Klubowicze .maniek Opublikowano 25 Grudnia 2019 Klubowicze Opublikowano 25 Grudnia 2019 Tatko. Brawo Ty.
Klubowicze arturas Opublikowano 12 Stycznia 2020 Klubowicze Opublikowano 12 Stycznia 2020 Temp. i słonko sprzyjało więc wyszło spontaniczne na b. szybko, wietrzenie sprzętu. Dzieki Wrzoniu ? za towarzystwo 2
Vito Opublikowano 12 Stycznia 2020 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Też dziś wietrzyłem maxi... Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze krzytro Opublikowano 12 Stycznia 2020 Klubowicze Opublikowano 12 Stycznia 2020 Szkoda że Panowie nic nie napisali wcześniej , bo pewnie ktoś by się przyłączył
Vito Opublikowano 12 Stycznia 2020 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Dokładnie...Sam dziś latalem, nikogo na mieście nie spotkałem...pustki..No może....poza kolegą na BMW, gdzieś na PradzeWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Stycznia 2020 Administrator Opublikowano 13 Stycznia 2020 I my zrobiliśmy ponad 250 km w weekend skuterem 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Stycznia 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Stycznia 2020 37 minut temu, MariuszBurgi napisał: I my zrobiliśmy ponad 250 km w weekend skuterem ? niby inna część świata, ale "sandałek" jak ta lala ? i na nóżce i na kołach. O kasku nie wspomnę. A może tak po powrocie osobna relacja, tylko w stosownym dziale ? ? A tak przy okazji. Nie widzieliście gdzie w okolicy naszych Junaków ? Ponoć gdzieś tam jeszcze jeżdżą ? teoretycznie rocznikowo to chyba nawet młodsze będą jak ten piękny niebieski wóz. ?
dr.big Opublikowano 13 Stycznia 2020 Opublikowano 13 Stycznia 2020 35 minut temu, EndriuBis napisał: (...) piękny niebieski wóz. ? Zachciało im się komunizmu, to muszą klecić te pozostałe "piękne" wozy od 1959 roku bez dostępu do części (embargo) i przepaści cenowej ?. Słońce i woda morska piękne, ale reszta to syf?. Ranking wolności prasy: 173 miejsce ze 180- ciu. To mówi wszystko. Ale żeby nie było tak pesymistycznie, na pewno są lepsi od Korei Północnej?.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Stycznia 2020 Administrator Opublikowano 15 Stycznia 2020 Endriu... Jak wrócę i będzie chwila to może skrobne relację "okiem skuteromaniaka".? Junaków nie ma. Jest mega dużo Jawy (CZ) i nie mniej MZ (DDR). Kraj mega kontrastów. Piękny a ludzie pomocni i nie zepsuci. Ustrój...? My go pamiętamy. Do teraz zrobione skuterem 430 km.
Klubowicze krzytro Opublikowano 18 Stycznia 2020 Klubowicze Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zaczynamy inspekcję w Ślesinie 9 godzin temu, krzytro napisał: Zaczynamy inspekcję w Ślesinie Ogólne wrażenia bardzo pozytywne.Domki fajne,plac zabaw dla dzieci. Cytuj Stołówka po kapitalnym remoncie Cytuj Foczka powiedziała że zostaje do Zlotu żeby dopilnować wszystkiego Udało mi się zrobić zdjęcie przez okno.Domek cztero osobowy Plac zabaw w oddali Ważna informacja dla zlotowiczów,woda w jeziorze super.Na kilka metrów widać dno.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Stycznia 2020 Administrator Opublikowano 18 Stycznia 2020 Inspekcja owocna... Tylko czekać na czerwiec ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 18 Stycznia 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Stycznia 2020 Dnia 13.01.2020 o 16:37, EndriuBis napisał: ... O kasku nie wspomnę. ... Jakoś dziwnie tek "kakakask" przypomina mi kształtem amerykancki hełm M1. Tylko kolor nie pasuje. ?
Tatko Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Nie chce Mi się myć to trzeba się przewietrzyć. Biere stronkę dziś ona prowadzi . Syrenkę.Zygmunt odwiedzony Zamek stoi,jest ryba to czas nad wodę. 2
Vito Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Wietrzy ktoś dziś maxi?Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Puszczam rybkę do morsów niech sobie popływają.
Vito Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Brawo Ty (!)Szkoda, że nie dałeś wcześniej znać...Też trochę przewietrzyłem moto...Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Vito Opublikowano 20 Stycznia 2020 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Andrew, wrzucaj info, następnym razem, że ruszasz...w traske... Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze BUGI Opublikowano 20 Stycznia 2020 Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2020 22 godziny temu, Andrzej.S napisał: Traska z wczoraj. Andrzej po raz kolejny byłeś w moich stronach ? tu jest pięknie.., zapraszam zwiedzić drugą stronę ? daj znać to polecimy w drugą stronę..może będzie ktoś jeszcze chętny ?
Tatko Opublikowano 21 Stycznia 2020 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Po drugiej stronie też się bywało ale dzięki a co do jazdy to zawsze piszę wcześniej że się wybieram na spacerek chyba żę w domku Kobita coś kombinuje to wtedy z partyzanta tża rwać. 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 21 Stycznia 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2020 Czasem to jedyne słuszne wyjście z sytuacji, albo areszt domowy ??
Tatko Opublikowano 2 Lutego 2020 Opublikowano 2 Lutego 2020 Było super Pany podziękował.Traska nad. I spowrotem. Coś telefon szwankuje. 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Lutego 2020 Administrator Opublikowano 2 Lutego 2020 Polatanka się udała. Pogoda kapryśna ale i tak jak na początek lutego to nie mamy co narzekać. Akumulator podładowany, pająki wydech opuściły... jest radość. Na koniec niezbędna kąpiel i pod pierzynę. Dzięki Panowie za wspólne km'y i spędzony czas ? Fotostory dnia ?
Rekomendowane odpowiedzi