kazak Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 no.. 210 zawinięte więc już można za cumować. burek sprawdzony więc lada dzień będzie czekał na nowego wlasciciela.pozdro.Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Jack Opublikowano 11 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2018 Godzinę temu, MariuszBurgi napisał: Ps. Powrót z Serocka jakiś taki żwawy był?  To dlatego, łobuzy, zostawiliście xmarcina samego! Mijałem bidulka, jechał z Serocka samotnie ze spuszczoną głową. Machałem, ale nie wiem czy poznał.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Marca 2018 Administrator Opublikowano 11 Marca 2018 Całą trasę z Wawy, via Nieporęt, Karpin, Wyszków i Serock "lecieliśmy" wszyscy razem tempem spacerowym. M.in przez wzgląd na piękne widoki a także to, że chcieliśmy jechać ... jak najdłużej W serocku grupa się rozjechała do domów, każdy swoim szlakiem... więc proszę bez insynuacji
Administrator xmarcinx Opublikowano 11 Marca 2018 Administrator Opublikowano 11 Marca 2018 To dlatego, łobuzy, zostawiliście xmarcina samego! Mijałem bidulka, jechał z Serocka samotnie ze spuszczoną głową. Machałem, ale nie wiem czy poznał. Nie można tak powiedzieć. Do Serocka ekipa męczyła się z prędkością mojego rumaka (raczej osła). W Serocku rozwiązaliśmy grupę. Ja sobie powoli, kątem plując wróciłem na kwadrat.
kordziuk Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Z Serocka troszkę się dmuchnelo w gary no w końcu wiosna musi słyszeć że ją czuć jak wiatr we włosach Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Sobier Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 2 godziny temu, .maniek napisał: Znowu te T-Maxy. No trudno musimy z tym żyć , ewentualnie latać własnymi ścieżkami
Klubowicze .maniek Opublikowano 11 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2018 No trudno musimy z tym żyć , ewentualnie latać własnymi ścieżkami Coś w tym jest
EwaPia Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 25 minut temu, xmarcinx napisał: Nie można tak powiedzieć. Do Serocka ekipa męczyła się z prędkością mojego rumaka (raczej osła). W Serocku rozwiązaliśmy grupę. Ja sobie powoli, kątem plując wróciłem na kwadrat. Czyli mnie oczy nie myliły jak zobaczyłam na fotkach Kymco Agility.... też ze swoim Piaggio bym została w tyle Bo i po co się tak śpieszyć?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Marca 2018 Administrator Opublikowano 11 Marca 2018 Zarówno wariant "light cruising" jak i "szarańcza" ma swoje dobre strony. Jadąc spokojnie, jak to Pawlak mawiał - "To i Ty wszystkich widzisz i ciebie widzą..."
Sobier Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 2 minuty temu, .maniek napisał: Coś w tym jest Nie coś tylko Mazury
kordziuk Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Popieram okoliczności przyrody trzeba podziwiać a dzisiaj mieliśmy i wiosnę i rzeki skute lodem Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Sobier Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 2 minuty temu, .maniek napisał: Kiedy??? Jak się znajdą chętni którzy będą chcieli z T-Maxami jechać
kazak Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Popieram okoliczności przyrody trzeba podziwiać a dzisiaj mieliśmy i wiosnę i rzeki skute lodem Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Ty poeta.. chyba Cię syndrom nie do picia dopadł ;-)Ale potwierdzam że okoliczności przyrody byli urokliwe Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze .maniek Opublikowano 11 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2018 Jak się znajdą chętni którzy będą chcieli z T-Maxami jechać Marne szanse że ktoś się odważy
kordziuk Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Hm nie do picia przecież pije?Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1
Klubowicze krzytro Opublikowano 11 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2018 A dacie radę za mną?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 11 Marca 2018 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2018 34 minuty temu, xmarcinx napisał: Nie można tak powiedzieć. Do Serocka ekipa męczyła się z prędkością mojego rumaka (raczej osła). W Serocku rozwiązaliśmy grupę. Ja sobie powoli, kątem plując wróciłem na kwadrat. Tak jest. I jak wracaliśmy to nie zostawiliśmy tylko Marcin jechał przed nami i w pewnym momencie pokazał ręką co byśmy lecieli do przodu. Wiec i my z Piootrem, Irasko i Morwą pognaliśmy
Klubowicze krzytro Opublikowano 11 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2018 A dacie radę za mną?
kordziuk Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Krzytro nie zawstydzaj chłopaków Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Sobier Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Teraz, krzytro napisał: A dacie radę za mną? pewnie że spróbujemy
Sympatycy Cormoran Opublikowano 11 Marca 2018 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2018 1 minutę temu, krzytro napisał: A dacie radę za mną? i ze mną i Strażakiem hehe
Klubowicze krzytro Opublikowano 11 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2018 pewnie że spróbujemy Przynajmniej szczera wypowiedź
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Marca 2018 Administrator Opublikowano 11 Marca 2018 2 minuty temu, krzytro napisał: A dacie radę za mną? Wyremontuj tego Malaguta wreszcie bo kredensy są w tej grupie niemile widziane
Sympatycy Cormoran Opublikowano 11 Marca 2018 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2018 i już nas 5 cioro jest
Rekomendowane odpowiedzi