Tatko Opublikowano 15 Września 2017 Opublikowano 15 Września 2017 Już po wakacjach a tu nadal wakacje czy co.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Września 2017 Administrator Opublikowano 15 Września 2017 Jutro motobazar... Trza zajechać.
Sobier Opublikowano 15 Września 2017 Opublikowano 15 Września 2017 22 minuty temu, MariuszBurgi napisał: Jutro motobazar... Trza zajechać. Tam drożej jak w sklepie
Trenex Opublikowano 17 Września 2017 Opublikowano 17 Września 2017 Byłem dziś niestety porażka. Pozdrowienia dla spotkanych Ewik i Wrzonia. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Września 2017 Administrator Opublikowano 17 Września 2017 niestety porażka. To samo mówią sprzedawcy nt. klientów.
Sobier Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Szybciutko podrzucać pomysły na weekend bo to chyba jeden z ostatnich tak pogodnych
Klubowicze arturas Opublikowano 28 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2017 No właśnie Maciek tak się zbieram bo pogodziana EXTRA i mamy naszą Polską złotą jesień Proponuję Jesienny Myk Skuterowy na Niedzielę, coby nacieszyć oczy piękną aurą. Spotkanie NIEDZIELA - g. 10.40 / ruszamy 11.15 - McD Lazurowa róg Górczewskiej. Tempo jazdy określam na przepisowe i krajoznawcze Jedziemy przez Zaborów, Leszno i zatrzymujemy się Żelazowej Woli na spacer. Stąd ruszamy do pięknego parku Arkadii, jak starczy cierpliwości to zahaczymy o Nieborów skąd suniemy na Sochaczewski rynek, na dobry obiadek w sprawdzonym SPOŁEM i/lub pyszny deserek w sprawdzonej cukierence. Powrót do Wawy przez Wyszogród, Zakroczym, Łomianki - tutaj można zrobić przystanek na lody. Planowany powrót ok. 17ej.. i pogodzianka zadaje cały dzień w słoneczku. Liczę na frekwencję jak za dawnych czasów. Kto chętny? - piszcie hasło NIEDZIELA
Klubowicze Piootr Opublikowano 28 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2017 Dobry pomysł, niestety tak długim czasem w niedzielę nie dysponuję, ale do Żelazowej Woli pojadę. Spacer w moim przypadku odpada, więc kto będzie miał chęć można odrazu pomknąć dalej i zrobić pętlę expresowo z małą przerwą na .Fajnie się znowu będzie z wami pokulać
Tatko Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 No cóż jechać tak łażenia i tak mam aż za nadto coś ofedrować to i owszem mogą być nawet duże ilości no i wychlać co nie co mile widziane bo jak to na trzeźwo skuterem nie przystoi.
Sympatycy Jaco Opublikowano 29 Września 2017 Sympatycy Opublikowano 29 Września 2017 No cóż jechać tak łażenia i tak mam aż za nadto coś ofedrować to i owszem mogą być nawet duże ilości no i wychlać co nie co mile widziane bo jak to na trzeźwo skuterem nie przystoi.:clapping: Masz rację Tatko, jazda tak a chodzenie bez przesadyWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Piootr Opublikowano 29 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2017 Panowie, coś się wymyśli. ArturAs coś za dużo spacerowania wykombinował nam na niedzielę. A mi się jeździć chce, wszak pogoda ma być zacna.
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Września 2017 Sympatycy Opublikowano 30 Września 2017 Hm, namawiacie...
Dunaj Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 Ok.To zatem NIEDZIELA.????Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Klubowicze arturas Opublikowano 30 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2017 Taak, zaraz niedziela... u mnie bez zmian, jak w opisie wyżej Juz nie moge sie doczekac
Klubowicze .maniek Opublikowano 30 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2017 Tzn jakie plany? Jazda czy spacer?
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 1 Października 2017 Użytkownicy Opublikowano 1 Października 2017 To widzimy się Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze arturas Opublikowano 1 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2017 Frekwencja fajna. Zaraz ruszamy
Sympatycy Jaco Opublikowano 1 Października 2017 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2017 NieborówWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Maruda Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 To dawajcie bo czekamy na Was
Sysgone Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Pozdrowienia dla całej ekipy :-) Mijaliśmy się w Borzęcinie - Harley + ja
Dunaj Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Dzięki wszystkim.Było tak,jak dawno nie było.Aura ,no i frekwencja-zajefajnie. No i powrót Piootra na "Kałaszu Ak 47"Wysłane z mojego HUAWEI CUN-L21 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Jaco Opublikowano 1 Października 2017 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2017 Polatane jak za starych dobrych czasów, dzięki za śmiechy i pogaduchy. Do następnego Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Było super Wszystkim dzięki i do następnego . Jaco ale Ty zap.....lasz.
Rekomendowane odpowiedzi