Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Lutego 2020 Klubowicze Opublikowano 24 Lutego 2020 1 godzinę temu, Piootr napisał: trzeba nadmiar balastu zrzucić. Ja od dziś na pudełkowej lecę Na takiej diecie ciężko będzie o jakieś efekty ?
Sysgone Opublikowano 24 Lutego 2020 Opublikowano 24 Lutego 2020 6 minut temu, arturo-bb napisał: Na takiej diecie ciężko będzie o jakieś efekty ? Na takiej diecie ciężko będzie o jakieś efekty ? Bo nie od dziś wiadomo, że podstawa, to różnorodność. Dlatego trzeba mieszać pudełka. Np. z takimi:
Klubowicze Piootr Opublikowano 24 Lutego 2020 Klubowicze Opublikowano 24 Lutego 2020 Nie no Panowie, nie na takiej diecie jak daliście wyżej. Taka to na szybkie plus 10 by było ?. Kiedyś było łatwiej. Codziennie na 5-15 km do lasu pobiegać człowiek poszedł i nie było problemu z dietą. Moment "nieuwagi" i się za dużo mnie zrobiło. Ważne to zareagować w porę. Moje dzisiejsze pudełeczka
Klubowicze BUGI Opublikowano 29 Lutego 2020 Klubowicze Opublikowano 29 Lutego 2020 4 godziny temu, Andrzej.S napisał: Troszkę polatane. Ciągnie wilka do lasu ? Andrzej Ty chyba częściej bywasz nad Zegrzem niż ja.. ? ?
Tatko Opublikowano 29 Lutego 2020 Opublikowano 29 Lutego 2020 Nie powiem cobym nie lubiał tam jeżdzić.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Marca 2020 Administrator Opublikowano 6 Marca 2020 Pogoda na jutro stabilna więc jest pomysł spontanicznej wycieczki po Mazowszu z grzecznościowym ogniskiem u Gieńków i Orłów w Karpinie ? Co następuje: Spotykamy się w sobotę, tj. 7 marca 2020 o godz. 11:00 w stałym miejscu na BP/MC D na Modlińskiej - Miejsce startu. Ok. 11:15, zatankowani pod korek ruszamy. Po drodze delektujemy się jazdą oraz szukamy bocianów i pierwszych oznak wiosny. Na miejscu jesteśmy ok 2h. Po ognisku niewykluczona kolejna traska krajoznawcza. Niezbędnik potrzebny na sobotnią wycieczkę : - Kiełbasa, kaszanka, ziemniak, musztarda, ogórek, pieczywo, etc... - Zatankowany zbiornik - Dobry humor i pozytywna energia Do miłego ✌️ 2
kordziuk Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 No i gitara w końcu jakiś przelot z wyznaczonym celem z kiełbaską na patyku ???
Sympatycy orzeł Opublikowano 7 Marca 2020 Sympatycy Opublikowano 7 Marca 2020 My jesteśmy na miejscu zbiórki. Tak więc jak ktoś pojedzie bezpośrednio to niech czeka na nas pod daczo. 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Marca 2020 Administrator Opublikowano 7 Marca 2020 Zaraz start ? Jack'u zajechał nam pomachać ?
Klubowicze arturas Opublikowano 7 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 7 Marca 2020 Pozdrowienia dla Wszystkich uczestników wypadu. Zazdraszczam i bardzo żałuję że nie mogę być z Wami. Bawcie się dobrze! 1
Tatko Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 Ja już w domku Wszystkim dzieki Orzełki dziękuję za gościne.
marycha Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 Ja też u w domu.Dziękuję gospodarzom za gościnę, a pozostałym za spotkanie.Do następnego
kazak Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 My też już od jakiegoś czasu bezpiecznie prawie w domku (u teściowej) . Wielkie dzięki za fajny przejazd oraz wspaniałą gościnę u Orzełków Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Marca 2020 Administrator Opublikowano 7 Marca 2020 15:30 zameldowany w garażu. Powrót o suchym kole, od Radzymina obdownicą. Łączny dystans dnia ~100 km. Wielkie dzięki dla Gieńki i Orła za gościnę Ciasto palce lizać Uczestnikom za współudział i pogaduchy o tematach różnych . Kto nie był, niech żałuje. Kilka obrazów. Ps. Lata mijają a pamiątka zawsze na honorowym miejscu
EwaPia Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 Dziękuję za wspólny przelot, gospodarzom za gościnę i mile towarzystwo przy ogniu. Zwyczajowo galeria. https://photos.app.goo.gl/qHBcXjjwARBiYQqf9Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka 1
kazak Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 A to nasza trasa z dziśWysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
kordziuk Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 Orzełku wielkie dzięki za gościnę trochę opału poszło ja jeszcze miałem spotkanie z miskami ale obyło się tylko na spisaniu dziwne ale również spisali stan licznika Marycha uważaj z tym przekretem Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Sysgone Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 5 minut temu, kordziuk napisał: spisali stan licznika Mają taki prikaz, uszczelniają (i bardzo dobrze) system. Trudniej będzie sprzedawać kilkunastoletnie pojazdy z symbolicznym przebiegiem. 1
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. orzeł Opublikowano 8 Marca 2020 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 Marca 2020 Dziękujemy i My za kulanko i miłe spotkanko. P.S. Nie wiem jak to się stało, ale znikło z domu: - 8 mydeł antybakteryjnych -20 rolek papieru -3 butelki spirytusu -5 kg ryżu (chińskiego ) -4 paczki makaronu (włoskiego ) ???????????? 7
EwaPia Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 Sorki, że w tym wątku, ale na ognisku o tym była mowa.... tak jak przypuszczałam - cena jednak bliżej 40 tys. ;-) zrzut z Umha Bike http://www.uhma-bike.pl/motocykle/yamaha/urban-mobility/tricity-300-2020
Tatko Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 Dziękujemy i My za kulanko i miłe spotkanko. P.S. Nie wiem jak to się stało, ale znikło z domu: - 8 mydeł antybakteryjnych -20 rolek papieru -3 butelki spirytusu -5 kg ryżu (chińskiego ) -4 paczki makaronu (włoskiego ) Nikt nic nie pisze a Każdy wie nie to żebym się czepiał Kordziuk pucój się. 1
kordziuk Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 Tak to ja musiałem ratować biednego. Andrzej zgodnie z umową towar zostawiłem w umówionym miejscu znanym tylko Tobie Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 1
Tatko Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 No i gitara na Ciebie zawsze można liczyć tylko nie mów nikomu.
Gieńka Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 18 godzin temu, orzeł napisał: Dziękujemy i My za kulanko i miłe spotkanko. P.S. Nie wiem jak to się stało, ale znikło z domu: - 8 mydeł antybakteryjnych -20 rolek papieru -3 butelki spirytusu -5 kg ryżu (chińskiego ) -4 paczki makaronu (włoskiego ) ???????????? ??????
Rekomendowane odpowiedzi