Tatko Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 To jeszcze to. I to by było na tyle. Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku. 1
slavko1 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Nasi Muszkieterowie ze Stolicy. I dziękujemy za zakończenie sezonu tak jakby, troszkę za nas wszystkich
Skolim Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Kazik jest scena odebrana Bedzie Bal :-) Najlepszego w Nowym Roku :-))Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Grudnia 2017 Administrator Opublikowano 30 Grudnia 2017 START... ...przy gruncie rześko Najpierw była S8 z nowym odcinkiem i wizyta w porcie żeby sprawdzić czy łodzie dobrze zimują Andrzej & Arturas w swoim żywiole Była też xtra kawusia & okonki w porcie Szanta Wizyta nad Wisłą Na Bankowym pod sceną Sylwestrową Pozdrowiliśmy też Zygmunta jeszcze w starym roku Miała być mała rundka a finalnie strzeliło przeszło 100 km. Tak na zamknięcie starego roku. Dzięki Niedźwiedzie za wspólne kulanko
Klubowicze arturas Opublikowano 30 Grudnia 2017 Klubowicze Opublikowano 30 Grudnia 2017 Supeer nam to kulanko wyszło na zakończenie roczku... a sezon cały czas w pełni. Trzeba tylko chęci Super relacja Mariusz nic dodać nic ująć. Mariusz Andrzej fajne focie... a ja pewnie wymysle jakąś burgmanijną naklejkę dla Scooterowych Białych Niedźwiedzi Moje focie. Wszystkim Burgmaniakom życzę wspaniałego nowego roku. Spełnienia marzeń i pięknych tras na 2oo
Klubowicze Jack Opublikowano 1 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Stycznia 2018 Warszawa wita Nowy Rok. Scena się rozbiera, toi-toiki się zwijają. Nad Zegrzem parking "tylko dla motocykli" cały zajęty
Dunaj Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Witam , pogoda sprzyja . Może jakiś mały rekonesans ? Wyprawa po " złoto, kadzidło " albo np. po Mamrota? Wraz z Marychą mamy zamiar się gdzieś przejechać. Wstępnie ok 12. 12-30 na Bp ul.Pulawska/ Lelka
Tatko Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Cześć Jego Pamięci Roztoka Tylko bar zmienił wygląd. Fuj Czas na okonka No i weź się spokojnie skup nie dość źe monitoring to i na deskę z kopytami wleść nie moźna.
Sympatycy irasko Opublikowano 6 Stycznia 2018 Sympatycy Opublikowano 6 Stycznia 2018 Ja też małą rundkę zrobiłem po mieście. Pierwsze kilometry w tym roku zrobione.
Dunaj Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 I mi się udało nakręcić pierwsze 150 kilo.Dzięki Panowie. Do następnego.
marycha Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Ja również dziękuję za wspólne kulanko.Do następnego Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Było super krótka modlitwa pyszne okonki chichy śmichy pogaduchy i takie tam. Panowie dzięki i do następnego.
Klubowicze arturas Opublikowano 6 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2018 Moje krótkie kulanko i super z Wami spotkanko na okonkach. Fajnie było sie zobaczyć, pośmiać i pogadać. Widać dobrze po dzisiejszej aurze, że naszej wiosnie sie spieszy
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Stycznia 2018 Administrator Opublikowano 6 Stycznia 2018 Jak zwykle miała być "mała rundka" a wyszło... jak zawsze Najpierw odwiedziliśmy z Andrzejem... Ś.P. Maximusa w Pruszkowie. Cześć jego pamięci! [ ' ] Później szybki kontakt z chłopakami Dunajem i Marychą i mamy kolejny pkt na styknięcie... Po drodze mała pauza w pięknych okolicznościach przyrody. Kolejnym pkt była Roztoka, gdzie dobili Dunaj z Marychą. Był też z nami Rysiek W Roztoce dostaliśmy sygnał, że w Zegrzu Północnym smażą się już dla nas okonki i robi najlepsza w okolicy caffe late. "System" mówił, że mamy do przejechania dystans 41 km i będziemy tam za ~45 min. Finalnie byliśmy na miejscu po 35 min.... a wszystko przez spowalniające nas biegówki ... z czego jedna ze śrubką w laczku (Dunaj, Puławska i będzie dobrze ) Tu przywitał nas Mistrz drugiego planu... Taaaadam! Powrót do Wawy bez większych niespodzianek. Jedynie konieczna była kontrola tlenu w oponce złotej Hondzi... na szczęście ciśnienie okazało się w normie I tak to dziś właśnie było... Łączny dystans dnia: prawie 150 km. Warunki pogodowe: Bajka! Brak wiatru, słoneczko i +9 st C. Taką zimę to ja lubię! Dzięki Panowie i do miłego!
marcyś Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Pięknie Panowie jeśli w przyszłym tygodniu będzie pogoda to mam nadzieje dołączyć do WasWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Dunaj Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Jak na załączonym obrazku Rysiek jak zawsze na stanowisku. Jak przystało na "Ranger Roztoka".
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Stycznia 2018 Administrator Opublikowano 7 Stycznia 2018 Jedni mają jakiegoś tam Sławomira a my naszego Ryśka
Tatko Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Rysio to Rysio ale trzeba przyznać bardzo grzeczny Facet.
Dunaj Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Godzinę temu, Andrzej.S napisał: Rysio to Rysio ale trzeba przyznać bardzo grzeczny Facet. Andrzej , skąd wiesz co Rysiek robi w lesie tym kijkiem co z nim chodzi?
Tatko Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Nie bądź dociekliwy pewnie kłusuje ale to jego problem grunt że przy Nas jest spoko.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 3 Lutego 2018 Użytkownicy Opublikowano 3 Lutego 2018 Andrzejku dziś może być trochę ciężko, póki co to mało co widać. PozdrawiamRadek
kordziuk Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 Dzięki Radek a już myślałem że coś na oczy mi padło ???Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 3 Lutego 2018 Użytkownicy Opublikowano 3 Lutego 2018 Dawno Ci mówiłem: Jurek zmień dileraPozdrawiamRadek
Rekomendowane odpowiedzi