zwykle najgorszy jest wiatr Pozdrawiam wszystkich Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
marcyś Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Gdzie ten wiatraczek znalazłeś?Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Gdzie ten wiatraczek znalazłeś?Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka Po drodze na Słuzę.Kilka km nakręcone Ludzi niema bo dziś troszku chłodno.
Klubowicze BUGI Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Andrzej ?pozytywnie zazdraszczam?...
marycha Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Dziś 3 jeźdźców apokalipsy i 1 władczyni burzy pod wezwaniem smigielka BMW wyruszyli na odwiedziny Kazimierza oraz na pierwszego grilla nad Wisłą Dziękuję za bardzo miłe towarzystwo i wspaniały wyjazd
marycha Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Dzisiaj byliśmy w odwiedzinach u Bartka380km pykło
Dunaj Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Dieki Krzychu. Traska ok.ake to drzewo trochę przereklamowane.Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 9 Maja 2020 Opublikowano 9 Maja 2020 Zygmutowi nigdzie nie będzie lepiej tylko czemu bez maseczki. 1
Klubowicze arturas Opublikowano 9 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2020 Oj pieknie pognało Andrzejka. Brawo!Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi