Sobier Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Na chacie juz 170 km nastukane. Dzieki i do następnego
Tatko Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Było super Orzełki dzięki za gościne i do następnego.
Sympatycy orzeł Opublikowano 11 Marca 2018 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2018 Nakręcone prawie 200 km. Pajaki napewno wydmuchane. Dzieki wszystkim za spokojne kulanie. T-maxom za trochę szybszy przejazd. No i za odwiedziny.
kazak Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 my też. jeszcze odpadliśmy na Żoliborz w sprawach rodzinnych. eska super tylko ten cholerny kask żony chciał iść na wolność przy 140 km/h... I cholera musiałem wracać jak emeryt. kask idzie na awaryjny na miasto a ja będę miał nowy wydatek ;-) Dzięki wszystkim i do następnego Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka p.s.jeszcze za godzinkę idę polatać po mieście. udało mi się Piotrka namówić. będziemy testować Burka Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
slavko1 Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Pogoda na 5, towarzystwo na 5. Dzięki i do następnego Tylko na koniec te T-maxy mnie denerwowały - znaczy nie mogłem ich wyprzedzić, no tak naprawdę to nie mogłem ich czasem nawet dogonić
Sympatycy orzeł Opublikowano 11 Marca 2018 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2018 10 minut temu, slavko1 napisał: naprawdę to nie mogłem ich czasem nawet dogonić Polatasz trochę z nami. To dasz im radę.
kazak Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 o.. z tego wszystkiego to zapomniałem podziękować szanownym gospodarzom za tak miłe i fachowe przyjęcie. teraz to już nigdzie mnie żona samego nie puści ech...Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Vince Opublikowano 11 Marca 2018 Użytkownicy Opublikowano 11 Marca 2018 Ja jeszcze w drodze powrotnej Pomiechówek zaliczyłem, przelot przez Roztokę i 200 km pękło. Dzięki za polatankę, towarzystwo, no i Sołtysom za gościnę. Do następnego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 11 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Marca 2018 4 minuty temu, kazak napisał: (...)teraz to już nigdzie mnie żona samego nie puści(...) I bardzo dobrze, niech Żona też ma coś z życia.
Klubowicze morwa37 Opublikowano 11 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2018 Ja juź w domku jak zawsze było super na liczniku 190km zrobione
Sympatycy Cormoran Opublikowano 11 Marca 2018 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2018 Cormoran wylądował. Dziękować za wsio i wszystkim. Do następnego. Piter dzięki za powrót ...... AK nieźle zap.....
Sobier Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 39 minut temu, orzeł napisał: Nakręcone prawie 200 km. Pajaki napewno wydmuchane. Dzieki wszystkim za spokojne kulanie. T-maxom za trochę szybszy przejazd. No i za odwiedziny. A ten Pan to nic nie jadł z grila ? Spoźnił sie czy co? A moze przeszedł na warzywka? Ach zapomniałem coś mi wspominał o diecie
Tatko Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 A ten Pan to nic nie jadł z grila ? Spoźnił sie czy co? Też Cię lubię. ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 11 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Marca 2018 Andrzejku, nic się nie martw, niech gadają,że grilla nie było, przecież wiadomo, że dwa mizerne ciasteczka na tyle luda nie wystarczą i trzeba się było śpieszyć, bo przecież wszyscy by chcieli spróbować "czy aby nie skwaśniałe" .
Tatko Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Masz racje Grzesiu spieszylem się bo Maciek chciał mi zabrać.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 11 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Marca 2018 No, a teraz niech zawistni zazdroszczą, że tylko dwa ciastka były . Zazdrość mnie wzięła .
Tatko Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Grzesiu skromnie mówiąc były trzy tylko trzy. ?
Klubowicze .maniek Opublikowano 11 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2018 Ja też już w domku. Podziękowania dla Sołtysów za gościnę a całej reszcie za miło spędzony dzionek I towarzystwo. Pająki z Akrapa wygonione Znowu te T-Maxy. Dzięki i Do następnego raza.
kordziuk Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Wielkie dzięki a kiełbasa z jelenia pychota teraz sącze piwko i wspominam ten smak. Aha Sołtys my się jeszcze policzmy dzięki dzięki dzięki Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy irasko Opublikowano 11 Marca 2018 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2018 Ja również już w domu. 180 km zrobione na rozpoczęcie sezonu. . Trasa i pogoda super. Szkoda tylko, że Dysia nie mogła się ze mną zabrać, ale przeziębienie i katar niestety zwyciężyły. Pozdrowienia dla Wszystkich. do następnego razu.
Gieńka Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 12 minut temu, kordziuk napisał: Aha Sołtys my się jeszcze policzmy Kordziuk ale ja nie rozumiem
kordziuk Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 To taki żarcik na spocie Ci wyjaśnię Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Marca 2018 Administrator Opublikowano 11 Marca 2018 Miało być 13 a finalnie słupki rtęci sięgnęły 15stC i... było to czuć! Trasa, którą zaplanowałem wyszła ciut więcej - u mnie dzień ODO zamknął się 164 km i aż nie chciało się chować szkapy do garażu Podziękowania dla Orzełka i Gieńki za udostępnienie grillowiska oraz xtrasów Wszystkim przybyłym za uczestnictwo w marcowej wycieczce Burgmanii - THX Do następnego! Ps. Powrót z Serocka jakiś taki żwawy był? Galeria zdjęć... tym razem na Picassie -> Marcowa wycieczka Burgmanii sezon 2018
Mogul Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Było super pogoda igła.Bardzo dziękuję wszystkim za mile spędzony czas i dobre humory , miło było was zobaczyć.Pozdrawiam i życzę wszystkim co najmniej takiej pogody jak dziś codziennie. Wysłane z mojego LEX720 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi