Tatko Opublikowano 29 Lipca 2018 Opublikowano 29 Lipca 2018 Ja też w domku Jacuś spasiba Ciebie Drug i do następnego.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2018 Panowie czy to nie Was mijałem na rynku w Gostyninie dzisiaj ok 12 ?
Tatko Opublikowano 29 Lipca 2018 Opublikowano 29 Lipca 2018 Artur machaliśmy Sobie to Byłeś Ty na burku .szkoda że Ciebie nie poznaliśmy pogadał by Człek troszku. szkoda. Na HONDZIE.
Sympatycy Jaco Opublikowano 29 Lipca 2018 Sympatycy Opublikowano 29 Lipca 2018 A to Ty się zapuściłeś w tak dalekie rejonyWysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 ? Były kartacze,łoscypki też czas na cole z nad morza chyba jutro z rańca wystartuje powrót w niedzielę.
bep Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 ?Były kartacze,łoscypki też czas na cole z nad morza chyba jutro z rańca wystartuje powrót w niedzielę. Ooooooo z chęcią. Jakiś nocleg już masz czy spanie w siodle
Sympatycy irasko Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Dawaj Andrzejku do Mielna...ja co prawda puszką....ale kwadrat masz gwarantowany na noc...
Tatko Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Irek dzięki , lecę do Stegny tam mój syn jest podobno noclegi są planuję wystartować o 6stej zobacze jak ogarnę robotę.Jak Kto chętny dzwonić 668471884.teraz idę zasówać . 1
bep Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 O 6-tej to dopiero wstałem, anty spam w telefonie puścił mi powiadomienia po 7.30. Andrzej już pewnie daleko, a ja jadę nad Jezioro Białe koło Gostynina, potem nad Jezioro Lazurowe (toksyczny wytwór z pobliskich zakładów) Osadnik Gajówka koło Turku. Samotny start koło 9.00 z Ursynowa. Wysłane za pomocą iNokia 6230
bep Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Jezioro Białe zaliczone. Dla przyjezdnego mocno skomercjalizowane z ciężkim dostępem do publicznego brzegu. Objechawszy całe jezioro po leśnych i żwirowych duktach znalazłem w jego południowo-zachodniej części dziką, choć tylko z nazwy, zalesioną plażę. Po krótkim relaksie czas jechać dalej Wysłane z iNokia 6210
Administrator xmarcinx Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Administrator Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Andrzej, dobrze że widziałem twoje zdjęcia z plaży. Upewniłem się, że te klimaty nie są dla mnie.
Dunaj Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Jutro z Szyszczakiem planujemy podjechać nad Zalew Sulejowski.Małe kulanko połączone z krótkim plażingiem. Jakieś szamanko ,może kiełba z grila i powrót. A może inna, tego typu propozycja miejsca, gdzie można się zamoczyć??? Wstępnie startujemy o 9. 07 z Bp Puławska róg Lelka.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, Andrzej.S napisał: No i git Jędruś, ale super wyglądasz w różowym kolorze
bep Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Jutro z Szyszczakiem planujemy podjechać nad Zalew Sulejowski.Małe kulanko połączone z krótkim plażingiem. Jakieś szamanko ,może kiełba z grila i powrót. A może inna, tego typu propozycja miejsca, gdzie można się zamoczyć??? Wstępnie startujemy o 9. 07 z Bp Puławska róg Lelka. Jak wrócę cało to pisze się z Wami na ten zalew Sulejowski . Dam znać po powrocie Wysłane za pomocą iNokia 6230
Tatko Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Ten w koszulce damskiej to sym bo męskiich nie było. Pokoik mały za to taras duży a ogólnie zaje..ście. Na jednym ze zdjeć transport na plażę. Wnuczka lubi to co dziadek. W razie czego to smacznego. Byłem i tu.
bep Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Robi wrażenie, polecam. Wysłane z iNokia 6210
Klubowicze pgizi Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2018 5 godzin temu, Andrzej.S napisał: Byłem i tu. A żeś Tatko wymłodniał i schudł w tym nadmorskim klimacie! Laski do Ciebie lgną... zazdraszczam. Przywieź mi oscypka
bep Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Wstępnie startujemy o 9. 07 z Bp Puławska róg Lelka. Nie będzie padało to jutro się widzimy. Wysłane za pomocą iNokia 6230
Dunaj Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Ok. 36 minut temu, bep napisał: Nie będzie padało to jutro się widzimy. Wysłane za pomocą iNokia 6230 Ok.czyli w kole dziwiątej na Bp Ponieważ jest jak widać za oknami , na ta chwilę raczej nici z planów. Jak przestanie padać i trochę obeschnie, to jest szansa że jeszcze coś się wymyśli? To jesteśmy nad Zalewem Sulejowskim.[Wysłane z mojego HUAWEI CUN-L21 przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Wypoczęty z lekka przyrumieniony juz w domku żeby nie uszy to mordeczla by się śmiała na okrągło.teraz tylko czekać do następnej soboty.
Rekomendowane odpowiedzi