Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pawle, Przyjacielu Drogi,

Przeżyłem to jeszcze raz, dziękuję. Musisz jeszcze kogoś przeszkolić do video-rejestratora, bo Ciebie mało.

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję Przyjacielu Drogi!

Też zwróciłem na to uwagę ale nie szkodzi, cieszę się że się zgłaszasz na ochotnika.

Próbowałem wstawić filmik Pina ale się wszystko gryzło i zacinało.

• Klubowicze
Opublikowano

Dobra robota! Fajnie było sobie przypomnieć ten dzień.

Próbowałem wstawić filmik Pina ale się wszystko gryzło i zacinało.

Może dlatego że nie było z oryginału wstawiane ... :) no nic szkoda, ale i tak fajnie wyszło no i uwielbiam ten kawałek muzyczny z LPRL

Opublikowano

Kurde , ale mnie ciągnie na jakieś sobotnie kulanko. Jak wiecie ja w weekendy na 2oo to rzadko, ale w tym tyg tak wszystko poprzestawiałem, poprzekładałem tak że sobotę mam skuterową do 19 tej :clapping: mam nadzieję , że mnie nie wystawicie i że w tym tygu w sobotę też się gdzieś wybieracie :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

w tym tygodniu to mamy parapetówę :clapping: trza czytać forum a nie raz na 100 lat zaglądać hehe :clapping:

Opublikowano

Roberto, Zaległości w forum nadrobiłem :) ale czy parapetówka wyklucza żeby na nią pojechać np. przez Ostrołękę?

• 5 tygodni później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Co robimy w weekend ? Jakieś propozycje ?

Opublikowano

Ja mogę gdzieś skoczyć tylko olej muszę wymienić bo kontrolka się zapaliła >.<

Opublikowano

A z jaka predkoscia chcieli byscie jechac? Ja max to 90-100... Zeby na czerwone pole nie wchodzic :) wchodze w gre? :D jesli nie to zrozumiem :D chetnie bym Torun odwiedzil :D

Opublikowano

Słuchaj, na pewno nikt Cie na trasie nie zostawi ja do tej pory jeździłem 200ccm i nie było żadnego problemu :D a 90-100 to nasza ulubiona prędkość podróżna tak więc nie zastanawiaj się i śmiało z nami ruszaj :) Toruń... hmm temat jest do rozważenia z pozostałą częścią grupy :) Robert ma teraz nowe śmigiełko tak więc myślę że długo go nie będziesz musiał namawiać :D wiesz jak on usłyszy że jedziemy to wygląda mniej więcej w ten sposób :):D

• Klubowicze
Opublikowano

Zgadzam sie z ta podobizna :frusty: i jeszcze nozkami przebiera... ale nie ma takiej emotikonki :msn-cry:

Opublikowano

Dwa stany świadomości Roberto: 1. Są chętni? – :msn-cry:

2. Pojeździmy! – :frusty:

Opublikowano

Niestety Ja odpadam jutro a z miłą chęcią bym odwiedził Toruń :frusty: może kiedyś... lecz pogoda zapowiada się słabiutka :) a dla reszty która jedzie PRZYCZEPNOŚCI :msn-cry:

• 3 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Jutro jest impreza http://www.vervastreetracing.pl/ mam ochotę pojechać i zobaczyć co tam ciekawego się dzieje. Jest ktoś chętny ?

EDIT

Byliśmy ze Strażakami, popatrzyliśmy, troszkę ogłuchliśmy od Formuły 1 i wróciliśmy przez MC w Wilanowie. :confused:

Opublikowano

no fajnie fajnie... w ten weekend jest tez mototarg na sluzewcu. zamierzam sie wybrac w niedziele rano. ktos chetny?

Opublikowano

Witam, ktoś może jest chętny zrobić jakiś mały wypad w weekend jak będzie ładna pogoda :laughing:?

Nie ten temat.

Przenoszę

k.

• Klubowicze
Opublikowano

Witam Koleżeństwo!

Wczoraj poniosło mnie do Łomianek, gdzie po raz drugi była organizowana rekonstrukcja ostatniej szarży polskiej kawalerii podczas Kampanii Wrześniowej.

Za sprawą włoskiego korespondenta wojennego od tej bitwy wziął się etos bohaterstwa polskich żołnierzy idących na czołgi z szablami.

Szczególnie zależało mi na obejrzeniu i udokumentowaniu repliki polskiego czołgu 7 TP (faktycznie nie brał on udziału w tej bitwie) jednakże aparat odmówił posłuszeństwa w newralgicznym monecie.

Były jeszcze prezentowane repliki polskiego samochodu pancernego Ursus wz. 29, ciężarówki Ursus A i niemieckich czołgów PzKpfw II (w dwóch typach) oraz samochodu pancernego Kfz 14. Pojawił się też akcent motocyklowy w postaci dwóch BMW R12 (bodajże).

Ależ ci ludzie, w większości bardzo młodzi, maja zakrętkę na tym punkcie! Oczywiście jak najbardziej pozytywną. A niektóre typy fizjonomii wręcz jakby wyjęte z tamtych czasów... i ta dbałość o szczegóły .

Kilka fotek znajdziecie tutaj:

WP.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Pogoda jak marzenie i dobre samopoczucie zachęciły mnie dzisiaj do przejażdżki. Wsiadając na t-maxa nie wiedziałem dokąd mnie poniesie. W sumie nakręciłem około 200 km i to była jedna z moich dłuższych "wypraw" skuterem w tym sezonie :(. Takie życie..., ale przyszły sezon będzie mój. :D ..może..

Krótki odpoczynek w Puszczy Bolimowskiej

SANY0044.JPG

Opuszczony młyn wodny pod Skierniewicami

SANY0047.JPG?gl=PL

Łowicz...

SANY0054.JPG?gl=PL

Sochaczew..

SANY0064-001.JPG?gl=PL

Na koniec w Warszawie spotkałem granatowego t-maxa, którego kierownikiem, jak się okazało był Wojtazzz75 z Bydgoszczy. :D

Więcej fotek z przejażdżki TU

• Sympatycy
Opublikowano

Sie ma,

będzie to jeden z ostatnich weekendów z w miarę ładną pogodą :) co zapowiadają pogodynki (na razie oczywiście :pinch: ) http://www.weatheronline.pl/weather/maps/city?PLZ=_____&PLZN=_____&LANG=pl&CEL=C&SI=kph&CONT=plpl&LAND=PL&REGION=0001&WMO=12375&LEVEL=52&R=0&NOREGION=1

Proponuję zebrać ekipę i w większej grupie :angry: zrobić kilkaset kilometrów lub gdzieś się przejechać jeszcze przed Mierzeją.

Bardzo proszę o propozycję

• Sympatycy
Opublikowano

YYYY jeśli by była pogoda to może do Torunia ,zachaczając o zapore we Włocławku

Taka wolna myśl do przemyślenia, a jeśli chodzi o godz. to kiela 9:00 a to dlatego że będe po służbie

A może coś takiego ?

http://latawce.netstrefa.pl/twierdzatorun.htm

• Sympatycy
Opublikowano

Cały czas walczę z jakimś wirusem przeziębienia myślę, że do najbliższego weekendu dobrze się wykuruję, bez antybiotyka i będę gotów uczestniczyć w wyprawie.

Póki co wpisuje się na listę rezerwową !scooter uczestników.

• Sympatycy
Opublikowano

Ja tam się dostosuję :down: zwiedzić coś tam mogę ale głównie na jeździe mi zależy :photo:

A jak tam reszta się zapatruje ? Może jeszcze jakieś propozycje ?

• Administrator
Opublikowano

Jeśli będzie w miarę ciepło, to bardzo chętnie pojadę.