Tatko Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Mo i musze przyznać rację ale myślę źe się dotrzesz młody jesteś a przyjdzie czas to trza Cię będzie sprawdzić w trasie
izdebski12 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 2 godziny temu, arturo-bb napisał: Myślę że to bardzo krzywdząca i nieprawdziwa opinia. Większość ludzi w tygodniu pracuje. I w poniedziałek tyrali aby móc co najwyżej w Niedzielę się wyrwać. A akurat tobie pasowało i twierdzisz że inni nie lubią daleko jeździć. Nie ładnie Specjalnie tak napisałem, aby dodać wam kopa do kręcenia dalszych wycieczek
Sysgone Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Spokojnie, chłopak założy rodzinę, zacznie pracować naprawdę, to i mu się priorytety pozmieniają i znormalnieje
izdebski12 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 3 minuty temu, Sysgone napisał: Spokojnie, chłopak założy rodzinę, zacznie pracować naprawdę, to i mu się priorytety pozmieniają i znormalnieje Skąd wiesz, że naprawdę nie pracuje? Wracając ogólnie do tematu, ktoś chętny na jutrzejsze latanko? Jak coś to jestem wolny po 18 i chętnie pokulam
Klubowicze .maniek Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Skąd wiesz, że naprawdę nie pracuje? Wracając ogólnie do tematu, ktoś chętny na jutrzejsze latanko? Jak coś to jestem wolny po 18 i chętnie pokulam Jest na forum założony temat RWBN.Nie mogę skopiować adresu. Dnia Thursday, March 30, 2017 o 01:07, izdebski12 napisał: Ktoś jest chętny na przejażdżkę w poniedziałek do Gdańska i z powrotem? Jak nie to sam sobie pojade. Po prostu od kiedy zrobiło się cieplej mam pierdolca na punkcie ciągłej jazdy a akurat poniedziałek mam wolny. Normalny człowiek w tygodniu pracuje, więc jak w temacie piszemy o weekendowych wyjazdach. 7 godzin temu, izdebski12 napisał: Skąd wiesz, że naprawdę nie pracuje? Wracając ogólnie do tematu, ktoś chętny na jutrzejsze latanko? Jak coś to jestem wolny po 18 i chętnie pokulam Jak chcesz sobie polatać wieczorami to masz osobny temat. http://forum.burgmania.net/topic/17831-rwbn-czyli-rolling-warsaw-by-night /
Tatko Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Jak by Ktoś był zainteresowany mam zamiar wybrać się jutro do Częstochowy ruszam o 8-ej z Pragi. Jak by co dawać cynki.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Dnia 6.04.2017 o 19:57, pgizi napisał: W telewizorze mówiły że niezbyt ciepło będzie w sobotę Ale małe kulanko można zrobić... Będzie taka impreza . Można by podjechać a potem się zobaczy co dalej. Jeżeli aura pozwoli to będę czekał na chętnych tutaj od ok. 9:30 do ok 9:45. Ktoś dobije? A ja się dziś z Pawłem spotkałem na tym otwarciu, pogadaliśmy, kilka fotek Paweł zrobił i się rozjechaliśmy Taka sytuacja
Klubowicze pgizi Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Już widać, że wiosna pełną gębą - Cormorany wróciły
Klubowicze .maniek Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Jak miło zobaczyć twoją mordeczkę Robercie Szkoda że tylko na zdjęciu
Klubowicze .maniek Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Tatko a co jutro jest w Częstochowie?
Tatko Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Jak co roku rozpoczęcie sezonu. Zlot Gwiaździsty. No to niedługo się zacznie.Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka dalsze.Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Pogoda nie jest źle Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Łoscypków pojadłem jeszcze kilka foci Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Administrator Opublikowano 9 Kwietnia 2017 A w Stolicy taka sytuacja Obok nas stoi GTL na ładnym kapciu
Tatko Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Juź w domku było coś dla ducha i teź coś dla brzucha
kordziuk Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Andrzej za 15 minut estesmy z burgim u CiebieWysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Ojciec Dyrektor nalot mi zrobił czy aby sam w domu jestem bo stara wyszła A swoją drogą z kad ją zna ?ciekawe.
Gość Dawid181 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Dnia 8.04.2017 o 15:11, Cormoran napisał: A ja się dziś z Pawłem spotkałem na tym otwarciu, pogadaliśmy, kilka fotek Paweł zrobił i się rozjechaliśmy Taka sytuacja A czy ja wczoraj nie poznałem pana Cormorana pod szkołą francuską na Sadybie??
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Administrator Opublikowano 9 Kwietnia 2017 A swoją drogą z kad ją zna ?ciekawe. Nie wiem o czym rozmawiasz POM zaliczony. Pogadalim i pośmialim się z Kordziukiem , odwiedziliśmy Jędrka a później Dziadka Piłsudskiego ... po czym skierowaliśmy się na bazę.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, Dawid181 napisał: A czy ja wczoraj nie poznałem pana Cormorana pod szkołą francuską na Sadybie?? Dokładnie
kordziuk Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Dzięki za kulanko trochę śmiechu jeszcze nikomu nie zaszkodziło Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Gość Dawid181 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, Cormoran napisał: Dokładnie Bardzo mi miło to ja z tym szatańskim wydechem w 125tce
Sobier Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Dnia 9.04.2017 o 17:24, Andrzej.S napisał: Ojciec Dyrektor nalot mi zrobił czy aby sam w domu jestem bo stara wyszła A swoją drogą z kad ją zna ?ciekawe. Ty to umiesz się ustawić. Nawet jajka masz z dostawą
Rekomendowane odpowiedzi