Tatko Opublikowano 9 Czerwca 2018 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Jaco , Mateo dzięki za wspólny spacerek troszkę kilosów nawinięte i do następnego.
Sympatycy Jaco Opublikowano 9 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2018 No i tak Augustów zaliczony, Suwałki i kawa z lodami waniliowymi, potem jagodzianki w Paniewo i kartacze w barze u Lecha. Widoki jak zwykle przepiękne, ach ta zieleń.Andrzejek i Mateo dzięki za wspaniałe latanie, czasami w chmurach. U mnie na blacie pykło 651kmKilka foci z dnia dzisiejszego Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 10 Czerwca 2018 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Jak by Ktoś się pytał pragnę poinformować że jest gorąco. 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Czerwca 2018 Administrator Opublikowano 10 Czerwca 2018 Klimat się nam sukcesywnie kieruje ku południowemu . Mocne ocieplenie utrzymuje się od 2 połowy kwietnia. Aktualnie u nas temperatury takie same jak w Rzymie i cieplej niż w Barcelonie... a podobno tak będzie przez całe lato
Tatko Opublikowano 10 Czerwca 2018 Opublikowano 10 Czerwca 2018 A Ten jak na Króla przestało twardy nie ugięty jemu ani zimno ani gorąc nie przeszkadza.
Corleone Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Ja zapewne do końca lipca będę w Sopocie/Gdańsku. Gdyby ktoś się wybierał polatać po okolicach 3-city, to dawajcie znać. Odkryłem kilka fajnych tras Wysłane z mojego FRD-L19 przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Czas się zabierać Kazimierz czeka, hej Dziewczyny w górę kiecki jedzie Andrzej mazowiecki.? Pierwsze koguty prosto z pieca. Teraz coś zjemy przy kominku.A takie dryny pierwszy raz widzę. Smacznego Relaks. 1
Dunaj Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/182574-mialkowek-k-gostynina-15-17-czerwiec-2018/?p=2367426 Witam. Jutro ok 11.30 ruszamy tam z Szyszczakim. W sprawie ewentualnego noclegu , telefon w linku do ośrodka. ruszamy ze stacji Bp ul Puławska / lelka. Jak będzie fajnie to z noclegiem, ale nie koniecznie , się zobaczy. http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/182574-mialkowek-k-gostynina-15-17-czerwiec-2018/?p=2367426 Witam. Jutro ok 11.30 ruszamy tam z Szyszczakim. W sprawie ewentualnego noclegu , telefon w linku do ośrodka. ruszamy ze stacji Bp ul Puławska / lelka. Jak będzie fajnie to z noclegiem, ale nie koniecznie , się zobaczy. Przepraszam z Kasią i Szyszczakiem.
Sympatycy orzeł Opublikowano 15 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2018 Jak patrzę na te trunki kolorowe. marki "Lubelskiej" i jeszcze popijane colą. To ja wan kochani tylko współczuję jutrzejszego poranka. Przy takiej ilości cukru i alkoholu to bedzie was trzymac jak w termosie ze 3 dni. P.s Bracie nie skwasniała?
Klubowicze krzytro Opublikowano 15 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2018 A przed wieczorem Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 16 Czerwca 2018 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Wstajemy i smacznego. Zwiedzamy. Dalej. Dalej. Dalej. Smacznego.
Tatko Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Cjekawostki z dnia wsteczSzkoda że to 3-ci dzionek jak ten czas leci. Nałęczów. O. Tu też My są. Podobno będzie stał. Przez typa miałem kłopoty a szkole.
Sympatycy Jaco Opublikowano 17 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 17 Czerwca 2018 I ja polatałem w koło komina Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Za Kazimierz Wszystkim dziękuję i do następnego.
Tatko Opublikowano 23 Czerwca 2018 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Nareszcie wolnego troszkę czas się ruszyć . Dziś na wstępnie Flakowizna nie wiem gdzie to ale znajdę.
Sympatycy Jaco Opublikowano 23 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 23 Czerwca 2018 A my dziś majstrujemyWysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka A my dziś majstrujemyWysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka Warsztat u Orła otwartyWysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu TapatalkaO takWysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 23 Czerwca 2018 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Jeden robi reszta patrzy to i ja wpadnę.
Użytkownicy Vince Opublikowano 23 Czerwca 2018 Użytkownicy Opublikowano 23 Czerwca 2018 Widzę dwa swt. Jeśli rzeźbicie to o czym myśle, to jeden i dla mnie..
Klubowicze arturas Opublikowano 23 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 23 Czerwca 2018 Vince no tak to nie ma. Trzeba osobiście podjechac do asysty.Sysgone doposazamy sprzety w stelaze do bagazu. Majster jest artystą w tym fachu. Uklony dla Orzełka
Sympatycy orzeł Opublikowano 23 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 23 Czerwca 2018 2 godziny temu, Vince napisał: Widzę dwa swt. Jeśli rzeźbicie to o czym myśle, to jeden i dla mnie.. Mirek masz to "coś" obiecane. Ale obecność jest obowiazkowa do produkcji i przymiarki.
Sympatycy Jaco Opublikowano 23 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 23 Czerwca 2018 Dalsza robota też byłaBył plażing, smażing i grillWysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi