Tatko Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 U Mnie wieczór odpada rano fabryka a teraz po malutku po cichutku może czas się ruszać.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 1 Maja 2018 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2018 To i ja ruszę tyłek i będę o 10 po C66
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Maja 2018 Administrator Opublikowano 1 Maja 2018 Ruszamy... ... i są lodziki w Jadowie
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Maja 2018 Administrator Opublikowano 1 Maja 2018 No to pętelka zamknęła się dystansem 230 km. Wawa, Sulejówek, Jadów, Łochów, Brok, Łochów (nawrót), Wyszków, Serock, Zegrze, Wawa Kilka obrazów z dziś: Dzięki Panie i Panowie za wspólną wycieczke i do zobaczenia na wieczornym WBN o 21:45
Tatko Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 Serock. I to by było na tyle w dniu dzisiejszym dzięki Patrycja i Panowie za wspólny spacerek i do następnego.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 1 Maja 2018 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2018 U mnie 272 razem, zajefajnie. Się tak napowietrzyłem na tym powietrzu że będę spał jak niemowle Dzięki.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 1 Maja 2018 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2018 Dotarliśmy i my 550 nawinięte i chyba ma już dość ,teraz zimne piwo i jutro do fabryki Dzięki za wycieczkę
Klubowicze arturas Opublikowano 1 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2018 Bardzo Wam zazdraszczam. Dzisiaj długie pokulanie byłoby dla mnie jak lekarstwo
Sobier Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 W drodze na działkę 5h później Wynik dnia 24
Sympatycy Cormoran Opublikowano 2 Maja 2018 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2018 Po wczorajszym dniu wnioskuję że Sobier jest lodożercą i jak mu zaproponuję wycieczkę na lody to nie odmówi.
Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Maja 2018 Jak będzie w sobotę ładna pogoda to melduję się pod C66 o 10:30 i coś się wymyśli. Może jakąś wycieczkę bocznymi drogami ? Jeszcze pooglądam przewodniki, aby mieć jakiegoś pomysła na rano. Przybywajcie, tylko żeby znów nie było, byliśmy i nikogo nie zastaliśmy. Start 10:45
Sympatycy orzeł Opublikowano 4 Maja 2018 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2018 Dziś polatałem ale jutro jestem uziemiony (praca)
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 5 Maja 2018 Użytkownicy Opublikowano 5 Maja 2018 9 godzin temu, Piootr napisał: Jak będzie w sobotę ładna pogoda to melduję się pod C66 o 10:30 i coś się wymyśli. Może jakąś wycieczkę bocznymi drogami ? Jeszcze pooglądam przewodniki, aby mieć jakiegoś pomysła na rano. Przybywajcie, tylko żeby znów nie było, byliśmy i nikogo nie zastaliśmy. Start 10:45 Się widzimy
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Maja 2018 Administrator Opublikowano 5 Maja 2018 I my latamy, z pogody korzystamy Jest i kawusia
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Maja 2018 Administrator Opublikowano 5 Maja 2018 1 godzinę temu, Andrzej.S napisał: Czas ćoś zjeść. Dobrze prawisz. Dziś dzień pizzy... Podwójnej
Sympatycy Jaco Opublikowano 5 Maja 2018 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2018 Dzięki Ekipie za polatanie, było jak zawsze super. Piotrkowi i Pawłowi z rodzinkami za zaproszenie na ranczo Ziutce za tegoroczny debiut na Maxi. A teraz idę spać bo zaraz do fabryki pa
Tatko Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 Na działce u Kazaków. Wszystkim dzięki i do następnego. A jutro? Pierwsze foty co nie weszły. Jutro do Torunia po pierniki.
Rekomendowane odpowiedzi