Tatko Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Dzięki Saperkowi z Piootrem zwiedzaliśmy bunkry.
Sympatycy Jaco Opublikowano 4 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 4 Czerwca 2018 A może ktoś czmychnie : http://augustowskiemotonoce.pl/
Tatko Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Na ten czas jak Ci nie będę przeszkadzał bierz moją skromną osobę pod uwagę. Z wyrazami szacunku dla Waszmość Pana.
Sympatycy Jaco Opublikowano 4 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 4 Czerwca 2018 Waszmości Oki, tylko nie zapi.....j , tempo turystyczne.
Tatko Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Tia. Jacuś z racji tego że mam zajęcia praktyczno- techniczne nie koniecznie dowolne ja wystartuję w sobotę z rańca i będę Cię szukał. Będą to nie Augustowskie noce lecz wypad po jagodziankiskoro można po łoscypki to czemu nie po ciacha.
Sympatycy Jaco Opublikowano 5 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2018 Oki startuję z Tobą w sobotę, dogadamy wszystko w czwartek Dobrze że jedziesz to pogoda będzie
Klubowicze Piootr Opublikowano 5 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2018 To może i ja bym się załapał na wylot i przylot w sobotę ? Dajcie namiary szczegółowe: godzina i skąd start.
Sympatycy Jaco Opublikowano 6 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2018 Oki zapraszamy gdzie i o której jeszcze dogadamyWysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka i kartacze Tatko Tia. Jacuś z racji tego że mam zajęcia praktyczno- techniczne nie koniecznie dowolne ja wystartuję w sobotę z rańca i będę Cię szukał. Będą to nie Augustowskie noce lecz wypad po jagodzianki:chef:skoro można po łoscypki to czemu nie po ciacha. Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 6 Czerwca 2018 Opublikowano 6 Czerwca 2018 O KARTACZACH NIE WSPOMINAŁEM BO ZA DUŻO CHĘTNYCH BY BYŁO.
Sympatycy Jaco Opublikowano 7 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 7 Czerwca 2018 Sobota godzina 8,00 stacja paliw Orlen w PułtuskuTaką decyzją zapadłaWysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Jaco Opublikowano 7 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 7 Czerwca 2018 Kto ma ochotę zapraszamyWysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Jaco Opublikowano 9 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2018 Czekamy i o 8 ruszamy dalejWysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 9 Czerwca 2018 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Nie czekamy lecim dalej. Ostrołeka Jaco lata. Trzeba czymś żołądek oszukać. 1
Sympatycy Jaco Opublikowano 9 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2018 Już AugustówWysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturas Opublikowano 9 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2018 Bedziecie specami od jagodzianek
Tatko Opublikowano 9 Czerwca 2018 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Suwałki arena jeszcze zamknięta ale blus się zbliża. Część Ich Pamięci. Nie wiem czy Go znacie.
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2018 Ma ktoś ochotę troszkę dziś pojeździć po Warszawie ? Tak 2-3 godzinki.
DYSIA Opublikowano 9 Czerwca 2018 Opublikowano 9 Czerwca 2018 No właśnie zastanawiamy się czym... Czy McLaren czy BMW. Niestety dzisiaj praca i obstawiamy imprezę w Pałacu w Opypach koło Grodziska
Tatko Opublikowano 9 Czerwca 2018 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Jagodzisnki są czas ruszyć ns kartacze. W razie czego to smacznego.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Czerwca 2018 Administrator Opublikowano 9 Czerwca 2018 Dziś nawinięte 170 km w trasce. Tempo spokojne, na pełnym chillout'cie. Wynikiem czego na "CPN'nie" Integra zaskoczyła konsumpcją (~40% miasto /60% poza). W nagrodę dostała turbo aktywną pianę
Rekomendowane odpowiedzi