Sympatycy Jaco Opublikowano 12 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2017 Brawo Ty, powodzenia na drodze Uważaj na siebie i na innych
Tatko Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Na Siebie tak a INNI niech sami uważają ?Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Jam ci juź na miejscu pozdrawiam Wszystkich . hej. Juź po jedzonku idę na spacer. Kilka foci jest teź lis ale to nie ten z TVN chyba.łoscypki świeżutkie palce lizać.
Klubowicze Roni Opublikowano 14 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2017 Jędrek jutro pogadamy "face to face". Kwaterę mamy wysooooko... w Ząbie Aaaa, bym zapomniał oscypki masz od tej ładnej pani co ostatnio? A płaciłeś normalnie czy zbliżeniowo? No to hej!
Tatko Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Ze względu na stan licznika u mnie chodzi mi o wiek raczej zbliżeniowe to lekarz by nie polecał bo stanęło by to co nie potrzeba a łoscypki biorę zawsze u tych samych Baców z tej bacówki obok rewelacja. Roni jest ze mną Basia Janek są samochodem będziemy poruszać się tym razem na 400. Zdzwonimy się co bym mógł z Wami się przywitać. Pogoda zajebista czas wstawać i się zobaczy co dalej. Czas wybrać się nad Morskie OkoWysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Morskie zalliczone Ciekawe czy doczekam tak czystej wody w Wiśle A kuku coś nas obserwuje z ukrycia Torba wymoczona dzionek mile spędzony. Dobranoc Wszystkim i do jutra. Janek na wieczorowego poszedł pozbujować.
Maruda Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Jak co roku zapraszamy wszystkich chętnych na ognisko - grill do Nowego Miasta 25 . 06 .2017 r. godz.12.00 Nad naszym zalewem w tym dniu będzie też dużo atrakcji związanych z festynem Nowomiejskim od starożytności do nowoczesnośći w między czasie dla nudzacych się trawnik do skoszenia i drzewo do porąbania
Tatko Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Będę a foci ciąg dalszy. Janek chciał się zmienić z koniem ale homonto nie pasowało
Sobier Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Czekałem czekałem i sie doczekałem . Kościół musi być
Tatko Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Ojca Rydzyka szukalim ale śmy Go nie spotkalim. Szukalim Ojca Rydzyka ale śmy Go nie spotkalim. Nareszcie troszkę deszczu człek odpocznie od tego słońca, dzień dobry Wszystkim. ?Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Maruda Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 W związku z zaistniałym wypadkiem podczas pobytu w Białym Dunajcu jestem zmuszony odwołać organizację ogniska na które Was zaprosiłem za co bardzo przepraszam, ale co się odwlece to nie uciece .
Tatko Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Spoko luz i tak Wam nie odpuszczę a przy okazji zdrowia źyczę. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
AndrzejPK Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Może dzisiaj jakiś wspólny wypadzik za miasto? Pogoda super... Plan: jazda w ciekawe miejsce pod względem odpoczynku nad wodą, jakieś przyjęcie promieni słonecznych i powrót.
Tatko Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Z płaczem źal wyjeźdzać ale po malutku czas się zbierać. Serki spakowane co nie co ofedrować i kele południa ruszać Juź w domku. A co tu taka cisza Ktoś gdzieś coś? Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Klubowicze pgizi Opublikowano 25 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2017 Są chętni na przejechanie się do Pruszkowa na niewielką imprezę:W tym roku kolejny raz Nornica organizuje MOTO RETRO 2017. Przy okazji imprezy Wianki 2017 organizowanej przez Urząd Miasta Pruszkowa - motocykle stare, ciężkie będą czarowały gości w Parku Potulickich. Zapraszamy wszystkich entuzjastów motoryzacji motocyklowej (i nie tylko), rodziny z dziećmi (oczywiście będą konkursy z nagrodami - a Maryjanek tradycyjnie będzie rozdawał lizaki).Zaczynają o 14. Jakaś parada ma być ok. 17. Nie pytajcie o szczegóły - nie znam.
Tatko Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Paweł napisał ją pojechałem motory zobaczyłem z Pawłem się spotkałem w paradzie udział wzięłam w drodze powrotnej Pawłowi uciekłem trochę pojeździłem do domu się zwaliłem i na tym dzień mile spędzony zakończyłem a teraz idę grzecznie spać bo jutro raniutko trzeba znowu wstać. ?
Klubowicze pgizi Opublikowano 25 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2017 Ja sobie spokojnie, prawilnie wracam a Tatko łapa w górę i poszedł... Fajna impreza. Dla całych rodzin. Kilka ładnych maszyn też było.
AndrzejPK Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 może ktoś chętny dołączyć w sobotę 8-go lipca? Myślę, że ciekawe "motórki" będą... https://www.facebook.com/events/1265070416924782/?acontext={"ref"%3A"3"%2C"ref_newsfeed_story_type"%3A"event_calendar"%2C"action_history"%3A"null"} plan: wyjazd około 10, miejsce zbiórki - w zależności kto będzie miał ochotę wyruszyć..., na miejscu podziwianie starej dobrej motoryzacji, może gdzieś obiadek w pobliżu. Później wypad do Płocka jakaś kawa, pozwiedzanie okolicy - powrót. zapraszam
Klubowicze pgizi Opublikowano 4 Lipca 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2017 Byliśmy w zeszłym roku ze Skolimem. Pewien odcinek rajdu był prowadzony po leśnych duktach, często bardzo mocno piaszczystych. Przeszliśmy, ale momentami zastanawiałem się: jak teraz się zakopię, to kto i kiedy mnie z tego wyciągnie. Niektórzy się dziwili że daliśmy radę... Sam się dziwiłem.
AndrzejPK Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 Szczerze to nie myślałem brać udziału w samym rajdzie (szczególnie swoim...), bardziej traktuje jako pomysł wyjazdu, obejrzenie kawalka historii na przykładzie motocykli...
Skolim Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 Było ciekawie i piaszczyścieWysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
marycha Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 w załączeniu kilka fotek z niedzielnego wyjazdu po "mamrota"
krzychu Opublikowano 14 Lipca 2017 Opublikowano 14 Lipca 2017 Witam, czy ktoś na dniach sobota niedziela bądź w tygodniu chciałby się pośmigać i pozwiedzać ciekawe miejsca po województwie łódzkim ?
Rekomendowane odpowiedzi