Tatko Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Piotr jak się pisze A to i B by się zdało.
Administrator xmarcinx Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Administrator Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Jutro w niedzielę ja bym pojeździł.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2018 13 godzin temu, Piootr napisał: Jutro zamiaruję cały dzionek w siodle. Może w końcu uda mi się skoczyć do Łodzi „bocznymi”, nieśpiesznie i pizzy w zaprzyjaźnionym miejscu spróbować. Zapraszam na wspólny wyjazd. Start sobota 21/04 10:00 C66. Przyjechałem, poczekałem, z Jedrusiem się spotkałem i dupa. Organizator nawalił. To i pojechaliśmy w swoją stronę.
Klubowicze Piootr Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Przyjechałem, poczekałem, z Jedrusiem się spotkałem i dupa. Organizator nawalił. To i pojechaliśmy w swoją stronę. Byłem dokładnie 10:05, spotkałem Marynarza pogadaliśmy do 10:30 i pojechałem. Teraz jestem w Lipcach Reymontowskich. Robert, są jeszcze telefony. Szkoda, że nie zadzwoniliście.
Klubowicze Piootr Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Ale szkoda, bo w grupie raźniej.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Tak jest ..,. Nic się nie stało. Dobra strona tego że załatwiliśmy z Jedrusiem swoje sprawy. Do następnego
Klubowicze Piootr Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Już wróciłem do domciu. Dzień pełen pozytywnych wrażeń, a jednego czego mi brakowało podczas tej wycieczki to Burgmanijnego towarzystwa. Wypad był „planowany” właściwie w ciągu paru godzin, więc wybaczcie, że nie udało się zgrać ekipy. Tak jak wcześniej wspominałem, założeniem wycieczki było unikanie głównych dróg typu A czy S. Im bardziej droga lokalna tym było lepiej (gruntowe omijałem ). Pogoda bardzo dobra, choć czasami wiatr dawał o sobie znać. Na pierwszy ogień poszły Lipce Reymontowskie - bo nigdy tam nie byłem -1. upn Potem wbiłem w navi „Pizzeria Beti” Aleksandrów Łódzki - oczywiście bocznymi drogami. Oczywiście dlaczego tam ?, bo ... nigdy tam nie byłem - 2 Łódź przywitała mnie pustym Bus/Moto pasem. Bardzo bezpiecznie i wygodnie. Duży plus. Finalne dotarłem do Burgmanijnej Pizzerii Pizza bardzo pyszna, ale całej zjeść nie dałem rady. Krótkie odwiedziny w Manufakturze Na koniec, na wyjeździe z Łodzi zmierzyłem się z najdziwniejszym skrzyżowaniem w Polsce. Circus Potem nieśpiesznie w stronę domu i mała przerwa na Rynku w Grójcu - bo, nigdy tam nie byłem - 3. Mają tam bardzo charakterystyczny dla regionu pomnik Dzionek minął, a poniżej jego statystyczne podsumowanie. 1
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Użytkownicy Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Proponuje jutro tj. w niedziele spotkać się pod C66 godz 10:45Startujemy godz 11:00 kierunek.....się zobaczyTempo raczej spacerowe +Jak ktoś chętny to do zobaczenia
Tatko Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Ja chętnie doklepie skoro tępo spacerowe. ?
Maruda Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Jak byście obrali kierunek północny to i ja bym do Was gdzieś doklepal
Tatko Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Wstaniesz wcześnie i przyjedziesz.?
Maruda Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 To napiszcie gdzie będziecie jechać to może dobije bo mi C-66 nie pasuje
Tatko Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Janek najpierw Białobrzegi na lody.
kazak Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 A ja zapitalam dziś na działce. Ale z wieczora lecę do Wawy więc może gdzieś po drodze na 7ce się spotkamy przypadkiem Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Użytkownicy Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Andrzej w żywiole:PozdrawiamRadek 1
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Użytkownicy Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Dzięki Panowie za dzisiejsze kilometry Dzionek wykorzystany ja też w żywiole Janek ostrożnie bo Ci spalanie w maszynie wzrośnie Pozdrawiam Radek
Tatko Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Troszkę się pokręciliśmy , pojedliśmy, pogadaliśmy Wszystkim dzięki i do następnego. Jasiu to co jadłem było lepsze od twojego posiłku.
Maruda Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Andrzej takiej pysznej golonki nigdy nie jadłeś kiedyś Cię tam zabiorę to posmakujesz
Administrator xmarcinx Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Administrator Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Fajnie było chłopaki dziś polatać. Dzięki Długi za dobre prowadzenie.
Maruda Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 23 godziny temu, Andrzej.S napisał: Jasiu mnie nie stać. to jak Cię nie stać to ja Ci postawię
Rekomendowane odpowiedzi