kordziuk Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Endriu historia naszych bajkow zawsze wygląda podobnie kupujemy pełen zachwyt zbroimy upiekszamy rozbijamy znów upiekszamy a gdy już naprawdę dobrze wyglądają dobrze jeżdżą sprzedajemy taka była historia mojej 400 setki teraz jak widzisz jest 650 ka hm jeszcze nie upiekszalem a sezon już śmigam Wysłane z mojego H4113 przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Stycznia 2019 Administrator Opublikowano 31 Stycznia 2019 Nie wiem jak Wy ale ja w niedzielę (jak prognozy się sprawdzą) ruszam ...bo potrzebuje tego jak sucha studnia wody
Klubowicze arturas Opublikowano 31 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 31 Stycznia 2019 Chęci są możliwosci nie ma... i pytanie jeszcze jak z czasem. Aku odmówiło posluszeństwa po 10-letniej "służbie" dla kucyka. :( czas wymienić.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Lutego 2019 Administrator Opublikowano 2 Lutego 2019 Cóż za piękna chwila w lutym...Dziś było 9 a momentami nawet 11 stC. Moment zastanowienia, szybka decyzja i przemodelowanie dnia. Bo... "co masz zrobić jutro - zrób dziś..." ? Finalnie wyszła mała runda wokół komina + odwiedziny "old town". Oba akumulatory naładowane
marycha Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 Lata ktoś teraz?My z Dunajem pod kolumną i planujemy do Mc w WilanowieWysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Lutego 2019 Administrator Opublikowano 10 Lutego 2019 I ja zaraz wskakuję na koń.... Spotkanie ok 12stej na Wolumenie (giełda). Późniejszy plan ustalony. Wpadać kto nie miętki ?
kordziuk Opublikowano 10 Lutego 2019 Opublikowano 10 Lutego 2019 Klub morska zaprasza Wysłane z mojego H4113 przy użyciu Tapatalka I myszka też Wysłane z mojego H4113 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Lutego 2019 Sympatycy Opublikowano 10 Lutego 2019 10 minut spóźnienia i już nikogo nie ma. Pedałuję dalej solo ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 10 Lutego 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Lutego 2019 Andrzejku, jakaś "twarda" ta woda. ?
slavko1 Opublikowano 10 Lutego 2019 Opublikowano 10 Lutego 2019 Dopiero dojrzałem "mistrza drugiego planu". Czy tam za wami na dachu to motor? He he, wygląda bardzo realnie. Fajna fotka
Klubowicze .maniek Opublikowano 10 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2019 Dopiero dojrzałem "mistrza drugiego planu". Czy tam za wami na dachu to motor? :scooter:He he, wygląda bardzo realnie. Fajna fotka Tak to Motocykl na dachu.Buda w Pułtusku, gdzie serwują dobre zapiekanki.
Klubowicze Jack Opublikowano 10 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2019 4 godziny temu, Saper napisał: Andrzejku, jakaś "twarda" ta woda. ? Mariusz namawiał żeby wjechać, ale ostatecznie żaden odważny się nie znalazł.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Lutego 2019 Administrator Opublikowano 10 Lutego 2019 Jack i Andrzej.S ... Dzięki za spacerek po pięknych drogach Mazowsza. Akusy naładowane, pająki przepędzone. Koń w stajni - szczęśliwy i chce jeszcze Fotostory dnia: Najpierw odwiedziliśmy jedną Integrę co to jeździć chciała ale kierowcy nie miała... A później to już poszło w Mazowsze... Finalnie dzień zamknął sie prawie 200 km spacerkiem. Integra zaskoczyła spalaniem, 183 km na jednej "kresce". Po dotankowaniu wyszło, że spaliła 3.21 l/100 km. Do następnego
Tatko Opublikowano 10 Lutego 2019 Opublikowano 10 Lutego 2019 Było jak zwykle nudno Pany dzięki i do następnego.
Klubowicze Jack Opublikowano 10 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2019 U mnie na dzisiejszej przejażdżce najpierw pojawiło się pińć szóstek. Szataaaan! ? Potem pojawił się Szatan z kosą. A potem znowu... A nie, tu to już tylko Mariusz. ?
Klubowicze arturas Opublikowano 10 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2019 @Jack Jack,u to już tylko nic innego nie pozostaje jak za tydzień bo w środku "7" jechać na Hel! Ładnie pośmigane :)
Klubowicze Jack Opublikowano 10 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2019 I jeszcze coś z ukrytej kamery. Pułtusk, zapiekanki z koniem na dachu. 15 minut temu, arturas napisał: @Jack Jack,u to już tylko nic innego nie pozostaje jak za tydzień bo w środku "7" jechać na Hel! Ładnie pośmigane ? Ha, ha, nawet taka piosenka jest AC/DC. Jaaadee na Hell...! czy jakoś tak ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Lutego 2019 Administrator Opublikowano 10 Lutego 2019 Cieszmy się, że w pierwszej połowie lutego mamy 10 stC i słoneczko Znajomy z CA właśnie podesłał mi info, że w jego miejscowości mrozy jakich nie pamięta ten region od 110 lat W nocy było - 53 stC... ale za to nad ranem... tu się wyraźnie ociepliło (parametr "Feels" lekko mrożący) ?
Klubowicze arturas Opublikowano 10 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2019 @JackJa taką sytuację miałem dokładnie w drodze na Hel w 2016r. Hihihi, witaj w Klubie ? I to nie było wcześniej zamierzone, ale skojarzenia są z ACDC
Rekomendowane odpowiedzi